Bebelusi de iunie-iulie 2003 (23)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Felicitari Romana! Esti o adevarata femeie!, si foarte curajoasa. Sa stai pana in ultimul moment in bucatarie! Sa-ti traiasca feciorii, iar tu sa te refaci repede!
Subscriu pentru renuntarea, cel putin pentru o mica perioada, la completarea cu lapte praf. Da-i san, san, san, macar cateva mese la rand, poate se adapteaza lactatia la nevoile lui.

CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Vezi mai Romana ce mult te iubesc fetele!!! Se gandesc la mititelul de Alin, sa nu ramana fara tzitzica. Daca e mancacios e foarte bine ca ai sanse mari sa-l alaptezi. Cand citesti asa o nastere ti se pare ca nu a fost prea greu insa la fata locului nu-i chiar asa, nu ? Oricum, la tine, Romana, toate par foarte usoare. Ai foarte multa putere si Dumnezeu te-a rasplatit cu doi voinici de flacai.

Noi saptamana viitoare in weekend plecam la tara unde dorim sa stam cat mai mult. Deci, ne intalnim in weekend? In ce parc vreti? Noua ne e indiferent ca venim cu masina. Si as propune tot un 17:00. Ce ziceti?

Pua Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Multumim tuturor pentru urari!

ROMANA bine ai revenit! Noi aici pe forum ne-am zapacit cu numele, la anunturi era trecut cu Paul si l-am rebotezat... vina mea ca eu i-am zis Andrei sa schimbe lista . Esti foarte, foarte curajoasa, tu descrii nasterea cu foarte mult calm, dar de fapt se poate citi printre randuri ca nu a fost chiar usor . Bine ca s-a terminat cu bine, acum sunteti in sfarsit acasa toti patru. Iar cu salata de vinete, eu te inteleg... parca e mai usor sa treci peste orele de asteptare cand faci ceva util!

CRISA ai fost mortala cu scrisul "sub influenta alcoolului" . Sa-ti traiasca barbatul si baiatul si sa fiti fericiti toti trei. Iar cu vinul, stai linistita, daca e sa faci abatere cu ceva alcoolic vinul este cel mai putin grav

BIBI e mai bine sa faci cununia in timpul saptamanii -- asa am facut-o si noi . Sambata e ca pe banda, ies unii, intra altii, asa ai sanse sa fie mai linistit si poate scapi si de lautari. La mine asta afost groaza la cununie, chiar l-am insarcinat pe tata sa faca ce stie, numai sa nu-i vad pe tzoigani cu acordeonul. Asa ca i-a platit ca sa *nu* cante
Iar cu fetitele mai destepte ca baietii... mai fetelor, atunci cum se face ca in viata noi femeile suntem mai fraiere?? Eu zic ca tot barbatii se descurca mai bine in final si oricum au viata mai usoara decat femeile... Asta nu inseamna ca as vrea sa fiu barbat, ca totusi exista si avantaje in a fi femeie

CRIXIA am vazut pozele cu mamicile din Constanta, sunteti niste frumoase cu toatele, si mamicile si bebicele!

MAGDA ce vaccin faceti voi de un an in afara de ROR? Eu stiam ca numai asta se face... Si ce voci contra? Despre Priorix eu am auzit numai lucruri bune...

Fetelor nu exagerati cu antibioticele... Mai bine tratamente mai naturale...

Pe noi ne-a trimis pediatra la ortoped. Stefania calca un pic cam stramb, pe laturile exterioare ale picioruselor, si vreau sa fiu sigura ca nu sunt probleme. Probabil ca abia luni ajungem, pana atunci nu e doctorul...

Noi nu mergem tinute nici macar de o manuta, numai de amandoua . Asta e, mai tarziu...

Am fost aseara la Cesaria Evora si a fost o schimbare de peisaj bine venita. Si era sala arhiplina, ceva de necrezut. statea lumea si in picoare pe alaturi, nu stiu cum i-au lasat sa intre. Si plin de vedete, bineinteles, nu ca le-as fi vazut de aproape ca stateau la biletele de 1.5 mil iar noi eram la alea studentesti in ultimele randuri . Dar la iesire era o parada de Percedesuri din alea imense, ceva de groaza.

Va pupam si ne auzim,
Dana si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna, fetelor!

Am avut ceva treaba si am intrat pe forum mai tarziu. Si ce vad? In stilul ei, Romana la 2 noaptea ne scrie! Inca o data felicitari!!! Nu pot sa cred cat esti de curajoasa! Sa-ti traiasca Alin Ioan, sa fiti o familie fericita!

Deci sunt sanse sa am si eu lapte la al doilea bb? Nastere mai rapida si mai dureroasa? Pai daca ai ajuns cu dilatatie 6 la spital! Am cazut si eu in admiratie ca faceai salata de vinete.

Crisa, sa-ti traiasca sotul! Multa sanatate! Pai e timpul sa va reveniti, cu toate ca nu cred ca ati uitat cum se fac copiii.

