Ajutor pentru Alina Mihaela
Raspunsuri - Pagina 9
ulisernic spune:
Dragile mele prietene, am fost la doctor si cu Felicia si cu Alinuta, dar nu am rezolvat mare lucru cu Felicia. Alinuta are rinofaringita acuta, tuseste putin si a facut febra aseara. Doctorita ne-a dat o reteta pentru Ospamox, Ambroxol si Nurofen (gratuita) pe care am luat-o deja si sper sa nu fie nimic grav. Piticuta e vesela ca inainte, numai ca-i curge rau nasucul si e putin mofturoasa.
Ecografia Feliciei am amanat-o pentru ca era prea scumpa. Am primit acel bilet de trimitere pana la urma, dar nu stiam ca "reducere" pe baza trimiterii de la medicul de familie inseamna ca ecografia costa "vreo 400.000 sau 450.000 in loc de 800.000", dupa cum ne-a spus o asistenta. Pe bilet scrie "rugam ecografie abdomen+pelvis" si mai avem si un bilet de trimitere pentru boli interne. Partea proasta este ca a racit si Felicia si a trebuit sa-i cumpar Paracetamol, sirop de tuse si i-am luat si ei Ospamox, pentru ca era mai ieftin, iar farmacista a zis ca este bun, numai ca trebuie sa ia mai mult decat piticuta. Asa ca banii s-au cam terminat si nici nu am rezolvat mare lucru... In plus, nici nu mai putem merge toate trei la Giurgiu maine, ma gandeam sa se duca sotul meu cu Felicia si sa raman eu cu Alinuta, sa speram ca vrea, el este la servici astazi, vine maine dimineata.
Va pup si va scriu imediat cum am vesti.
Cu drag,
Mihaela
Pegasis spune:
Mai, mai ce fetita frumoasa e Alinuta! Am vazut-o astazi si, cu toate ca era racita, mi-a zimbit de citeva ori si mi-a aratat mindrete de dintisori (2 la numar). Are niste ochi superbi! Sa-i traiasca Feliciei si sa fie sanatoasa! E o scumpete.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)
tinatache spune:
pt cine vrea sa o vada pe alinuta, pozele sunt aici:
http://community.webshots.com/user/mihaelamihai101
Cristina
ulisernic spune:
Dragi prietene, am zis sa astept sa vina oamenii cu vesti bune de la Giurgiu si dupa aceea sa scriu pe forum, dar... oamenii au venit, insa cu vesti proaste. Nu numai ca nu i-a dat buletinul, dar i-a oprit si legitimatia aceea provizorie cu care ne mai descurcam la un doctor, luam alocatia aceea de 210.000, era si ea in randul lumii cat de cat. Acum este inexistenta din punct de vedere al autoritatilor! Sotul meu, un om foarte calm de felul lui care este trimisul special al familiei cand este vorba de obtinut diverse acte, nu a avut nici un argument in fata unei tipe implacabile care spunea doar ca "nu a venit verificarea de la Bucuresti, duceti-va acolo si intrebati ce se intampla, noi nu avem nici o vina, buletinul este gata, dar noi nu putem sa vi-l dam pana nu vine verificarea de la Bucuresti". M-am enervat teribil cand am auzit, atatia bani aruncati in vant pe "excursii" la Giurgiu, dar m-am linistit si am gasit o solutie in cele din urma, una cu care nu ma mandresc, dar nu am de ales. Sotul meu a vorbit cu cineva la servici care cunoaste pe cineva la sectia de politie din Bucuresti (nici nu stiu ce sectie, 14 parca) responsabila cu verificarea si maine la 9:30 se intalnesc acolo sa vada despre ce este vorba. O fi Felicia vreo infractoare periculoasa data in urmarire generala si nu stiu eu! Chiar si asa, acte au si infractorii, asa ca tot ar fi trebuit sa i se dea buletinul!! Scuzati-ma, fac putin haz de necaz, am zis eu ca m-am calmat, dar sunt plina de nervi, sa spun drept.
Carmen, Felicia a fost foarte bucuroasa cand a vazut mancarica, pampers, sampon si servetele umede si frumos mirositoare, si iti multumeste mult de tot si-ti transmite toate urarile de bine tie si familiei tale. Multumim mult de tot, Carmen. I-am zis si de patut, dar i-am spus ca nu e ceva sigur, oricum s-a bucurat tare mult, mai ales ca-i era si teama sa dea ochii cu mine, de parca are ea vreo vina ca nu i-au dat aia buletinul.
Cristina, multumesc frumos pentru contul pe care l-ai deschis pe "webshots.com"!
