Cum vi se pare viata in Japonia? (13)
Raspunsuri - Pagina 9
AYUMI spune:
Nina multumim pentru poze;superbe.Iar piciul tau e scumpic rau de tot!Si tu arati bine;scuze ca intreb,ce varsta ai?
sandra20 spune:
Nina,foarte frumoase poze...cred ca te-ai distrat..vreau si yo vacantza..abia astept sa vina sorela..
sorina daca vrei cu muzica putem incerca pe yahoo sa-ti trimit..nu stiu sigur daca se poate dar putem incerca
Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu
eli spune:
A, si inca ceva:
4. Ati stat in camera cu un singur pat (si daca da, nu v-ati plicitisit) sau in camere cu 2 sau 4 paturi? Ce factori v-au determinat alegerea?
Nina, bine ai revenit din Guam.
Nina, jojo, multumesc pt raspunsuri, sfaturi, urari. Daca va mai aduceti aminte ceva, sa scrieti, va rog!
"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eliza, in 32 saptamani cu o scumpete de baietel
ralucami spune:
quote:Nana faine pozele tale. Bizar e ca eu mi te-am inchipuit altfel. Cred ca e din cauza vocii: puteam sa jur ca esti bruneta, cu fatza rotunda si un pic grasutza. Nu stiu de ce mi-am facut imaginea asta. Poate ca si fetele pe care le stiam eu si semanau cu tine la glas aratau ceva in genul asta. Mey dar tu ce camera ai ca doar poza din mijloc se vade mai klumea, celelalte 2 sunt destul de cetzoase. Cred ca persoana care ti-a facut pozele s-a miscat in timp ce a apasat. Nana pisica aia frumoasa e a ta? Daca da, ai pui de vanzare? Dar nu la pretzuri de Japonia-200.000 puiul de matza cu pedegree- ca nu o sa vrea barbate-meu neam. Acum nu vreau, dar prin septembrie ma intorc din Ro si daca se poate da-mi un PM. Eu plec saptamana viitoare in Ro si nu am nici la dus nici la intors foarte multe bagaje. Daca pot ajuta pe cineva cu ceva( o carte, o crema, o revista, o maslina) trimetetzi-mi un PM .
Originally posted by nanatigru
Am reusit sa pun si eu 3 poze.
Nana&Kuraudo
http://www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=743533004105&page=1&sort_order=0
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
ninaM spune:
Bey,stati sa ma vedeti cind termin cu dieta...Acum sint abia la jumatate...
Serios vorbind,va multumesc fetelor...sinteti niste dragute.Ayumi,nu mai sunt tinerica...adica 20,21...anul asta implinesc 28 de primaveri.Dar nu-mi pare rau...ma simt ca la 20.
Hai va pup si fug la pici ca a facut ochi...
Nina&Alex
http://www.ofoto.com/I.jsp?c=7texqfb3.a2wxfbbj&x=0&y=epv8q7
Irimell spune:
[/quote]
Da, e naspa, chiar vorbeam cu un senpai despre asta, chiar daca Matsushima face parte din Nihon sankei... Mergi totusi de Tanabata sau de Obon ca dau cu artificii de pe mare. Eu nu cred ca o sa mai ajung pe-acolo vreodata. Alte motive.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Apple Computers rose from the provincial confines of a garage. So did Hewlett-Packard — in 1938. That same year, Byung-Chull Lee started exporting fish and vegetables from Korea under the name Samsung." SamsungSucks.us | www.stormfront.org/foru" target="_blank">Divide et impera! | www.white-history.com/" target="_blank">March of the titans
[/quote]
Si citisem atitea lucruri dragute despre Matsushima si Sendai...Ca sa vezi...Din pacate planuisem sa merg la sfirsitul lui august, asa ca sint intre festivaluri....Asta e! Oricum multam' pentru informatie....
Sa auzim numai de bine!
sandra20 spune:
eli..in spitaul in care am nascut eu,aici in Nagaoka,la nastere normala nu stiu daca avea voie si sotzi in sala de nasteri ( la operatie in nici un caz)..doctorul nu-l stiam,nici asistentele ptr ca eu trebuia sa nasc normal la o policlinica(dar din cauza ca am avut complicati iar in acea policlinica nu se facea cezariana m-am "mutat" la spital)..asa ca totul a fost o "surpriza" ptr mine...spitalu,nasterea,doctorul,asitentele..oricum oriunde ai naste,aici in japonia,toti se vor purta super cu tine,ai sa vezi...
da zine si tu cum e spitalul,doctorul care le-ai ales...sau nu te-ai hotarat inca?
Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu
sandra20 spune:
uite ca am uitat sa-ti zic de camarutza...asa e daca stai cu bb pe o "mana" sa pape si cu cealalta tastezi si creierasu e si el undeva pe acolo..intre..
eu am stat fara bb ca nu aveam room-in si in camera am ales sa fiu singura ptr ca sotzi era mai tot timpul langa mine si a mai venit si socrela si in plus nu prea ma incanta pe mine sa stau in camera cu jap. ..de cand cu facutu baie la bb in aceasi cada cu bunici si de cand cu apa din cada statuta de 2 zile mi se par niste...hai sa nu spun...
Irimell spune:
Nanatigru, sa-ti traiasca micul samurai...Sinteti tare draguti amindoi...
Sandra20, multumesc mult pentru adresa despre limba japoneza dar e tare pacat ca s-a inchis subiectul. Eu acum invat KEIGO si sint zapacita rau de tot cu toate formulele astea...cind si cum si cui sa le spui...
Sorina-Alexa, incearca si site-ul asta http://www.romusic.cjb.net/
NinaM, sint superbe pozele din Guam...Iar piciul e delicios...Sa iti traiasca si sa fiti fericiti cu totii!
Sa auzim numai de bine,
Irimell