Crixia, felicitari pt. mama!

Bibi . As vrea eu sa fie fetele mai destepte (a se citi precoce). Pai Maria nu merge, nu vorbeste. E, da ca sa te oftici putin, e mare cititoare de poze din carticelele ei. Se uita atenta la fiecare pagina, da pagina, imi arata diverse poze cu degetelul. Avem o carte cu o pisoi care pe o pagina este scafandru si este cu capul in jos. Cand ajunge la pag. aia, intoarce cartea si vede iar pisoiul cu capul in jos de pe cealalta pagina, asa ca o intoarce iar. Pana la urma se enerveaza, tipa si se lasa pagubasa, ceva de genul: e stricata. Cu televizorul am zis si noi sa o lasam mai incet, pt. ca e dependenta. Ieri nu am avut cablu si tot lua telecomanda si ii dadea drumul, schimba programele si era tare dezamagita. Cand a vazut ca asa nu merge s-a dus la televizor, incercand sa-l "regleze" de acolo.

Si daca tot m-am intins, sa-ti povestesc in ce stare eram eu cand am vazut o fetita de 10 luni (cu parinti modesti) care mergea si avea un vocabular de neimaginat pt. mine: mama, tata, papa, apa, alo, gol (!). Pe astea le-am retinut, dar mai stia cate ceva. Am ajuns acasa f. deprimata si ma gandeam unde am gresit in "educatia" Mariei . Mi-a trecut totusi, mai ales ca doctora, la intrebarea sotului meu, cand o sa vorbeasca, ne-a raspuns razand: cand o sa vrea ea.

Elena, sanatate lui Mihai!

Marox, ce mai faceti voi, ca nu te-am mai "auzit" de multisor.

Andra, ma gandeam si eu sa le sugerez invitatilor anulite cadouri (jucarii, carti), totusi nu am avut ocazia si am renuntat. Oricum i-am luat rochita Mariei (pt. ca cea mai mare incredere o am in gusturile mele ). In rest nu prea m-am ocupat de nimic, dar mai sunt doua zile.

Va pup
Cornelia si bb Mariuta



http://community.webshots.com/user/cornelianis
http://community.webshots.com/user/cornelianis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunaa spune:

Am vazut noua lista de bebelusi iunie-iulie 2003 si Rares al meu a disparutE nascut pe 25 iunie 2003, deci a facut un anisor deja(nu mai e bebelus este copil mic).

Ce-i drept nu prea am intrat la subiectul asta (ma tot duc la "parintii intreaba parintii raspund") dar promit ca o sa fiu mai activa aici.
Sunteti toate mamici haioase....si sper sa ma primiti si pe mine in gasca voastra.

Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Romana, ma bucur ca ti-ai revenit cu usurinta dupa nastere. Iti doresc sa-l poti alapta pe Alin cit mai mult timp!

Despre Alex ce sa va povestesc? A facut si el un an pe 14 iunie...ce repede trece timpul! Are 9.700 kg si 76 cm. A inceput sa mearga singur la 11 luni jumate si dupa aceea a experimentat si mersul in 4 labe. E mult mai calm ca acum citeva luni, poate din cauza e acuma e capabil sa-si gaseasca singur de lucru.

Se catara intr-o veselie pe canapea si vrea neaparat sa apuce telefonul aflat pe o masuta alaturata.

La supermarket il tinem tot mai greu in caucior, intr-o zi s-a ridicat de acolo si s-a pus pe covorul rulant de la casa!

Ii plac cuburile, cartile (dar n-are rabdare sa le "citeasca"), iar jucariile in plush ii sint indiferente. E fascinat de telecomanda si televizor.

De vorbit nu vorbeste, zice doar "ta-ta" si "da-da" si asta fara vreo legatura cu contextul. Sigur ca mi-ar place sa numeasca persoanele din jur (sau macar pe mine, ca doara sint maica-sa :)), insa ma consolez zicindu-mi ca oricum, avind in vedere ca ii vorbim in 2 limbi, el nu va "produce" nimic inainte de 2 ani jumate.

