Cum vi se pare viata in Japonia? (13)
Raspunsuri - Pagina 8
sora2001 spune:
-Nanatigru,sa-ti traiasca puisorul!
Si tu ce bine arati,slaba si frumoasa, nici n-arati ca-i nascut.Ema si Richard-Sora
jojo spune:
Nanatigru,felicitari,sinteti niste scumpi,sa cresteti mari si cit mai voinici ca niste adevarati samurai !!!
sandra20 spune:
irimell ia vezi tu aici
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24860
sorina merici mult..ea oricum o sa aiba ceva banuti la ea,dar ma gandeam ca poate e vreo suma anume care daca nu o are la ea poate o intoarce inapoi,sau yo stiu...
Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu
Sorina-Alexa spune:
OffffScrisesem un mesaj kilometric si s-a dusNu ma logasem si cand am facut-o mesajul s-a pierdut,evident!
Caldura asta mi-a luat mintile,nu mai rezist!!!!!!De la aerul conditionat ma doare capul ingrozitor,nu-l pot suporta prea mult.
Nu stiu unde sa ma mai ascundCica Kumagaya este vestita ca avand cea mai calduroasa vara
Stie cineva un site de unde pot downloada muzica romaneasca?
Va rog,mi s-a facut dor sa ascult niste muzica romaneasca!
Multumiri anticipate!
O zi frumoasa va doresc,
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982
sandra20 spune:
sorina eu am muzica romaneasca...ti-as da cu cea mai mare placere dar nu stiu cum..si adrese de downloadat muzica sunt multe daca cauti dar intai trebuie sa-ti instalezi un program pe care il cumperi de pe site-ul respectiv...
eu ascult aproape in fiecare zi melodia lui Dobrica daca o sti "hai acasa,hai cu mine....la la la "si asa mi se face un dor de familion si pana si de mizerile de pe langa bloc ...e.nici chiar asa..
Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu
eli spune:
Jojo, ai scris tare frumos despre weekendul tau. Mi-ai facut si mie pofta de plimbareala.
Japonici, am si eu cateva intrebari legate de nastere, bebei, spitale... Sper ca e ok sa scriu aici la subiect, sa nu mai fac unul nou.
1. La nastere, fie naturala, fie cezariana, l-au lasat si pe tatic alaturi de voi? Cum ati fost tratate in spital? V-ati inteles cu medicii, asistentele? Cat timp ati stat? Cum a fost mancarea? Bebe a stat cu voi in camera?
2. Ce marca de scutece ati folosit pt noi nascuti?
3. Daca aveti sfaturi despre ce, cum sa fac la nastere (sper ca naturala) si dupa, pt a imi fi si mie si lui bebe bine, pt a ne descurca mai usor, nu ezitati sa le scrieti. Multumesc anticipat!
"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eliza, in 32 saptamani cu o scumpete de baietel
jojo spune:
Eli,eu am nascut in Spitalul mamei si a copilului din Yokohama,am stat 10 zile,e un spital nou cu politica sa deci aici nu se lasa tati inpreuna cu tine,bine ca noi oricum am hotarit ca nu va fi alaturi daca nasc natural,iar dupa cum ca s-a ajuns la cezariana,operatie fiind nici atitOricum era linga usa pe hol,mare lucru nu ma putea ajuta daca era sa fie natural,m-ar fi intimidat mai mult...si panicat pedeasupra.
MIncarea a fost super,ce mai la iesire in ultima zi mi s-a servit un fel de masa de adio cu ospatar personal cu gratar si vin rosu,somon,si desert frantuzesc...Bine la banii care i-am platit cred ca merita.Eu mi-am vazut buburuza abia dupa 3 zile si mi-a fost adus in camera linga mine,dar puteai sa-l lasi pe timp de noapte la nursering daca te simteai obosita cumva,eu l-am lasat doar o data ca deja picam din picioare de nedormit...il hranesti din3 in 3 ore intr-una si nu prea inchizi un ochi
Ca sa te refaci repede si sa fii citusi de odihnita trebuie sa fii ajutata de cel putin macar o persoanna(ceea ce nu mi s-a intimplat mie)si atunci cind bb doarme sa dormi si tu alealalte sa fie facute de altcineva ,ca o sa fii pur si simplu zombi de oboseala , ceea ce nu e bine nici pentru productia de lapte.
Daca ai putea s-o chemi pe mama ta ar fi super !!(ceea ce nu am reusit eu din pacate ) dar sper ca ai o soacra buna si te v-a ajuta nu numai cu comentarii dar cu fapte concrete.
Te pup,si iti doresc din tot sufletul nastere usoara
ninaM spune:
Salutare gasca!
Ce mai faceti?
Hai sa va povestesc cum am petrecut in vacanta...Mai intai am stat in aeroport vre-o 4 ore(la plecare s-a decalat zborul)caci inca nu plecase taifunul din Guam.Dupa un zbor furtunos(am crezut ca mor)am ajuns si ne-a intimpinat un vint puternic...inca mai bintuia taifunul.
In sfirsit,a doua zi a fost frumos,am mers la plaja,ne-am bronzat(eu m-am prajit de-a binelea).Urmatoarele zile au fost cu nori,dar am plecat in croaziera sa vedem delfinii(eu am dat la boboci dupa vre-o 2 ore caci erau valuri mari ne balansam de mama mama).
In final a fost frumos,dar se poate si mai bine...
Data viitoare sper sa nu mai prind vre-un taifun.
Iata si citeva poze.http://www.ofoto.com/I.jsp?c=7texqfb3.29dsq3bb&x=0&y=-ei2wt3
Hai va pupic si toate cele bune.
Nina&Alex
http://www.ofoto.com/I.jsp?c=7texqfb3.a2wxfbbj&x=0&y=epv8q7
ninaM spune:
Eli,eu am nascut intr-un spital in Urayasu.(pe linga statie) Am fost multumita.La nastere sotul a stat cu mine.Pina sa nasc,in camera unde eram(jintsu room)au putut sa intre si mama si soacra-mea si asta a fost super,m-au ajutat mult...
La nastere e bine sa asculti ce-ti spun asistentele si sa faci ce-ti spun ele(ma refer la respiratie,cind sa impingi,cind nu...)
Bebicu a stat in camera cu bebei doar in prima zi,apoi l-am luat cu mine in camera.
Mincarea a fost buna si asistentele dragute.
Cam atit...daca-mi mai amintesc ceva,iti spun.
Numai bine!
Nina&Alex
http://www.ofoto.com/I.jsp?c=7texqfb3.a2wxfbbj&x=0&y=epv8q7