Bebelusi de iunie-iulie 2003 (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catan spune:

Bine ai revenit Romana ,Felicitari si sa va traiasca puisorii.Multa putere si in continuare mamica de doua ori.
Ma gindeam aseara la tine ,pitica mea inca se mai trezeste noaptea urlind si vrea sa stea numai cu mine.Ce bine ca baietelul tau e f cumintel.Va fi sigur gelos pe fratiorul lui ,dar fiind mai mic se va impaca poate mai usor cu ideea.
La multi ani tuturor bebeilor sarbatoriti azi.
Noua ne-au trecut bubuitele ,cred ca era vreo alergie.A doua zi au palit si nu se mai vedeau aproape deloc.
Crisa faina faza cu scrisul .Se mai imbata omul de fericire.
Bibi sa va bucurati de tot ce-i mai frumos si sa aveti parte de fericire si impliniri.Vei fi o mireasa frumoasa .
Pupicei dulci la mamici si bebelusi.

http://community.webshots.com/user/catya106

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Amik - daca te razgindesti cu trimisul fetei zi-mi ca li-l dau eu pe-al meu!!! Ca eu mai am putin si le dau bani bunicilor lui Luca sa plece cu el la Breaza... au zis ca duminica in sfirsit pleaca si stau saptamina viitoare si-altea alea, abia-astept, cred ca nu ajung seara acasa decit dupa 12, nu spal nimic si nu voi plati nici de data asta facturile restante din salariul asta, ci imi voi face de cap pe seama lor.

Bibi - te inteleg cu alaptatul, ca eu imi amintesc cum Luca intorcea capul cum ii bagam "oroarea" in gura, si eu eram frustrata si enervata, noaptea ma trezeam uda pe toata camasa de noapte, de cite ori sugea la un sin, celalalt curgea si cind terminam trebuia sa ma schimb si pe mine si copilul etc.etc. Nici eu nu m-am regasit in mama aia ideala, biberoanele sa traiasca ca am devenit experta in care/cum/cind si mai ales de ce?

Cornelia - la multi ani Mariei, te asteptam cu relatarea de rigoare.

Uitai sa va povestesc, noroc ca am inchis toate documentele de serviciu si brusc mi-a revenit memoria: Luca a primit de ziua lui si un mare ursulet paros, cam cit el de mare, dragut foc, sa-l numim "Teddy". L-am pus la el in camera pe o lada de jucarii, linga fotoliul in care ii dau eu seara si dimineata biberonul, iar aseara cind ne-am asezat, l-a vazut, a plins dupa el si a trebuit sa i-l dau, si asa a mincat copilul tot biberonul cu cereale, eu ursul in brate, iar eu tineam bineinteles si copilul, si ursul, si biberonul. Am incercat sa i-l iau la un moment dat ca adormise, dar imediat a facut ochii mari si a inceput sa miriie, asa ca l-am lasat resemnata. Asta apropo de ce fac micii teroristi din noi...

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

La multi ani MARIA!!!!!

maria, de Paula si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Hai ca am aparut si noi ....
LA MULTI ANI MARIUCA SI IRINUCA!!!!

Romana, iubita..ai toata admiratia mea..
Si eu zic sa insisti cu alaptatul...imi amintesc ca stateam cu Maya la san cu orele in prima luna....nu m-am stresat deloc ca nu ar lua in greutate..prima data am cantarit-o dupa o luna...pentru mine a fost EXTREM DE USOR sa alaptez...nu m-au durut sanii nici o clipa...plus ca 6 luni nu am stiut ce inseamna sa pregatesti mancare ptr. copil....am plecat peste tot cu ea fara sa ma gandesc nu am biberon pregatit dupa nu stiu cate ore...plus ca este cea mai usoara metoda de a-l adormi. Da-i sa suga cat vrea, cum vrea ..cu riscul de a sta 1-2 saptamani cu sanul in gurita lui...da' dupa..ai sa vezi cat compensezi. Eu as putea sa iti insir 1001 motive ptr. care merita sa iti alaptezi copilul..ci crede-ma nu fac parte din mamele care au tinut in mod special sa isi alapteze copilul....ba, dimpotriva..spre deosebire de altele nu am simtit nimic special in momentul in care am pus-o la san ptr. prima data...si nici acum nu simt... dar cu siguranta este cel mai usor,complet, sanatos, igienic, comod, practic, ieftin mod in care poti sa iti hranesti copilul.

