moldoveni din toate colturile (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liviujuristul spune:

Va salut,ce mai faceti?
Multumesc pentru tot.
Ce m-as face fara voi?
Sa stiti ca ati fost primele si primii care ati aflat de schimbarea Sefei noastre.Nici acum nu mi-a trecut supararea.Am fost invitati de Sefa in Poiana Brasov,departe de ochii iscoditori ai lumii si am tras un chef de sa moara dusmanii de ciuda.Cu toate astea era foarte marcata,nu este asa usor sa pierzi o functie cu "greutate",dar in viata mai pierzi cateodata ,mai ales cand "esti ajutat"Pe la voi tot asa se fac schimbarile ,la sfarsit de an?
Acum ea o sa-si deschida un cabinet de avocatura,chiar doreste sa lucreze cu noi,ne-a facut o oferta ,cine vrea sa plece din Directie si sa lucreze cu ea.Este tentant sa lucrezi in avocatura.
Ati inceput pregatirile pentru sarbatori?
Ce mult s-a bucurat mama,i-am facut o surpriza impreuna cu sora mea (lucreaza sub arme),i-am adus cadouri, dar cred ca bucuria mare a fost ca si-a vazut copiii langa ea,mai ales pe sora mea pe care am reusit sa o aduc acasa,lucreaza departe intr-o garnizoana din tara.
Anul acesta vreau sa-mi "scald " casa in lumina,pentru asta mi-am cumparat multe instalatii de iluminat.
Sa facem " curatenie" in casa si in sufletele noastre,sa pregatim bucatele ,sa asteptam colindatorii si uratorii sa uitam de grijile zilnice si de necazuri si sa scoatem damingeana sa gustam vinul,parca vine Craciunul si Anul Nou ,nu-i asa ?Si nu uitati de cadouri si mai ales de cei dragi,de parinti de frati si surori,de unchi si matusi,de priteni(e) dragi si de colegi(e) de oamenii dragi noua,sa-i vizitam,sa le aducem un strop de fericire in viata lor,sa nu asteptam "Surprize,Surprize" ci sa fim noi insine ca oameni sa scriem o scrisoare,o felicitare,sa dam un telefon,sa trimitem un mic pachetel,sa trimitem un semn celor dragi.
Oare de ce plang batranii de cate ori ne vad ? asa vom plange si noi?
Asa mult a plans mama cand si-a vazut copiii acasa.
Pregatiti si fiti fericiti de sarbatori si mai ales sa nu ii uitati pe cei dragi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

VREAU SI EU IN LISTA MOLDOVENILOR, VA ROG FRUMOS..

Sunt nascuta in Iasi, pina la 12 ani locuit in Baltatesti, NEAMT, apoi in BACAU, iar din 2000 in BUCURESTI....

Sunt foarte mandra ca sunt moldoveanca si o afirm cu tarie oriunde...

VEVE, please adauga-ma in lista .....Vin de Craciun cu tot ce trebuie si ceva peste....

Pt. LIVIUJURISTUL, imi place Daniela Condurache f.mult, este o moldoveanca pe cinste, o frumoasa, asa cum sunt de altfel toate moldovencele.....

LAURA, esti o moldo pe cinste.Te-am admirat ca ai avut curajul sa faci 2 copii minunati fara sa te castoresti.Eu am deschis subiectul cu "mamici singure, adica necasatorite si ai fost singura care mi-ai dat dreptate.. Felicitari si bafta...

Pt. tati trandacirii di la Moldova numai bine SI

Daniela-Iuliana

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviujuristul spune:

De sarbatori voi pleca de aceea va transmit acum cele mai bune urari de sanatate,fericire si viata sa va fie plina de bucurii.Sa va aduca Noul An tot ce visati.
La Multi Ani !!! tuturur moldovencelor si moldovenilor.

S a r b a t o r i F e r i c i t e !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

"Sarbatori fericite" si tie,Liviu, si un An Nou plin de impliniri si bucurii!
Daniela,te trec cu placere,numai sa-mi spui unde!Bacau?Neamt?Iasi??

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

VEVE, trece -ma te rog la Bacau.

Multumesc!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Se apropie sarbatorile si multi dintre noi suntem departe.
Moldovenii si moldovencele ramasi acasa ar putea sa ne scrie nitel sa nu puna in ambianta ?

Mik.

Mergi la inceput

SARBATORI FERICITE!

TUTUROR MOLDOVENII DIN LUMEA ASTA MARE LE UREZ IAR NOUL AN 2005 SA LE ADUCA NUMAI BUCURII, MULTA SANATATE SI TOT CEEA CE ISI DORESC SA LI SE INDEPLINEASCA!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Sarbatori fericite si An nou plin de impliniri la toti moldovenii!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Pe unde mai sinteti,moldoveni si moldovence?Sa inteleg ca inca nu v-ati revenit din petrecerea de Anul Nou!Ati fost cu uratul,azi se merge cu Sorcova si semanatul...De Sf.Vasile...

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

MIA, ai dreptate cred ca nu s-au intors de pe meleagurile natale, sau pe unde au petrecut...Ca sa nu se dezminta petrec cateva zile la rand, ca doar stim sa ne distram oriunde am fi...dar o sa vina ei la apel , sa ne relateze ce si cum...
Imi pare rau ca nu prea se mai respecta traditiile, cel putin la Bacau in ajunul Anului NOU nu a venit nici un copil cu colindul..Am asa de dezamagita...
In schimb mi-a placut ca foarte multe case erau gatite de sarbatoare, bravo!
oriunde va aflati!

UN AN CU BUCURII SI SANATATE!

dana

Mergi la inceput