Ajutor pentru Alina Mihaela
Raspunsuri - Pagina 4
madis spune:
Dragele mele,
Sper sa ajung in seara asta si sa fac si poze . Cu siguranta o sa le pun aici sa le puteti vedea.
Oricum, pina atunci pot sa va spun ca Alina are niste superbi ochisori albastri...
Madalina
PS Contati si pe mine pentru pantofii Feliciei
ulisernic spune:
Fetelor, stiu ca ma repet, dar sunteti minunate si va imbratisez cu drag pe toate! Va multumesc mult pentru urari, Felicia e chiar acum langa mine si se uita mirata si nedumerita la mesajele voastre, pentru ca voi toate sunteti ALTCEVA decat ce a intalnit ea pana acum. Va transmite multa fericire si sanatate si va multumeste din toata inima!
Nici macar nu stiu unde trebuie sa merg pentru pantofii de care are nevoie. Am mers cu multi ani in urma la spitalul de ortopedie de la Foisorul de Foc, unde ni s-a dat o adresa a unui centru specializat in fabricarea unor astfel de pantofi,insa nu am ajuns niciodata sa comandam pantofii pentru ca erau foarte scumpi.Cred ca ar trebui sa merg din nou cu ea la ortoped, la oftalmolog si la un ginecolog. Nu stim de ce, dar are abdomenul foarte umflat, i-a ramas asa de la nastere. De mancat, mananca foarte putin, asa ca nu poate fi vorba ca s-a ingrasat.Am sa merg cu ea la doctor imediat cum incasez alocatiile, nu pot mai devreme pentru ca abia i-am dat proprietarei un milion de lei pentru chirie si a tinut sa ma atentioneze ca nu poate scadea chiria chiar daca a botezat-o pe Alinuta! Acum ea este in spital si mi-a trimis vorba sa-i dau restul de 500.000 pentru chirie, asa ca nu am nici o posibilitate sa ajung la doctor mai devreme de saptamana viitoare.Insa cum aflu ceva, va voi anunta. Am observat cat de umflat este abdomenul ei abia acum, cand a probat hainele pe care le-a primit de la Anette. Bluzele ii vin toate, insa cateva fuste nu o incap din cauza burticii.
Anette, fusta verde si bluza mov ii vin perfect si, crede-ma, arata complet diferit!
Va imbratisez inca o data si va tin la curent cu tot ce se intampla!
Cu drag,Mihaela
Mihaela Mihai
Anette123 spune:
Mihaela, ma bucur mult ca i-au venit o parte din lucrusoare. Mai am acasa o geaca nou nouta pentru ea, din aia subtirica de toamna. Data viitoare cand trec pe la tine o sa o aduc. Imi pare foarte rau ca nu am putut veni si eu, dar am nunta in septembrie si suntem extrem extrem de prinsi. In fiecare zi facem cate ceva dupa servici, avem intalniri, etc. Sper sa posteze Madis pozele sa apuc si eu macar sa o vad pe micutza.
ulisernic spune:
Anette, felicitari pentru nunta si va doresc sa aveti o nunta ca in povesti!Imi amintesc - vag! - cata alergatura implica o nunta , asa ca nu-ti face probleme, ne vedem cand ai tu timp liber.Te rog numai sa ma anunti inainte ca sa le intalnesti si pe fete data viitoare.
Mult succes la cumparaturi!
Cu drag,
Mihaela
Mihaela Mihai
craluca spune:
anette, iti doresc o nunta frumoasa, frumoasa si o casnicie solida si fericita. Sa fie intr-un ceas bun!!!
Fetelor, nu putem gasi (prin prieteni, cunostinte) un oftalmolog si un ginecolog pentru Felicia dar care sa nu ii ceara bani pentru consultatii? ea are mare nevoie de un consult la ochi, are probleme din cauza bolii, ca sa nu mai spun ca ar trebui sa poarte ochelari, pe care insa nu si-i permite!
Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100
Anette123 spune:
Fetelor, poate aveti vreo ruda care sa fie medic si sa isi faca pomana cu un consult pentru Felicia. Sau poate ar trebui sa postam un nou subiect special pentru consultatiile astea de care are saraca fata nevoie? Poate fiind un sub-subiect aici nu ajung prea multi sa-l citeasca. Nu se poate sa nu gasim pe cineva pentru un consult! Haideti sa ne mobilizam un pic. Dupa nunta as merge chiar personal sa intreb pe la clinica unde am abonament sau pe la alte clinici, dar ar fi bine sa nu astepte fata pana atunci.
ulisernic spune:
Dragi prietene, am fost ieri cu Alinuta la doctor si se pare ca ii merge foarte bine. Are 65 cm. si 7,200 kg! Doctorita ne-a dat o trimitere La Ortopedie, ca sa se asigure ca Alinuta nu are luxatie congenitala de sold sau picior plat congenital, cum are Felicia.
Lucrurile merg bine si asta datorita voua tuturor! Eu v-am numit "matusile Alinutei de pe forum" si va multumesc din tot sufletul!
Cu drag,
Mihaela
Mihaela Mihai
ralucah spune:
Buna Mihaela
Eu ma duc sambata la Cora sa fac aprovizionarea si vreau sa ii cumpar Feliciei cate ceva, dar nu stiu ce ar mai fi nevoie. Eu nu am copii si ca atare habar nu am ce se cumpara la bb de mancare.
Daca ma poti indruma putin : ce anume, ce firma, etc. ar fi super ca sa nu iau cine stie ce prostie.
Eu pot sa vin cu masina sa ne vedem, cum procedam?
raluca
ulisernic spune:
Buna Raluca
Alinuta mananca cereale pentru bebelusi,mancarica pentru bebelusi, supa de pui cu legume (astazi a mancat pentru prima oara si i-a placut foarte mult!), biscuiti cu mar ras, branza dulce de vaca, banane si legume fierte (cartofi fierti, de fapt). Eu iti spun cam ce mananca un bebelus de 6 luni in general,bineinteles.Lapte mai avem inca, astazi le-am cumparat sapun si detergent pentru rufe, mai avem si jumatate de pui.Firma nu conteaza, Alinuta nu e pretentioasa, singurul lucru care nu i-a placut a fost un borcanel cu crema de morcovi ( morcovi simpli, a mai primit un borcanel cu pui cu morcovi pe care l-a mancat intr-o clipita!). Raluca, tu hotaresti, bineinteles, noi iti multumim mult de tot pentru orice!
Poti sa ma suni ca sa-ti explic cum sa ajungi? Daca vrei, ne putem intalni undeva unde iti este tie la indemana, dar m-am gandit ca poate vrei sa le vezi pe fete. Maine Alinuta face exact 6 luni, este nascuta pe 31 ianurie.
Iti transmit toate multumirile noastre si-ti doresc toate cele bune!
Cu drag.
Mihaela
madis spune:
Buna Raluca,
Nu stiu daca Mihaela este pe internet, asa ca o sa-ti povestesc eu cite ceva. In primul rind o poti suna pe Mihaela (2110944), iar adresa ei este undeva in mesajele de mai sus.
Din cite stiu eu, laptic ar avea, i-a adus o alta inimoasa Raluca. Si hainute are suficiente pentru vara asta. Cred ca cel mai bine i-ar prinde ceva mincare la borcanel (HIP sau BEBELAC pentru 6 luni) sau ingredientele pentru a prepara mincarea (piept de pui si legume: morcov, cartof, telina, ceapa, patrunjel). Si nu stiu daca mai are cereale sau nu.
Iar apoi, din cite stiu nu are inca patut. Ma gindeam daca am putea stringe ceva bani sa cumparam unul de la rubrica de "mica publicitate", am vazut citeva care pareau interesante, erau cam 1500000-2000000.
Daca am dat ceva informatii gresite, sper sa ma corecteze in timp util Mihaela.