Acum ca am facut apologia alaptatului sa revin ..

Crisa, drinkuitul te inspira....super haioase mesaje.

Ieri am fost la ziua tatalui meu..care este Paul...pe o terasa si a stat buburuza mea pana la 23.30...fara sa zica nici pas. Am stat vreo 5 ore la o terasa bestiala intr-o padurice..si copilul meu a uitat ca are mama....din brate in brate pe la toata lumea...evident ca pe mine ma sarea sistematic...nu a marait nici macar o data..a dansat, a jumulit niste trandafiri...o poezie.

Mai nou vorbeste la telefon singura..cum ne vede vorbind la telefon isi duce si ea palmuta la ureche..si zice.."ao"...este totala..Acum vreo 2 zile, suna telefonul fix..o tipa care ma intreaba cine sunt, ca a primit un telefon de la nr. nostru ...habar-n-aveam...mai era si din provincie..ii raspund amuzata.."nu stiu doamna, probabil copilul"...care butoneaza tot ce prinde..si pe telefonul fix este gramada..Acum ma gandesc ca trebuie sa-l codez...ca cine stie cu cine mai vrea pitica mea sa vorbeasca.

Carmen si bb Maya Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Romana: bine ai revenit printre noi. Sa-ti traiasca bebelusul, sa fie sanatos. Ma bucur ca sunteti bine si iti doresc sa poti sa faci fata cerintelor si sa te odihnesti cat mai mult.

A facut si Praslea azi abia 11 luni. El inca este bebelusul mamei.

Fetelor, sper ca ne intalnim sambata, da? In Herastrau cred ca-i cel mai nimerit, chiar daca o sa fie super aglomeratie. Iar pt ora eu optez pt 17:30 ca sa se scoale si Alex somnorosu'. Eu zic ca-i mai bine sambata, pt ca duminica sa ne hodinim si noi pe la casele noastre. Da acum si cum hotarati si voi.
Deci, incepem inscrierile pe listutza pt intalnire:

1. Magda

Magda si bb Alex puisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Sa va zic si eu o faza din ciclul "mama,tata&copchilu`":i-am trimis ieri in parc pe amandoi,le-am dat si jucarelele pt groapa cu nisip si i-am spus sotului de vreo 2-3 ori sa aiba grija de ele si sa nu le uite pe undeva.
Atat de stresat a fost saracu, incat aseara,cand am scos jucariile din geanta am constat ca nu lipsea niciuna din cele pe care i le dadusem, numai ca erau vreo 4 piese in plus

Marta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

La multi ani Alexandru Eduard si Maria (Cornelia)!

Romana, bine ai revenit si iti doresc sa ai putere multa. Ti-au spus fetele multe despre alaptat asa ca nu ma mai bag si eu, dar incearca sa-l alaptezi pe puiut cat mai mult. Vezi si la Alaptatul-Help line, sunt sfaturi de multe mamici care au trecut prin diferite probleme cu alaptatul.

Kehleyr, si eu am cautat disperata la Crido sandalute, mar. 18, pana m-am dumirit ca ei nu au acesta marime, totul incepe cu 19. Neaparat sa mergi cu Stefania sa probeze; la noi s-a dovedit nr. 19 a fi numai bune. Am vrut sa-i iau nr. 20 ca sa apuce sa treaca vara cu ele, dar nu mai aveau. Am ramas la 19 si sper sa fie bune vreo 2-3 luni.

Sambata, ora 17.30 pt. noi e Ok pt. intalnire. Iara Herastraul ne convine ca e aproape, dar nu coneaza prea mult ca venim cu masina. Cand mai facem intalnirea aia cu serbatul bb-ilor?

Marti am dat o fuga in Constanta si tati ne-a lasat pe plaja pana a terminat treburile. Tiberiu a fost foarte fericit si inebunit dupa apa, nisip, scoici… Zbiera ca disperatul cand l-am scos din apa. De abia astept sa plecam si noi in concediu. Statea pe cearceaf si mama ce se mai uita dupa gagicute, dadea din lopatele si tipa, doar-doar le atrage atentia. Cand in sfarsit se uitau la el, se fastacea, le facea tai-tai si radea. M-a lasat fara cuvinte…

Bibi, sa ai maine o zi superba si fara emotii. Faceti apoi la biserica si petrecere? Distractie faina sa aveti si sa va amintiti cu placere de ziua asta.

