Un rimel ( mascara ) bun

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

si eu folosii din plin de toate: l'Oreal, Revlon ...acus imi cazu pata pe unul de la Maybelline si in afara de faptul c ao sa imi tune sa il schimb numai asa din dorinta de diversitate, sunt multumita de el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

quote:
Originally posted by Veve

quote:
Originally posted by Elenalove27

Bourjois folosesc de 2 ani si sunt super multumita la fel

De unde-tz iei Bourjois,Eleno??

Io de vreo doi ani m-am blocat pe "great lash blackest black" de la Maybelline (ala roz cu capac verzuliu).Initial nu l-am bagat in seama pan' am inceput sa-l vaz folosit pe la n-shpe showuri tv cu makeovere si-am zis "ia sa vad si eu,dom'le,ce-i asa grozav!"Si-am trait fericiti pan' la'danci batranete!Za end!

Irina,veve & croko

veve ,cind eram in Japonika (acum 2 ani) cumparam de acolo direct de la magazin , aici in Florida daca nu am carnet de condus sa pot merge la cumparaturi cind vreau eu, imi mai cumpar de pe E-bay.

Nu stiu daca o sa gasesc altceva mai bun ca "burghezul" asta

Elena www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2- 6 luni WOW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

De ani de zile sunt fidela aceluiasi rimel. MAX FACTOR. Aveam o prietena manechin care numai asta folosea. I-am incercat o data rimelul. Imi facuse o padure de gene! Nu ma machiez aproape niciodata, insa cu un pic de Max Factor 2000 Calorie daca imi dau, imediat se vede diferenta. Si la ochii albastri cu gene rare blonde un Dramatic Look negru-albastrui da incredibil! Luati de vedeti! Si putine produse au intr-adevar efectul prezentat in pozele de reclama, dar Maxul chiar arata ca-n poze!
http://www.maxfactor.com/eyes/mascaras/2000calorie.jsp

"Work like you dont need the money, Dance like no one is watching, Love like you have never been hurt before." -Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Vektros credeam ca-ti pui ochisoru' tau albastru ca dovada:))

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Ochiu' meu e rosu ca semaforu' de atata stat cu el lipit de monitor. Si daca vedeti si cearcanul de sub el, ma considerati off-topic si ma trimiteti la "Arte" pe subiectul cu pictura cubista!

"Work like you dont need the money, Dance like no one is watching, Love like you have never been hurt before." -Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_sonja spune:

quote:
Originally posted by 1Sanziana

Fetelor,eu sunt f mirata cand aud ca va plangeti de rimelurile de la L'Oreal.Cel putin Lash Arhitect e minunat si intoarce genele ff bine.Si cel pt volum waterproof iar e f bun.Am avut si rimeluri mult mai scumpe,dar L'Oreal le da clasa

Sunt de acord cu tine ,1Sanziana, Lash Architect e nemaipomenit si nici nue e mai scump decat bourjois.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cherie spune:

Eu sunt pro L'Oreal, mai precis Voluminous si Intensifique. Voluminous vine si in waterproof, Intensifique nu cred - dar este hipoalegenic si curbeaza genele, doua plusuri mari. Eu am incercat cam toate ca am o mare slabiciune pentru farduri, dar tineti cont la parerea mea ca mie imi plac genele "bogate". Intensifique este mai dramatic decat Voluminous.
Si sa stiti ca L'Oreal de fapt este linia mai ieftina a Lancome-ului, produse ambele in aceeasi fabrica doar ca L'Oreal foloseste ingrediente mai ieftine (pigmenti).
Inca un lucru, stiu ca in Ro fardurile sunt destul de scumpe, dar din motive de pastrare a sanatatii ochilor (odata deschis, cu fiecare folosire este impins aer cu impuritati in tub, care impuritati poti sa se "dezvolte") rimelul trebuie schimbat cam o data pe luna. Ei (producatorii de cosmetice) spun ca la 6-8 saptamani dar eu personal gasesc ca dupa o luna e aproape uscat si e un chin sa-l pui pe gene. Deasemeni evitati sa pompati peria in tub, pentru ca atunci il "bateti" ca pe frisca si isi schimba consistenta si atunci aveti acei "fulgi" care cad de pe gene.
Sper ca v-am fost de folos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

Ruxi vezi ca au si la noi in cartier, la orizont daca stii unde e magazinul ala de arabi.

au mai multe firme si ai la alegere. ce sa te duci pana in mall sau unirea doar pt. un rimel? gasesti bourjois, rimmel, max factor, maybelline si ce-ti mai pofteste inimioara.

pupici de la andreea mami lui theo si florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Eu ma inpac bine cu Lacome e scump in jur de 22€ dar se merita am incercat multe rimeluri pina am gasit unul sa i-mi placa,odata nu am gasit si am luat altfel de rimel si anume Cristian Dior dar nu si-a meritat bani si inca si scump,dupa nici o luna m-am dus din nou la magazin si am gasit Lacome din nou si am reclamat vinzatoarei despre Cristian Dior si a zis ca e de firma dar nu asa de bun se usuca foarte repede dupa cel folosesti la deshiderea tubului.Deci Lacome e super.

Fabya

http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/sella1be/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Chiar saptamana trecuta am primit un rimel Helena Rubinstein si drept sa va spun nu sunt f. multumita de el, nu curbeaza genele chiar daca le intorc cu clestisorul iar pe el scrie ca e pt volum si alungire.... inainte foloseam Meybelline si Max Factor dar se pare ca m-ati convins cu Bourjois, stiam de el inca din 1995 dar nu l-am incercat ...

Mergi la inceput