Un rimel ( mascara ) bun
Raspunsuri - Pagina 3
Carolyne spune:
Eu folosesc de vreo 2 ani si mai bine Extra Volume (sper ca nu am gresit numele) de la Avon. Alte cosmetice nu folosesc de la Avon, dar rimelul asta nu l-as schimba pentru nici o alta firma. Sunt foarte multumita de el: nu incarca genele, le face intr-adevar f. lungi si se curata f. usor. Nu-i rezistent la apa, dar eu nu sunt adepta machiajului la plaja, piscina, etc si nu stau cu ochii in sus cand ploua
.
Si mai folosesc un ruj de la L'Oreal de peste 3 ani acelasi nr. ca tare imi mai place, iar daca tot ma impac bine cu produsul respectiv de ce sa il schimb?
Si mai sunt f.f.f. multumita de autobronzantul crema, nu spray, de la Garnier: zici c-am stat 2 saptamani la plaja!
Crema de fata nu am gasit ceva care sa imi placa, desi am incercat de la mai multe firme, dar sper sa ma acomodez cu ceva pana la urma.
Carolyne si bebelina din burtica de 26 saptamani
mihuta spune:
Cel mai bun rimel pe care l-am folosit a fost Extreme Volume de la Chanel. Din pacate se usuca cam repede. In rest si Maybelline si Avon si l'Oreal mi-au facut cocoloase.
Ma tenteaza insa noul Double Extension de la l'Oreal. L-a folosit cineva?
" You must be the change you want to see in the world" Gandhi
A_Iulia spune:
Mihuta, double extension e cel cu 2 culori (jumatate alb jumatate negru)? Daca e ala, am eu si este cel mai bun rimel pe care l-am vazut vreodata. Nu am genele chiar asa de lungi dar mi le face duble, sa stii. Si am folosit si eu tot ce au zis fetele pana acum, Lancome, Burgeois, Chanel, Clinique, de la Amway am mai incercat, inclusiv L'Oreal modele mai vechi, dar nici unul nu se compara cu asta daca vrei volum.
Te dai intai cu partea alba, care se depune pe gene, si apoi cu partea neagra. Super!
Adina+ bebe Olivia Karla 04.03.2004
ruxi spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Mihuta, double extension e cel cu 2 culori (jumatate alb jumatate negru)? Daca e ala, am eu si este cel mai bun rimel pe care l-am vazut vreodata. Nu am genele chiar asa de lungi dar mi le face duble, sa stii. Si am folosit si eu tot ce au zis fetele pana acum, Lancome, Burgeois, Chanel, Clinique, de la Amway am mai incercat, inclusiv L'Oreal modele mai vechi, dar nici unul nu se compara cu asta daca vrei volum.
Te dai intai cu partea alba, care se depune pe gene, si apoi cu partea neagra. Super!
Adina+ bebe Olivia Karla 04.03.2004
Hi, hi, hi, ce chestie, nu mai inteleg nimic: eu tot L'Oreal double extension am acum si sunt extrem de nemultumita ca la cei 450 000 lei, face cocoloase pe gene, mi le lungeste dar foarte putin, mi le pleosteste si genele se lipesc intre ele. Ce sa mai zic? Cred totusi ca voi incerca "burghezul"

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 8 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
vrabiuta spune:
"burghezul" meu de care va povesteam, cu care am o relatie de mare iubire de cativa ani incoace, este bourjois longueur sublime.
ultima data mi-am cumparat rimelul de la beauty shop din mall, dar parca am vazut si la unirii un stand bourjois.
marcela si
alexandra din burtica - DPN 28 aug/3 sept - dr. nayel cfr2
ionela-roxana spune:
Eu nu am gasit pana acum un rimel de care sa spun ca e super!
Inca mai caut!Mi-ati dat si voi niste sugestii si am sa-l schimb pe cel de acum cu siguranta!
Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
Irimell spune:
Ma inscriu si eu la subiect...Eu folosesc in general Bourjois si acum am Bourjois Aqua Volume si sint tare multumita... Dar trebuie sa recunosc ca am si L'Oreal Intensifique care inca nu m-a dezamagit total (doar atunci cand am plins pentru ca s-a dovedit a nu fi "waterproof"...).
Sa auzim numai de bine,
Irimell
Elenalove27 spune:
Bourjois
folosesc de 2 ani si sunt super multumita la fel si
christian Dior -MAXIMEYES-.
Elena
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2- 6 luni WOW
danat spune:
Beeey ia sne dea burghezii astia cota parte la vanzari ca precis o sa le creasca in urma acestui subekt ![]()
Da, da, din Mall mi le-am luat si eu mereu, de la et 1, BeautyShop, intrare Marks & Spencer sau pe-acolo....
danat si bb Radu Stefan
http://community.webshots.com/user/danateu
Veve spune:
quote:
Originally posted by Elenalove27Bourjois
folosesc de 2 ani si sunt super multumita la fel
De unde-tz iei Bourjois,Eleno??
Io de vreo doi ani m-am blocat pe "great lash blackest black" de la Maybelline (ala roz cu capac verzuliu).Initial nu l-am bagat in seama pan' am inceput sa-l vaz folosit pe la n-shpe showuri tv cu makeovere si-am zis "ia sa vad si eu,dom'le,ce-i asa grozav!"
Irina,veve & croko