Mada, multumesc mult, mult de tot, nu stiu pe unde scoteam camasa luna asta cu banii de chirie daca nu erai tu, Carmen si Ruxandra, nici nu stiu cum sa va multumesc, m-ati salvat pur si simplu. Este vina mea in mare parte, daca n-as fi pierdut lucrarea dentara, n-ar fi trebuit sa ma duc maine sa dau atatia bani la dentist... Sper sa fie intr-un ceas bun, nu stiu de ce, dar am impresia ca Alinuta o sa-mi poarte noroc si ca o sa-mi gasesc un servici curand. Sambata s-a dat examen la Magistratura si am oftat cu nostalgie: "poate la anul..." Nu am avut bani pentru taxa de inscriere la examen (3.500.000 plus taxele pentru legalizarea actelor) si am renuntat, in special pentru ca am considerat ca nu sunt suficient de pregatita si nu puteam sa risc sa pierd atatia bani, chiar daca i-as fi avut, numai ca sa vad cum este examenul. Mai oftez o data: poate la anul...
Va multumesc si va imbratisez cu drag,
Mihaela
craluca spune:
gata, dragelor, m-am intors de pe unde am umblat de fapt am venit de o saptamana dar nu prea am avut acces la calculator
mihaela, o sa ne vedem saptamana viitoare ca sa iti dau mancarica pentru bebe si am luat legatura cu cateva prietene de-ale mele care au bebei de un anisor si or sa imi dea hainute si altele pentru Alinuta
imi pare rau sa aud atatea vesti proaste si sper ca fetele sa se insanatoseasca repejor; cand mai ai nevoie de medicamnete mai da un telefon ca eu am stoc prin casa si poate gasim ce-ti trebuie, ca sa nu mai cumperi
cu drag,
Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100
ulisernic spune:
Buna fetelor, am vesti bune:s-a rezolvat cu buletinul! Dar mai intai, bine ai venit, Raluca! Si tu tot cu vesti bune si cu vorbe bune, multumesc tare mult!
Cum va spuneam, s-a rezolvat, cu un simplu telefon, nici acum nu inteleg de ce a trebuit sa intervina cineva ca sa se dea acel telefon, dar mie deja mi-e teama sa ma mai bucur pana nu vad eu buletinul acela cu ochii mei! Asa ca maine iar o trimit pe Felicia la Giurgiu, singura, pentru ca oricum nu impresioneaza pe nimeni prezenta altcuiva, iar daca cunostinta cunostintei a spus ca este in regula, trebuie sa o cred, nu?
Alinuta se simte bine, mai tuseste putin si-i curge nasucul, o enerveaza la culme si e smiorcaita din cauza asta, dar nu a facut febra. Cred ca a fost gripa, pentru ca ne-am molipsit toti de la ea!
Felicia mai are dureri, in special seara, dar se indoapa cu algocalmin si rezista cu stoicism... Doctorita Alinutei a venit din concediu, am fost la ea sa luam reteta de lapte si ne-a spus ca, dupa parerea ei, Felicia prezinta simptome de malnutritie, iar ca durerile pot fi de la o anexita. O sa ma ocup si de problema asta saptamana viitoare, sper eu.
Raluca, esti o dulce, multumesc mult inca o data!
Va pupam cu mult drag,
Alinuta, Felicia si Mihaela
ionela-roxana spune:
Alina este o fetita foarte frumoasa!Pt. prima data in viata mea mie ciuda ca nu stau in Bucuresti!
Contul este bun,a trimis cineva bani pe card?
Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
ulisernic spune:
Roxi, iti multumesc din suflet pentru cuvintele tale si-ti doresc din toata inima multa fericire, noroc si sanatate pentru tine si pentru toata familia ta! Alinuta e un ingeras de copil, nevinovat ca toti copilasii, care a avut mare noroc sa va intalneasca pe voi, oameni buni si generosi multumita carora ea si mamica ei sunt impreuna acum. Sunteti alaturi de noi si va multumim din toata inima!
Roxi, nu stiu sigur daca contul este bun, nu am primit nimic in el pana acum, dar nu am avut nici o problema cu el in timpul scolii, cand primeam bursa in el. Datele contului sunt urmatoarele:
TITULAR CONT: Mihai Mihaela
BANC POST
SUCURSALA MOSILOR
CALEA MOSILOR NR.249, BLOC 49A, SECTOR 2, BUCURESTI
NUMAR DE CONT: 251141.1138058589533
COD SWIFT: BPOSTROBU
Cu drag,
Mihaela
ulisernic spune:
Doamne, sunt ametita, am uitat sa va dau vestea cea buna! Am buletinul Feliciei la mine in geanta, soacra mea vine saptamana viitoare (la sfarsitul saptamanii, din pacate) si va merge cu sotul meu si cu Felicia la politie pentru viza de flotant. Va dura ceva timp pana vom avea toate actele necesare pentru obtinerea ajutorului social si a acelui ajutor acordat familiilor monoparentale, dar cel putin stiu ca fetele vor avea un venit sigur si permanent care le va asigura acel acoperis deasupra capului foarte important, mai ales ca vine iarna si cheltuielile vor creste considerabil.
Va pupam cu drag,
Mihaela
craluca spune:
ne bucuram ca ai vesti bune si sa dea Dumnezeu sa mearga bine si mai departe!
Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100