Ajutor pentru Alina Mihaela
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tinatache/tinatache.jpg)
tinatache spune:
Felicitari pt vestile bune si mult succes in continuare! la fete si la ingerul lor pazitor!
Cristina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Mihaela, ai o nepotica razareata si frumoasa foc ! Sa iti traisca ! Felicitari, tie si tuturor fetelor care au reusit sa le ajute pe Felicia si Alinuta !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
![](images/user_woman.png)
ulisernic spune:
Nina, multumim mult si pentru laude si urari! Sa-ti traiasca si tie fetita si sa fiti sanatoase si fericite! Poate ca n-o fac destul de des cat ar trebui, dar va multumesc din toata inima tuturor "matusicilor" care sunteti o mana cereasca pentru Alinuta si Felicia!
Cu drag,
Mihaela
papadie spune:
Mihaela mai spune-ne, te rog, masurile Feliciei ca vine iarna si tre sa fie si mamikutza imbracata.
Pupici****
"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
ulisernic spune:
Dragile mele, ma bucur tare mult sa va "revad", mi-a fost foarte dor de voi!
Papadie, multumesc tare mult pentru grija ta, mie mi-e si groaza sa ma gandesc ca vine iarna... Felicia poarta 36-37 la picior si 44 in talie si intr-adevar nu are nici o haina de toamna-iarna, geaca sau palton, nu stiu daca are pulovere, dar o voi intreba chiar maine.
Ieri (alaltaieri, de fapt, avand in vedere cat este ceasul acum!) am fost la politie pentru viza de flotant, va fi gata peste doua saptamani. Alinuta mai are putin si face 8 luni, este o dulcica, o zambareata si o mancacioasa! Nu are inca patut, dar am asternut lucruri pe jos ca sa nu se loveasca daca cade, pentru ca a cazut de cateva ori, Felicia mai face si ea treaba afara in curte sau la bucatarie cand piticuta doarme, nu poate sa stea tot timpul sa o pazeasca.
Pupici si multe, multe multumiri!
Mihaela
elena_ltd spune:
Oameni buni, ce vreau eu sa va spun nu este strict si direct legat de Alinuta si Felicia, dar am zis ca merita spus. Am fost si eu la Mihaela si surpriza cea mare si foarte placuta au fost copiii ei. Superbi!!! Frumosi, frumosi si tare isteti, cel putin fata (baiatul e mai mic) o zgatitza isteata de 13 ani care m-a lasat masca ce scumpa poate sa fie.
N-am auzit-o pe Mihaela sa ceara ceva pentru ea sau pentru copiii ei, iertat sa-mi fie, nici nu a zis ca ar fi nevoie, dar mie mi-a parut rau ca n-am stiut dinainte de copilutii ei. Am inteles din mesaje ca sunt multe cheltuieli pe care le suporta Mihaela pentru Felicia, nu stiu cum se descurca exact cu toate, mai ales cu copiii ei, dar e usor de inteles ca destul de greu, asa ca de-aia v-am scris si voua. N-am acceptul Mihaelei in privinta asta, dar cred ca poate fi ajutata sa suporte toate cheltuielile legate de Felicia si Alinuta si in acest sens. Eu stiu, rechizite, haine de la copiii vostri mai mari etc. Eu lansez propunerea, Mihaela poate sa o confirme sau nu, in tot cazul, sper sa nu o ofenseze in vreun fel.
Numai bine,
Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici
craluca spune:
elena, ai mare dreptate, copiii Mihaelei sunt tare frumosi si foarte bine crescuti; evident ca Mihaela se confrunta cu probleme mari ca sa le poata asigura ceea ce au nevoie, cel putin asa am inteles eu "printre randuri" adica nu mi-a spus niciodata lucrul asta direct, dar se subintelege. mai mult ca sigur ca i-ar folosi putin ajutor din partea noastra pentru copiii ei si stiu sigur ca si-a neglijat putin familia ca sa le poata ajuta pe Felicia si Alinuta.
Mihaela, te rugam sa ne scuzi ca vorbim despre tine ca si cum "nu ai fi de fata" dar nu incercam decat sa te ajutam.
Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tinatache/tinatache.jpg)
tinatache spune:
adela, mirakuckler, milenadinu, ariadna, papadie - sunt cinci mamici inimoase care mi-au dat 2 sacose de haine, o cutie de lapte cu cereale si 30 euro pentru fete.
Va multumesc din suflet! Si inca nu am terminat! Inca 3 mamici s-au anuntat ca ne vor ajuta sa facem un pachet consistent pentru fete, sa aiba ce imbraca si päpa la iarna. Intalnirea de la Konstanz, pe langa alte bucurii, ne-a facut aceasta bucurie: sa punem mana de la mana.
Va pupam cu drag! Noapte buna!
continui aici:20.09.2004
raluca si elena, aveti MARE dreptate! Numai cine are copii la scoala stie ce inseamna sa dotezi 2 copii pt prima zi: uniforme, rechizite, ghiozdane, taxe aici, taxe acolo si cate si mai cate. Daca voi sau altcineva ati/ar putea sa o ajute pe Mihaela sa iasa din cercul asta vicios (fara bani nu-ti poti lua un costum si niste incaltari sa mergi imbracat decent la un interviu, fara servici-nu ai bani, cand ai ceva bani le iei strictul necesar la copii, inclusiv Alinutei pe care a tratat-o ca pe copilul ei) ... ar fi minunat. Mihaela a dat aici mai sus un nr de cont unde se pot trimite banuti, si 100.000 lei e mult!
