Un rimel ( mascara ) bun
Raspunsuri - Pagina 5
psj spune:
Am vazut ca a intrebat cineva daca Bourjois este de la Chanel . Nu este dar am inteles ca sint produse in aceeasi fabrica , exact cum spunea cineva mai sus de relatia Lancome -L'Oreal. Lancome-ul a fost cumparat de grupul L'oreal acum ceva ani , relatia exacta Bourjois-Chanel nu o stiu.
Am avut un rimel albastru Maybelline acum vreo 4 ani care era chiar albastru si mi-a placut mult da sigur nu se mai fabrica gama . In rest cam toate fac cocoloase pe genele mele :( , asa ca nici nu mai folosesc decat eventual la vreo ocazie .
Folositi uleiul de ricin , face minuni (dupa vreo 2 luni ce-i drept).
Rayuela spune:
aaa..si eu vreau o minune!!!Am incercat n-hpe mii de mascara,scumpe,ieftine,cu promisiuni cit casa,ca -mi fac genele dese lungi,ca imi schimba radical protretu..mai mai ca incepi sa te crezi Claudia Shiffer,numai cind vezi reclamele..si imi zic iaca asa,cumpar mascaraua minune si ma fac cit ai zice peste frumoasa frumoaselor.Si plec la pravalie,imi las salariu pe mascarale si alte giumbuslucuri,ma mazgalesc cind vin acasa..si IOC!!Aceeasi mutra ma intimpina in oglinda!Ce ziceti,sa incerc cu vreo formula minune,oglinda oglinjoara mea..doar doar?
Astept in continuare si eu sugestii pentru mascarale.
Elena
si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
psj spune:
Daca aveti rabdare puteti sa va uitati pe www.makeupalley.com la product reviews , dar cred ca trebuie sa va inregistrati .
Bine , acolo sint si multe produse pe care nu le gasim in Ro , dar fetele din afara poate au mai mult noroc.
Paula.
carmenutza spune:
aaaa..si io tot cu L'oreal sunt...cel putin cu rimelul lor ma impac super bine..folosesc tot timpul coloarea maro ..
Carmen si bb Maya Alexia
conchita spune:
deci, sa nu luati rimel de la Almay in vecii vecilor amin. mi l-am luat ieri si azi m-am pomadit cu el si era sa intru cu masina in pom! mi s-a facut cocoloase pe gene si n-am mai vazut nimic, mi-a mai si curs! asta ca sa stiti si ce sa NU luati, nu numai ce sa luati.
Authority Zero
Monica-Elena spune:
Corect ma inscriu si eu in fan clubul Bourjois. Preturile pleaca de la 399.000 lei pana la 500.000 lei
Monica
ungureaa spune:
Eu mi-am comandat Bourjeois de pe E-Bay de la cineva din Europa (Spania) si sper sa-mi ajunga rapid sa va spun daca-mi place.
In alta ordine de idei, eu am intrebat aici de Maybelline albastru, insa au spus ca nu aduc aici din cauza ca nu se cumpara. Cu toate ca e marca americana si normal aici avem tot ce se gaseste si in USA.
Insa am vazut la o fata curind venita din Romania Maybelline albastru si acum caut sa dau de careva care sa-mi aduca asa ceva aici...
Adina si
Gabriel
Cherie spune:
Ungureaa, daca vrei rimel albastru incearca-l pe cel de la MAC. Poti sa-l incerci la counter inainte sa cumperi, au periute de unica folosinta. Si sa nu te sperii ca arata foarte albastru in tub, dar e inchis pe gene. In SUA e $9.50, cred ca la tine e mai ieftin (MAC e firma originata in Toronto) iar pentru locatii vezi la maccosmetics.com.
ungureaa spune:
Merci Cherie pentru sfat, insa am MAC si din pacate e prea inchis, la sfirsitul zilei e negru deja habar nu am de ce. Eu vreau albastru din ala asa cum arata pe tub. Am eu nebuneala asta, insa genele mele sint maro inchis...
Nu am gasit unul ca sa se vada si dupa doua ore de purtat...
Mac-ul costa 11$ canadieni deci nu e scump, insa...isi pierde repede din luciu !
Adina si
Gabriel
ruxi spune:
Am fost alaltaieri si mi-am luat 2 rimeluri: unul Bourjois - Volume Glamour , 400 000 lei si celalalt Maybelline - Volum Express Curved parca vreo 180 000 lei. Ieri nu m-am dat cu nici unul, dar astazi m-am dat cu cel de la Maybelline si efectul a fost urmatorul: volum, putin alungire, ridicare, genele nu s-au lipit intre ele si un efect de profunzime a privirii. Intr-un cuvant imi place. Astept sa-l incerc si pe cel de la Bourjois.![]()

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 8 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA