Ajutor pentru Alina Mihaela

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

pt deschiderea unui cont special pt acest lucru iar trebui niste bani.. poate sa ii viram in contul in care isi primeste salariul eventual...

Freia si Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ulisernic spune:

Fetele sunt binisor, multumesc de intrebare. Sunt binisor pentru ca pe Alinuta au piscat-o tantarii peste tot, dar tocmai le-am luat un aparat din acela cu pastile si sper sa nu o mai piste de acum incolo si sa-i treaca bubitele cu ajutorul unei alifii de galbenele. De asemenea, sunt putin suparata pentru ca Felicia s-a dus degeaba pana la politia din Giurgiu.O persoana foarte tafnoasa de acolo i-a spus ca nu are importanta ce ni s-a spus la telefon, ca buletinul nu este gata si ca ar fi bine sa vina saptamana viitoare. Este a treia oara cand se duce, deja am cheltuit 450.000 pe drumuri fara rost. Dar Alinuta habar nu are, din fericire, asa ca rade cu gurita pana la urechi, incantata pana peste poate de copiii mei care se joaca cu ea si de papita ei din farfurie! Felicia este si ea putin suparata pentru ca a fost nevoita sa manance branzica pe care Ralucah i-a cumparat-o Alinutei... Era o galetusa intreaga si incepuse sa se acreasca, asa ca i-am spus ca este mai bine sa o manance decat sa se strice de tot, dar pe ea o mustra constiinta ca i-a mancat fetitei branzica! Este si ea mare figura cateodata!
M-ati luat prin surprindere cu problema contului, am citit cu asa bucurie si emotie randurile voastre! Zau ca nu stiu cum sa va mai multumesc! Din pacate, inca nu am salariu, dar am avut un cont la Bank Post in care primeam bursa de la Facultate, mai am si acum 70.000 in cont pentru ca nu am putut sa-i scot de pe card! Acum este deja tarziu, dar maine ma duc si intreb daca pot folosi contul respectiv. Oricum nu stiu nimic despre el! A fost deschis de Facultate, mie mi s-a dat un plic cu un card si inca o hartie pe care am pus-o pe undeva printr-un sertar dupa ce am memorat codul PIN!
Va multumesc mult, dragi prietene. Este foarte greu pentru mine sa ma descurc, oricat incerc eu sa bravez, dar fara voi mi-ar fi IMPOSIBIL...
Va pup dulce si cu mult drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

cred ca ideea contului este foarte buna, astfel o putem ajuta pe Felicia sa isi mai rezolve din probleme

Mihaela, sa stii ca nu am disparut de pe firmament dar am avut si inca mai am ceva probleme de sanatate si nu am avut timp de nimeni si de nimic; saptaman viitoare o sa fiu plecata cateva zile din Bucuresti dar as vrea sa ne vedem un pic sambata, daca se poate, sa iti dau ceva pentru Felicia; daca nu sun eu, te rog sa ma suni tu vineri seara.

sa pupi obrajorii Alinutei!

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Raluca, chiar ma gandeam la tine, insa am crezut ca sunteti plecati in vacanta. Imi pare foarte rau sa aud ca ai probleme. Pot sa te ajut cu ceva? Nu intreb doar din politete! Suna-ma daca te pot ajuta cu ceva.
Te pup si astept cu nerabdare sa ne vedem, si-ti doresc multa, multa sanatate!
Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

multam frumos, mihaela, dar astept rezultatul analizelor si mai vedem dupa aceea. deocamdata nu stiu de ce ajutor as avea nevoie, dar daca va fi nevoie, o sa apelez la tine, macar pentru imbarbatare.

sa ne tii la curent cu pantofiorii Feliciei!

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

da, Mihaela, la un astfel de cont ma gandeam si eu. Din pacate la Banc Post cica dupa 3 luni in care nu se misca nimic in cont, acesta se blocheaza, dar poate totusi se poate reactiva. Poti sa si suni daca vrei, nu cred ca e nevoie sa mergi la ei. Bafta!

Cristina
http://community.webshots.com/user/tinatache

Mergi la inceput

Doamne, ca bun este internetul la casa omului! Am intrat pe site-uri ale bancilor si am gasit o banca care nu cere nimic altceva pentru deschiderea unui cont decat buletinul de identitate! Mai mult, nu incaseaza comision de administrare, iar contul este valabil pentru orice fel de valuta. Binainteles ca m-am dus la fata locului, mai ales ca este relativ aproape de mine, pe Calea Mosilor. Am deschis contul in 10 minute si nu m-a costat un leu! O domnisoara foarte draguta de acolo mi-a scris pe o hartie urmatoarele date care trebuie folosite pentru transferul de bani:

Mihai Mihaela
EUROM BANK
SUCURSALA MOSILOR
CALEA MOSILOR NR.280, SECTOR 2, BUCURESTI, ROMANIA
CONT: 1080.25110.1.N-0051970/ROL
COD SWIFT: DAFBRO22

Domnisoara a spus ca respectivul cont se poate folosi pentru orice moneda, cu modificarea de rigoare, adica in loc de ROL se scrie EURO sau USD, sau GBP etc. Sper sa nu va suparati pe mine ca explic amanuntit, ca si cum voi nu ati stii despre ce este vorba, dar eu nu sunt obisnuita cu astfel de operatiuni bancare, asa ca spun si eu tot ce mi s-a spus de catre domnisoara aceea draguta care mi-a zambit tot timpul. Nu m-am mai dus la Bank Post,nici macar nu am mai gasit plicul acela si nici codul PIN nu-l mai stiu, dar se pare ca este mai bine la banca aceasta.

Va imbratisez cu drag si s-aveti o zi cat se poate de buna!
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Uite ce-am gasit:
http://www.ortopedica.ro/
Miine ii sun si aflu amanunte, preturi, etc.
Carmen

Mergi la inceput

Furnizori de dispozitive medicale

BIANGI IMPEX SRL
-productie si reparatii incaltaminte ortopedica; B-dul. Ferdinand I nr. 141, bl. A, sect. 2 Tel: 642.48.82

ROMHANDICAP SA -proteze pentru membrele inferioare si superioare;
-orteze;
-incaltaminte ortopedica;
-mijloace si dispozitive pentru mers
-accesorii. Str. Teodor Stefanescu nr. 3, sect.3 Tel: 315.25.91
313.49.63

ATEIA TRDING Co SRL -mijloace si dispozitive pentru mers;
-orteze; incaltaminte ortopedica Splaiul Independentei nr. 46, sect. 5 Tel: 313.81.47

GYSGY ROM PROD COM SRL
-proteze pentru membrele inferioare si superioare;
-orteze;
-incaltaminte ortopedica;
-mijloace si dispozitive pentru mers si accesorii; incontinenta urinara; protezare stomii. Str. Austrului nr. 1, bl. 1, sc. A, et. 5, ap. 15, sect. 2
Tel: 252.15.99

Tot asa, sun miine si va dau de veste.
Carmen

Mergi la inceput

Zis si facut dar imi trebuie urmatoarele detalii:
1. ce defect are Felicia la picior (scurtare de membru sau altceva?)
2. ce scurtare are (daca e vorba de asta)
3. nr. pe care il poarta la incaltaminte.
Astept vesti.
Carmen

Mergi la inceput