Ajutor pentru Alina Mihaela

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ulisernic spune:

Draga Carmen,
Multumesc mult de tot pentru ajutor, dar nu mai am decat ultimul ei certificat de constatare a handicapului pe care nu scrie decat "picior plat congenital" ( pe langa celelalte diagnostice de "sechele encefalopatie infantila" si "strabism convergent"). Stiu ca are luxatie congenitala de sold si o problema la tendoanele de la glezne care sunt mai scurte si nu-i permit sa calce pe toata talpa. Din pacate nu am ajuns nici cu ea, nici cu Alinuta la ortoped pentru ca... nu am putut.Am incasat alocatiile copiilor mei, insa a trebuit sa platesc lumina care se incapataneaza sa vina in fiecare luna! Fac si eu haz de necaz, sper sa nu supar pe nimeni, dar o atitudine pesimista si tragica nu ar fi de folos nimanui...
Iti multumesc inca o data si te anunt imediat cum ajung la ortoped.
Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Mihaela, banca la care ti-ai deschis tu cont are filiale si prin alte orase? Ca daca tb sa depui prin alta banca se complica treaba. Poate suni si la Banc Post sa vezi daca mai ai cont, pt ca ei au filiale peste tot si e mai simplu. Nici ei nu cer comision de administrare a contului, ci pe tranzactie. Sau mergi la ei si spune-le ca ai pierdut PIN-ul, tb sa existe o rezolvare, in cazul in care contul mai e valabil. Bafta!

PS: pozele cu Alinuta le pot face publice? le-as pune undeva pe net sa le arat ca tare e scumpa si dulce, draga de ea.

Gata, pozele facute de Madis (multumim!!!!) sunt la linkul asta pe care-l vedeti mai jos, la semnatura. E un album cu numele Alinutei.

Cristina
http://community.webshots.com/user/tinatache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anette123 spune:

Buna fetelor, buna Mihaela! Imi pare rau ca nu am mai dat nici un semn, dar sunt deja pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru nunta, si m-au apucat si emotiile, si e asa multa treaba....
Cele care sunt casatorite cred ca stiu la ce ma refer.

Ma bucur sa aud ca Felicia si Alinuta sunt bine sanatoase, si m-as bucura si mai mult daca Felicia ar putea totusi sa mearga la un consult pentru a sti cu totii exact ce are si ce incaltaminte ii trebuie. De asemenea, a ajuns la un consult la ginecologie? A reusit sa faca rost de un patut pentru alinuta? Din pacate eu stau si eu acuma cam prost cu banii, ca am extrem de multe cheltuieli pe cap. Promit insa ca dupa nunta sa ajut si eu pentru consultatii si incaltamintea speciala.

Mihaela, intre timp numai de bine va doresc la toate, si stiu sigur ca aveti alaturi de voi persoane inimoase care sa va sustina cu tot ce pot.

Mergi la inceput

Ai dreptate, Cristina, nu m-am gandit la asta, multumesc de indrumare! Dau telefon chiar acum la Bank Post.
Ma bucur ca ti-au placut pozele, Madis isi facea probleme din cauza ochilor rosii, dar mie mi-au placut foarte mult.
O zi placuta!
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

mai anette, sa vezi dimineata dupa nunta cum o sa stai sa te minunezi de cate emotii ai avut si nu o sa intelegi de ce ... oricum, eu iti tin pumnii sa iasa totul bine si iti doresc sa fii o mireasa frumoasa si o sotie fericita!

am vazut si eu pozele si e tare scumpica Alinuta!

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Buna Anette si multumim mult pentru urari! Mi-aduc aminte de pregatirile pentru nunta si de tot ceea ce implica o nunta, inclusiv emotiile sau, mai bine zis, mai ales emotiile!
Mult succes,Anette, sa fie intr-un ceas bun si sa fiti fericiti impreuna!
Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Anette, casa de piatra si sa aveti parte numai de bucurii!!

Cristina
http://community.webshots.com/user/tinatache

Mergi la inceput

Draga Cristina,
Ai avut dreptate, nu mi-au inchis contul de la Banc Post pentru ca mai am si restul acela de bani pe care nu am putut sa-l scot de pe card. Domnisora de la banca mi-a dat urmatoarele date:

TITULAR CONT: Mihai Mihaela
BANC POST
SUCURSALA MOSILOR
CALEA MOSILOR NR.249, BLOC 49A, SECTOR 2, BUCURESTI
NUMAR DE CONT: 251141.1138058589533
COD SWIFT: BPOSTROBU

Toate cele bune tuturor si va multumesc mult,
Mihaela

Mergi la inceput

Dragi prietene, am fost cu Alinuta la ortoped si totul este in regula deocamdata. Doctora ne-a spus ca trebuie sa venim periodic la control cu ea, pana la varsta de 3 ani. Cu mamica ei nu am ajuns inca la ortoped, mai dureaza, trebuie mai intai sa merg la un doctor cu ea sa vedem de ce continua sa i se umfle abdomenul.

Va imbratisez cu drag,
Mihaela

P.S. Anette, am omis sa raspund la intrebarea ta referitoare la patut, acum mi-am amintit recitind mesajele, insa nu, nu am facut inca rost de patut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

ce mai face mamica? ati descoperit de ce i se umfla abdomenul? mai da-ne vesti....

Freia si Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika

Mergi la inceput