V-am pupa
Bychi si bb Tiberiu

Mergi la inceput

Buna mamici.

Noi am petrecut ieri cu prietenii ziua de nume a Paulei si a primit muuuulte cadouri.Nici nu stiu de unde le-au procurat asa frumoase.
A primit o rochita alba cu niste fundite roz care are si niste chilotei albi cu dantela si un baticut cu fundite petru cap.A primit o rochita de plugi cu o mamaruta pe piept si la aceasta rochita o bascuta de blugi.
A primit un body roz,o galetusa cu unelte de jucat in nisip,o perecge de blugi cu ornamente roz,o bluzita roz,inca una cu o moaca haioasa pe ea.
A mai primit un costumas,bineinteles roz(bluzita-rochita si pantalonasi scurti) foarte dragut.
A mai primit o salopetuta ....roz care are pe un picior o mamaruta si pe partea de sus este in fungi.Inca o rocchita din amterial creponat care are si ea o bonetica foarte haioasa.........cam atat.

Deci la noi viata e in ....roz si cu mamarute

MARTTA-vezi ce bine o avut sotu' grija de jucarii

MAGDA-Si Paula are 11 luni si patru zile...tot bebelusu mamei este.Nici nu-mi vine sa cred cum trece timpul.....parca ieri era micita si neajutorata...

CARMENUTZA-mortala piticuta ta

ANDRA_-Paula are un elefant asemanator,dar nu de asa o dimensiune...noi suntem pici inca.Sa-ti traiasca

AMIK-vai...eu pana ii tai unghiutele trec decenii.La manute procedez in felul urmator;taica-su o tine de o manuta si eu pot so tai la cealalta manuta si inver.Iar la picioare,nu reusesc sa o pacalesc decat pana ii tai o unghiuta ca pe urma tipa si se agita,asa ca ii tai cate o unghiuta de fiecare data...

pupici.

Mergi la inceput

Bychi-si mie mi-e un dor nebun de mare....noi plecam in 6 august.Voi?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

ANDRA, in final tot la Piciul ama juns si am luat niste sandalutze foarte haioase si mai ieftine decat la Crido (numai 600000). BYCHI, mie toantele alea de la Crido mi-au zis ca au si marimea 18, adica exista dar nu au ele. In fine, nist ametite!

AMIK, nu trebuie sa ai indoieli cu privire la lasatul copilului la bunici. Bb trebuie sa stie ca are o familie maaare care nu se reduce numai la parinti, si ca sunt multe alte persoane care il/o iubesc si abia asteapta sa ii faca toate poftele. Plus placerea bunicilor . Totul e sa mentii un echilibru, adica sa nu ajungi sa lasi copilul numai prin alte parti!

MAGDA tot nu m-ai lamurit cu vaccinul de 1 an. Ce i-ai facut tu lui Alex in afara de Priorix?

CORNELIA in caz ca nu mai apari maine La Multi Ani pentru Mariuta! Sa se faca mare si si mai frumoasa decat e acum (daca mai e loc ) si sa aiba parte de mult, mult noroc!

MARTTA: baietii tai sunt strangatori

MAROX: si v-a pus sa platiti copilul cand s-a suit pe banda rulanta? Sau macar v-a dat certificat de garantie?

Noi nu venim sambata, avem o nunta la Brasov...

Cu alaptatul... ce m-am mai chinuit si eu pana pe la 4 luni, si facea copilul diaree de groaza, si plangea dupa un minut la san, si pana n-am trecut-o pe lapte praf nu si-a reglat stomacelul. Plus ca vesnic aveam hainele patate, ma dureau sanii, tine regim, nu tu alcool, nu tu tutun, dormeam cu prosopul sub mine noaptea ca sa nu patez salteaua de la pat... o adevarata epopee. Dar sunt convinsa ca a meritat efortul, si daca as fi putut sa o alaptez mai mult as fi facut-o. Poate cand o veni numarul 2...

Mergi la inceput