Ajutor pentru Alina Mihaela

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Ok m-am mai luminat! Eu ma uitam la rafturile de bebe ca mata in calendar nu pricepeam nimic. Erau niste borcane cu tot feluri de chestii ciudate in ele!
O sa iau oricum de mancare.
Multam de raspunsuri si sa auzim de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ulisernic spune:

Madis,ai dat toate informatiile posibile, multumesc mult! Ralucah, si tie iti multumesc tare mult, ai venit incarcata ca Mos Craciun, nici nu am cuvinte sa-ti multumesc!
Dragi prietene, am o veste buna: buletinul Feliciei este gata, mai trebuie doar sa se duca sa-l ridice de la politie. Este doar un mic pas, dar este totusi ceva. Stiu ca Felicia nu ar fi trebuit sa faca un copil inainte ca eu sa ma fi pus pe picioare si sa fiu in stare sa le ajut,dar ce mai pot face acum? Eu sunt bucuroasa ca Alinuta este sanatoasa si fac tot posibilul sa gasesc o solutie pe termen lung. Va imbratisez pe toate si va doresc un weekend placut!
Cu drag,
Mihaela

Mihaela Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaangeli_que spune:

Mihaela ,de aici de departe nu pot sa fac prea multe,dar vreau sa te felicit pt.modul in care te implici ,pt. timpul care-l daruiesti Feliciei si Alinutei,complimenti din inima si Casa de piatra!

Mergi la inceput

Iti multumesc tare mult, draga Mariaangeli, nici nu stii cat curaj si cata forta imi dau aceste cuvinte... Este foarte important ajutorul propriu-zis, insa la fel de importante sunt si vorbele calde si incurajatoare pe care le citesc aici, mai ales ca sunt cam singura si duc dorul prietenilor. Este greu sa-ti faci si sa-ti pastrezi prietenii cand nu-ti permiti sa vorbesti la telefon,cand nu ai bani pentru timbre, cand refuzi invitatie dupa invitatie pentru ca stii ca nu poti intoarce invitatia la randul tau... Si uite asa te trezesti singur cuc... Exista familia, bineinteles, dar prietenia este unul dintre cele mai frumoase sentimente fara de care viata este mult mai searbada. Aici am gasit prieteni, aici am gasit ajutor, aici am gasit cu cine sa vorbesc si un umar pe care sa plang din cand in cand. Mai am inca doi ani de platit la creditul pe care l-am facut pentru calculatorul acesta, dar nu mai regret deloc pasul pe care l-am facut cumparandu-l! Calculatorul si reteaua la care sunt conectata sunt cel mai frumos cadou pe care l-as fi putut primi pentru ca asa v-am cunoscut pe voi, noii mei prieteni...
Te imbratisez cu drag si-ti urez toate cele bune,
Mihaela

Mihaela Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Fetelor, , ceea ce faceti voi este minunat.
As dori si eu sa cotizez pentru pantofii Feliciei, sper ca nu e prea tarziu (abia acum am citit subiectul). Imi puteti da niste detalii? Multumesc frumos.
Anette, Casa de Piatra!
Feliciei si Alinutei le doresc multa sananatate si putere. Sunt doua curajoase!

Claudia

Mergi la inceput

Draga Claudia,
Multumim pentru urari si-ti transmitem la randul nostru toate urarile noastre de bine. Pantofii Feliciei sunt inca in faza de proiect, pentru ca nu am ajuns la ortoped, dar te anunt imediat cum am toate detaliile necesare. La detaliile acestea te refereai sau la amanunte despre Alinuta si Felicia in general? Intreb pentru ca nu as vrea sa plictisesc pe nimeni, nu de altceva.
Multumesc mult,Claudia, si-ti doresc numai bucurii in viata si multa sanatate!
Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Fetelor, vreau doar sa va felicit, sunteti minunate !
Mihaela, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere sa-i stai alaturi surioarei tale, tot timpul !
Felicia, la multi ani, sanatate si numai bucurii alaturi de Mihaela si Alina !

Nina, mami de Nina-Cristina (10.01.2002) www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Mihaela, da, la detaliile astea ma refeream (astept sa faca vizita la ortoped) si la ce mai fac Alinuta si Felicia. O sa va urmaresc cu interes. Felicia este o mama deosebita.
Si "La multi ani, Felicia!". Sa fii fericita, alaturi de fetita ta, iar impreuna sa aveti parte numai de fericire si sanatate!
,
Claudia

Mergi la inceput

Dragi prietene, va multumim mult pentru urari, pentru vorbele voastre calde si frumoase si pentru incurajari. Este atat de bine sa nu fii singur pe lume... Eu ma gandesc mereu la voi si va doresc tot binele din lume.

Va imbratisam cu mult drag,
Alinuta, Felicia si Mihaela

Fetele sunt bine si asta datorita voua!

Mihaela Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

ce mai fac fetele? Mihaela, tu nu ai un cont unde sa se stranga banuti pt pantofii Feliciei si pt ce le mai tb lor? ma gandesc ca poate unora le-ar fi mai usor decat sa mearga la cumparaturi, sa trimita pachet... iar prin posta romana e cam riscant sa trimiti bani in plic ... ce ziceti?

Cristina
http://community.webshots.com/user/tinatache

Mergi la inceput