Cum vi se pare viata in Japonia? (13)
Raspunsuri - Pagina 7
Sorina-Alexa spune:
Sandra,asta-i un lucru excelent - ca aveti zilnic cate ceva de sarbatorit!Bravo!!
Eu sunt prezenta aici,in schimb observ ca toata lumea este ocupata
M-am plictist de mor,vreau in vacanta
Haideti,mai inveseliti atmosfera pe aici
BYE-BYE!,
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982
ralucami spune:
Vreau sa imi iau un PDA care sa aiba inclus si un dictzionar engl-japo/japo-engl. Initzial ma oprisem la un Sharp Zaurus MI-E25. Ce altceva imi putetzi recomanda? Intrebare importanta: meniul la PDA-urile cumparate din Jp se pot schimba in engleza? Merci pt orice informatzie.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
nanatigru spune:
Am reusit sa pun si eu 3 poze.
Nana&Kuraudo
http://www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=743533004105&page=1&sort_order=0
sandra20 spune:
azi a primit si surioara mea viza sa vina la noi...de la ambasada i sa spus sa aiba ceva banutzi la ea sa arate cand ajunge aici..ce stiti despre asta?cam cat ii trebuie?eu habar nu am ,caci cand am venit aici eram casatoriti.....ptr ce ii trebuie sa arate?in invitatie am scris ca noi suportam cheltuielile...
Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu
jojo spune:
Simbata si duminica am umblat brambura prin Kamakura,pe la mare,pe stadutele aglomerate din Kamakura,cu tot feluri de buticuri,omiseuri,care mai de care,de-ti fug ochii in toate partile,si nasul,...nasul o ia razna de tot de parca s-a inteles cu stomacul impreuna sa te necajeasca si sa te faca sa uiti de mama naibii de dieta si de toate...
Frumos,Kamakura,de cite ori ma duc descopar ceva nou,si nu siu de ce imi plac asa de mult Sazan All Stars,de cinta asa de adevarat despre locurile acestea...MUlti turisti din west,care mai de care si ce caragios se privesc cu pielea alb-pistruiata si cu un oarecare aier superior de umbla numai in chiloti de plaja...Parca nu ma mai simt asa privita ,si nu sunt unica gaigin in raza de o suta de metri,si ma simt misto,ma simt ca la Neptun poate, unde faci cumparaturi in ceva aruncat asa doar de acoperit sunculita,si e cald,si umezeala mare dar e foarte,foarte frumos in Kamakura.
Asa a fost weekendul nostru ...alvostru cum ?
Sper ca la fel de bine,daca nu gasiti timp saptamina aceasta ca e pacat,fiind intr-o tara asa de frumoasa sa nu-i savuram din plin locurile,aromele,si de ce nu caldura sufleteasca a acestor oameni care se numesc nippon gin.
Irimell spune:
Jojo, ce frumos ai povestit si descris atmosfera...Mi s-a facut si mie pofta de duca, desi abia m-am intors din vacanta...
Eu vreau sa merg in Sendai si sa vizitez imprejurimile, Matsushima de exemplu. A fost cineva pe acolo?
O saptamina usoara pentru toata lumea,
Irimell
Sorina-Alexa spune:
quote:
Originally posted by sandra20
azi a primit si surioara mea viza sa vina la noi...de la ambasada i sa spus sa aiba ceva banutzi la ea sa arate cand ajunge aici..ce stiti despre asta?cam cat ii trebuie?eu habar nu am ,caci cand am venit aici eram casatoriti.....ptr ce ii trebuie sa arate?in invitatie am scris ca noi suportam cheltuielile...
Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu
In principiu ai trebui sa aiba ceva bani la ea,asta pentru a se putea intretine in caz ca,stiu eu,voi n-o mai puteti ajuta...Dar asa spun din Romania,in general in Japonia nu prea verifica.Dar este bine sa aiba ceva bani la ea.
Cand am venit in Japonia si noua ni s-a spus acelasi lucru,sa avem bani la noi,insa aici nu ne-a controlat nimeni.
Nu-ti bate capul cu asta!
Drum bun surioarei!
Sorina.
Sorina-Alexa spune:
Nanatigru,am vazut pozele!!!Esti foarte frumoasa iar copilasul tau este foarte scump,sa-ti traiasca!!!!
Poza din mijloc s-a vazut bine,in schimb,in celelalte doua nu se distinge mai nimic,sunt in ceata.
O scoti tu la capat cu pozele,la inceput este mai complicat.
Sorina.
Irimell spune:
Fetelor, cred ca ma lasa memoria de tot. Imi aduc aminte ca am vazut un topic despre limba japoneza si acum nu il mai gasesc deloc. S-a inchis sau am visat?
Please help,
Irimell
Dan_jp spune:
quote:
Originally posted by ralucami
Intrebare importanta: meniul la PDA-urile cumparate din Jp se pot schimba in engleza? Merci pt orice informatzie.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Nu se poate schimba sub nici o forma dar avandu-l in japo' te ajuta sa cumva sa inveti cate ceva mai repede.
Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it .
//Dan.