La capitolul "Sanatate" nu prea sintem in top in momentul asta, are o rhino-faringita de citva timp. Din cind in cind se transforma in otita si mi-e frica sa nu fie intr-o faza d-asta in august cind va trebui sa luam avionul ca sa venim in Romānia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Crisa, sa-ti traiasca barbatul si sa fie sanatos sa va bucurati de Tudor! Ai fost mortala cu mesajele alcoolice. Mie imi convine intalnirea, numai sa ne stabilim ori la sambata, ori la duminica. Din cate am vazut, Bychi e si ea prin herastrau pe la ora aia. Mergem in herastrau? In fine, si mie mi-e indiferent ca tot iau taxiul, poate doar daca nu mergem in circ, dar ala e mic si mai putin misto. De data asta vin cu copilul (probabil copiii) si cu sotul la purtator ca sa ma spal de pacatele anterioare. Numai Mihai sa se puna pe picioare.
Mesaj special pentru Bibi : daca vii la intalnire, NU aduce fornetti, ca le aduci degeaba. Fetele astea nici nu s-au atins data trecuta cand am adus io in compensatie de copil. Da vino cu copilu si (inca) colegu.
Acuma, sa va zic si eu o faza. Ma laudam mai deunazi ca plodul stie mama, tata, oana etc. Stie si zice, bravo, seamana cu ma-sa, doar ca ii zice mama lui ta-su.
Auzi, Bibi, mai, daca auzeam faza cu cititul revistei de la parintii fetei, as fi zis "da, sigur, si al meu dezleaga rebus in pauza de masa", da' am incredere in ochii si urechile tale. Io zic ca ai dat oficial liber la Hustler pripit. Si fii-miu rasfoieste studios reviste sa stii, in plus chiar le si mananca. (sic!)

Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Am si eu o intrebare: m-am trezit la spartul targului (verii...) sa ii cumpar sandalutze Stefaniei. Vreau din acelea de la Crido de 900000, peste glezna, cred ca stiti la care ma refer (tin minte ca macar Andra si Carmenutza au cumparat de acolo).

Problema e ca am fost deja la cele 3 magazine de pe Mosilor si nu mai aveau la nici unul marimea 18 . Intrebarea este, in afara de magazinele Crido din Unirea si din Mall, unde mai am sanse sa gasesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Buna mamici!

La multi ani Irinei!!!!!!!1

ROMANA-bine ai revenit dupa o micaaaa pauza.Felicitari pt bebelusi!Cred ca nu mai trebuie sa-ti zic ca si eu te admir nespus de mult.Ma bucur pentru tine ca nasterea a decurs bine si fara probleme.Te rog.....fa-i poze la micut ca mor de curiozitate sa-l vad....aaaa si spune-ne cum a reactionat Cristi!Na,ca ti-am zis-o!!!!!!!!Felicitari!!!!!!!

MIRUNAA-Pe listuta asta am cam uitat cateva mamici.Te punem pe cealalta listuta.Cum sa nu te primim in gasca noastra....esti deja in gasca noastra.

CRISA-Ti-a trecut "betia"?Sa-ti traiasca sotul!!!!

Fetelor....grabiti-va sa o prindeti pe Romana din urma....numa' ea sa aiba doi bb-ei
Mirunei in sfarsit ii cad bubele.
Pe Paula a apucat-o aseara o criza de plans
tot din doua in doua ore...si a tinut-o asa catva timp.Cred ca a avut cosmaruri...da' tipa serios,nu stiu ce a apucat-o dar e a 4-a noapte din istoria vietii sale cand ne trezeste in timpul noptii...si mai ales cu un asemenea concert.

Nu stiu cine intreba pe aici daca bb-eii care inca nu au implinit un merg inca.Paula nu merge decat tinuta de mana.Face doar vreo 3 pasi singurica.Si Paula spune mama,mai ales cand plange cand no pun sa doarma de pranz....ma striga si nu ma lasa sufletul sa o las sa planga si ma duc dupa ea,o iau,dam o tura de parc care e la doi pasi si vin napoi cu ea moarta de somn...si dupa aia doarme fara concerte.

Paula nu sta deloc cand trebuie sa o schimb.Imi ia un secol pana ii desfac scutecul,o spal ,o dau cu ulei(si crea) si ii pun scutecul la loc.Acuma am descoperit ca daca ii distrag atentia cu un obiect sta cuminte macar pana ce reusesc sa o dau cu ulei.

Miru nu stia de metoda mea si am lasat-o odata singura cu Paula acasa(eu eram la o sedinta) si Paula a facut kk.Miru habar nu avea cum sa o schima(nu o mai facuse niciudata,si nici nu stia ca este asa de neastamparata).Dupa ce Miru i-a desfacut scutecul Paulei,ea a pornit in patru labe prin pat cu kk la fund.Saraca Miru.In afara ca a cheltuit vreo 8 servetele umede sa o curete si doua scutece,pt ca primul l-a pus gresit...asta e,prima experienta

Noi pe Paula o alintam Nana,asa ca ii voi aspune asa de acum in colo caci imi e frica sa nu-i pocesc numele.

maria, de Paula si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

quote:
Originally posted by Kehleyr

Am si eu o intrebare: m-am trezit la spartul targului (verii...) sa ii cumpar sandalutze Stefaniei. Vreau din acelea de la Crido de 900000, peste glezna, cred ca stiti la care ma refer (tin minte ca macar Andra si Carmenutza au cumparat de acolo).

Problema e ca am fost deja la cele 3 magazine de pe Mosilor si nu mai aveau la nici unul marimea 18 . Intrebarea este, in afara de magazinele Crido din Unirea si din Mall, unde mai am sanse sa gasesc?



Io sunt din Oradea,nu pre pot sa te ajut.

maria, de Paula si Miruna

Mergi la inceput