Revenind la Felicia si Alina: pt Felicia am haine groase de interior( pantaloni&pulovere), pt Alinuta am cateva de interior dar si o pereche de pantaloni matlasati si cizmulite groase cu blanita, de cauciuc, de umblat prin zapada. Deja mi-o imaginez cum descopera ea zapada cu ochii stralucind de fericire:) Deci ar mai trebui: haine de exterior si incaltari pt Felicia si pulovere si o geaca groasa pt Alinuta. De banutii pe care ii am am sa iau päpica.
iar continui: se pare ca vom primi si o geaca de iarna si salopeta matlasata pt Alinuta. iupiiii!!!
Cristina
ulisernic spune:
Dragile mele, ma gandesc de trei zile la voi si la cum sa raspund unui asemenea gest pe care pur si simplu nu-l pot descrie prin cuvinte... Cu riscul de a parea ridicola, trebuie sa va spun ca am fugit dupa ce am citit mesajele Elenei si Ralucai, literalmente am fugit in dormitor si am izbucnit in plans, de credeau ai mei ca am primit cine stie ce vesti proaste de la voi. Mai mult, nu am mai avut curaj sa intru pe forum si cu greu mi-am luat inima in dinti, Raluca, si te-am sunat sa-ti urez si eu "La multi ani" pentru papusica ta. Nu ma simt ofensata si nici nu ma supar ca vorbiti despre mine ca si cum "nu as fi de fata", in nici un caz, ma simt insa foarte stingherita si imi fac adevarate procese de constiinta. Alinuta si Felicia au o situatie speciala, pe cand eu m-as fi putut descurca mai bine daca nu as fi facut greseli din prostie sau naivitate, daca as fi fost mai prudenta sau daca nu as fi avut anumite scrupule pe care nu prea pot sa le explic, ci doar stiu ca asa simt si nu pot face altfel. Chiar astazi am avut o sedinta cu parintii si m-am oferit sa dau anul acesta 100.000 sau chiar 200.000 in plus pentru un copil din clasa care este intr-o situatie mult mai rea decat cea in care suntem noi, familia lui traieste exclusiv din alocatie si ajutoare si nu au nici o speranta pentru viitor, asa cum avem noi. Stiu ca am alte prioritati, nu am cumparat decat jumatate din rechizite, Ana-Mariei i s-a spus tot astazi ca trebuie sa vina intr-o anumita tinuta la scoala care lipseste cu desavarsire din garderoba ei, Alinuta are ce sa manance si ce sa imbrace datorita voua, dar trebuie sa-i mai cumpar si Feliciei de mancare din cand in cand, plus detergent, sapunuri, chirie, lumina, gaze - vine iarna in curand - dar mi-am amintit de ochii abatuti ai acelui copil asa cum l-am vazut vara trecuta si nu am putut sa stau linistita in banca. Stiu ca sunt mii de copii, poate, in situatii deosebit de grele, i-as ajuta pe toti, daca as putea, insa acest copil este colegul baiatului meu, il vad in fiecare zi, ca si pe ceilalti trei care sunt in aceeasi situatie si pentru care s-au oferit alti parinti sa contribuie. Acesta este cea mai proaspata isprava a mea... Prin urmare, in conditiile in care imi permit asemenea extravagante, este oare corect sa accept ajutorul vostru oferit cu atata marinimie si simplitate? Nu este vorba de mandrie, inima mi s-a umplut de bucurie si de emotie cand am citit randurile voastre, insa trebuie sa stiti exact care este situatia, pentru ca nu vreau sa induc pe nimeni in eroare, pentru ca mult mai rele dacat lipsurile ar fi dezamagirea si dezaprobarea voastra,(ca sa nu mai vorbesc despre dispret), a "matusicilor" Alinutei, cum va zic eu, pentru ca vorbele voastre calde si de incurajare sunt nepretuite si pentru ca prietenia voastra este cel mai frumos lucru care putea sa mi se intample.
Cristina, cred ca si daca mai stateam sa ma gandesc inca o saptamana, tot nu as fi reusit sa fiu atat de concisa si la obiect cum ai fost tu...
Elena si Raluca, nici nu am cuvinte sa va multumesc...
Adela, Mirakuckler, Milenadinu, Ariadna, Papadie , precum si voua, celorlalte inimoase MAMICI din Germania, Elvetia si Austria, va multumesc din toata inima...
Si nu in ultimul rand, multumesc din tot sufletul TUTUROR MAMICILOR, si nu numai (Madis nu are copii inca) care sunt alaturi de noi si care ne-au ajutat atat de mult...
Va doresc tuturor multa sanatate, mult noroc si multa fericire!
Cu mult drag,
Mihaela
Cred ca iar nu voi mai avea curaj sa intru pe forum cateva zile...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Draga, Mihaela !
La fel m-am simtit si eu, stinghera, cand ajutand cu cate putin in stanga, in dreapta, m-am trezit si eu, cu un pachet surpriza de la o prietena virtuala intalnita aici, la . Am luat-o ca pe un dar din partea unei prietene, dar mi-au fost de ajutor cele trimise, recunosc.
Instinctiv, a stiut ce sa-i trimita micutei mele.
Apoi, m-am gandit ca asa, mai usor imi va fi si mie, sa ajut la randul meu, pe altii.
Asadar, nu refuza mana intinsa a unor prietene dezinteresate ! Asa, le vei putea ajuta in continuare pe sora si nepotica ta !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm