Ajutor pentru Alina Mihaela
Raspunsuri - Pagina 3
Freia spune:
Nicole, ulisernic a lasat numarul ei de contact (il gasesti si pe prima pagina si coordonatele ei). Pt mai multa usurinta ti-l redau aici: 2110944.
Freia si Alexa
http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika
Anette123 spune:
Mihaela, as vrea si eu sa o ajut pe fetitza. Eu stau si relativ in zona (stau in Tei), si pot ajunge si in Voluntari cu masina. Te rog sa imi spui ce ar mai avea nevoie princhindelul, ca sa nu iau lapte sau pampersi daca au deja, si sa-i iau ce ii lipseste in momentul asta.
Pe de alta parte am facut zilele trecute ordine in lucruri si incaltaminte, si am observat ca as putea sa dau din ele, fiind chiar in foarte buna stare. (unele le-am purtat doar de 2-3 ori). Te rog sa ne spui inaltimea si greutatea Feliciei si NEAPARAT masura de la pantofi, ca sa stim daca putem sa-i ducem si eu cate ceva. Din cate inteleg ea a pierdut totul la incendiu si nu cred ca i-ar strica cate unele.
Ce altceva le mai lipseste? Ar fi bine sa ne spui fara jena. ca nu se stie pe unde auzim de lucruri de care au nevoie? Uite, zilele trecute niste vecini au vandut casa, iar noii proprietari au schimbat din casa tot, si au scos in strada tamplaria de la ferestre, cada, chiuveta, o masina de spalat... adica niciodata nu stii!
Astept raspuns grabnic si multa sanatate pentru Felicia si prichindel. Felicia e de admirat!
Ah, si mai spune-ne si daca Felicia ar putea lucra, daca a lucrat vreodata, ce ar putea face, etc.
craluca spune:
Anette, o sa raspund din nou eu, mai ales ca zilele trecute m-am intalnit cu Mihaela:
- bebelusa are mare nevoie de pampersi si de mancare; sa zicem ca lapte ar avea deocamdata iar eu i-am dus cateva borcanele cu fructe si legume de a Hipp pe care am inteles ca le-a devorat, pur si simplu; desi are 6 luni ea nu a papapt niciodata carnita, ficatei sau iaurtel, casa nu mai vorbesc de fructe, pentru ca mama ei nu are cu ce sa ii cumpere asa ceva; ideea este ca absolut orice este de mancare si bun pentru un bebelus de 6 luni i-ar putea fi de folos; si repet, mai ales pampersi; fetita nu are nici patut, asa ca daca s-ar gasi cineva care ar putea dona patutul, indiferent de starea in care se afla, ar fi un gest mare
- mama fetitei are 1.64 si este slabuta, dar cat poarta la pantofi chiar nu stiu, din pacate
- Felicia nu a lucrat pana acum dar isi doreste acest lucru; problema este ca tremorul mainilor o impiedica sa munceasca si nici nu este bagata in seama daca cere undeva de lucru; Mihaela se gandea sa incerce la o toneta de ziare, acolo Felicia s-ar descurca.
Sper ca info date de mine va sunt de folos.
Cu drag,
Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100
Anette123 spune:
Raluca, mersi pentru date. O sa strang niste lucrusoare pentru Felicia pentru ca se pare ca are masuri asemanatoare cu mine. Sper sa ii vina, si sa ii prinda bine. Sper sa poata intra curand si Mihaela si sa-mi spuna ce masura poarta la pantofi, poate ne nimerim si la masura de la pantofi. Din pacate eu nu am copii, asa incat patut nu am de unde sa fac rost (poate reuseste altcineva sa faca rost de un patut). O sa cumpar niste pampersi, si o sa o sun pe mihaela sa vedem cum ne intalnim.
Fetelor, cum reusim noi sa-i dam ceva de lucru Feliciei?
ulisernic spune:
Dragi prietene, trebuie sa va spun ca am avut-o pe Alinuta la mine acum cateva zile si, credeti-ma este un alt copil! Arata foarte bine, a luat in greutate, chiar a stat pe burtica cu capsorul ridicat, zambind si gangurind la Madalina ( Madis, de pe forum, care tocmai venise s-o vada pe Alinuta)si la mine; e drept ca dupa aceea a inceput sa tipe de nu stiam ce sa-i mai facem, dar tipa cu vlaga, nu ca inainte, si era doar obosita, nimic altceva!
Nici nu stiu cum sa va multumesc tuturor pentru ceea ce faceti. Este un ajutor extraordinar atat pentru ele cat si pentru mine - acum pot dormi si eu fara sa am cosmaruri - si va multumesc din toata inima.
Raluca, multumesc mult pentru detaliile pe care le-ai dat mai bine decat as fi reusit eu!
Anette, iti multumesc din tot sufletul si poti sa ma suni cand vrei tu.
Felicia are numarul 36-37 la picior si chiar nu are cu ce sa se incalte,pentru ca strica incaltamintea foarte repede din cauza defectului de la picior, a felului in care calca. Alinuta are lapte deocamdata (de la Raluca, Tinatache si Madis), are carucior ( landou )si are si hainutele trimise de voi. Felicia chiar nu are nimic, asa cum bine spunea Raluca intr-unul dintre mesajele ei. Putinele haine pe care le avea au ars in incendiu, impreuna cu restul lucrurile, care insa nu erau asa de multe cum s-ar putea crede. Vreau sa spun, nici vorba de masina de spalat sau mai stiu eu ce alte masinarii de acest gen. De aceea, orice lucru este binevenit si va multumesc mult de tot ca v-ati gandit atat de departe.
Felicia a lucrat cand avea 19 ani pentru o fosta vecina care avea mai multe tarabe in piata si care a fost foarte multumita de Felicia. Sa spun drept, acesta a fost marele meu vis referitor la Felicia: sa o ajut sa aiba propria ei taraba. A fost singura ei slujba, pe care a obtinut-o tocmai pentru ca proprietara o cunostea si stia ca este o persoana de incredere. Din pacate, nu stie sa faca nimic altceva.
Anette, nu stiu ce alte detalii sa-ti mai dau , dar cred ca vom vorbi mai pe larg cand ne vom intalni, daca vrei. Inteleg ca stai in Tei, ca si mine? Eu stau intre Reinvierea si Maica Domnului, aproape de statia Alexandru cel Bun. Astept sa ma suni si-ti multumesc inca o data.
Va doresc multa sanatate si fericire tuturor!
Mihaela
ulisernic spune:
Am uitat sa va spun ca Felicia implineste astazi 26 de ani, asa ca gestul vostru de a-i darui incaltaminte si imbracaminte este, fara exagerare, primul cadou pentru ziua ei din ultimii 10 ani, chiar mai mult. Nici eu nu-i fac cadouri de ziua ei, pentru ca nu-mi permit...
Va imbratisez cu drag,
Mihaela
Mihaela Mihai
craluca spune:
Mihaela, ii uram surioarei tale tot binele din lume, sa aiba un copilas sanatos si cu mult noroc, sa fie sanatoasa si sa o ajute Dumnezeu sa iasa din situatia in care este!
Fetelor, Felicia ar avea mare nevoie de incaltaminte speciala, care sa o ajute sa mearga mai bine si care nici nu s-ar strica / deforma atat de repede. Mihaela, ne poti spune de unde se procura asa ceva si cat ar costa? Poate reusim sa strangem banuti si sa ii facem surorii tale o bucurie.
Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100
Anette123 spune:
Mihaela, imi pare rau dar nu voi putea veni dupa amiaza sa le vad pe Alina si Felicia. Te rog ureaza-i tu Feliciei la multi ani din partea mea si sper sa poata folosi cate ceva din lucrusoare.
Madis, am inteles ca treci dupa amiaza pe la Mihaela si ca ai putea face poze. Le postezi apoi pe forum? M-as bucura sa o vad si eu pe Alinutza, macar in poze daca tot nu pot ajunge azi.
Si intr-adevar ar fi bine daca am sti de unde se procura si cat costa pantofii speciali pentru Felicia. Contribui si eu daca ne organizam sa-i facem cadou.
gianina-alina spune:
am si eu o intrebare: daca trimit un pachet( sint din timisoara) pe ce nume sa-l pun?
adresa este str deleni.... etc?
imi pare rau ca nu sint acolo! ar fi fost mai simplu dar cred ca si asa e bine.o sa dureze un pic mai mult!
va pupacim
andreea si eu
Freia spune:
puneti-ma si pe mine la socoteala pt pantofii Mihaelei.
La Multi Ani si de la noi!
Freia si Alexa
http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika