Fetele din USA, poftiti la o barfa! (22)
Raspunsuri - Pagina 6
Cleomax spune:
am uitat: happy belated 4th,alea-alea.
bun venit fetelor noi. enik, exista program au pair in atlanta sigur. andreea, ma bucur ca fetita ta e bine acum, ati ptrecut prin sperietura mare tomna la inceput. cherie, esti cine cred ca esti?
andrushka, si eu mergeam la vatra ro in tinerete,ma bucur sa aflu ca e la fel de frumos. pentru mine era de-a dreptul impresionant.
conchita spune:
pfiuuu, cleo, aia fuse downtown disney world nu universal studios, dar ai dreptate, ce mai conteaza? :)) cel mai supercalifragilistic moment a fost cand ne-am uitat la artificii de sub streasina unei benzinarii
7 Eleven, sezand noi toate DC-istele pe bordura de vitrina intr-o poza de zile mari, pacat ca tuna cu galeata si nu s-a imprimat momentul si pentru posteritate. pupici si tie, cleo, si bine ati ajuns acasa! abia astept luna septembrie
Authority Zero
Veve spune:
Io salivez la greu!Prietenii stiu de ce!
So,no pics nici de data asta!Ne-ati tras-o elegant cu ploaia aia
Irina,veve & croko
piciulica spune:
Andreea , pai trebuie sa ne vedem... ca vorba aceea suntem aici la o aruncatura de bat...
Va doresc la toate o saptamana super!
AC spune:
Aha vaz ca fetele si nu doar ele au petrecut cu mult spor.... vai cum a grabit-o cineva pe Conchit! ce eroare !!
Cleo multzamm am scapat cu bine... si am pus galusca la indopat si gadilit. Ufff galustile acestea!
Alinutza... vazt pozele. E super galusca... imi place cum se uita dupa veveritze si se catara. A mea e insensibila la veverite..., dar la iepurasi... e alta discutie.
Piciulica zau asa.. noi suntem si langa ferry...
Anne-Sarah si mamica sa Andreea
silvia_popa spune:
Noi ne-am gandit sa plecam in California la sfarsitul lunii asteia si v-as ruga tare mult pe fetele de acolo daca ne-ati recomanda cate ceva de vazut,vizitat,etc.Venim cu masina,vrem sa inchiriem o camera undeva si sa ne plimbam cateva zile.Tare ne e dor de plaja,de mare...V-am ramane recunoscatori daca ne-ati recomanda cate ceva,chiar si ceva hoteluri (nimic prea pretentios).
Va multumesc,
Garofitza spune:
quote:
Originally posted by silvia_popa
Noi ne-am gandit sa plecam in California la sfarsitul lunii asteia si v-as ruga tare mult pe fetele de acolo daca ne-ati recomanda cate ceva de vazut,vizitat,etc.Venim cu masina,vrem sa inchiriem o camera undeva si sa ne plimbam cateva zile.Tare ne e dor de plaja,de mare...V-am ramane recunoscatori daca ne-ati recomanda cate ceva,chiar si ceva hoteluri (nimic prea pretentios).
Va multumesc,
Silvia
Silvia, California e mareeeeee.. unde anume?
Inteleg ca ai dori undeva pe malul oceanului? San Francisco? LA? San Diego? Depinde cat stai. Ai ce vede! In Anaheim este Disneyland, in San Diego - Sea World, Legoland,faimoasa Coronado Beach si cu hotelul cu acelasi nume, unde s-a filmat "Unora le place jazz-ul" cu Marilyn Monroe, ai flotila americana, ai Miramar Base, unde s-a filmat " Top Gun" cu Tom Cruise, langa LA, la cca. o ora cu vaporul este Catalina Island, apoi numai orasele mici si super cochete, cu marina, si barci si yachturi, Dana Point, Laguna si Newport Beach.
Hoteluri la toate pasurile si preturi bune.
Vremea-i super, cald si uscat! Mai asteapta pareri si de la alte "californience".
kim222 spune:
Ar mai fi muzeul de ceara din Hollywood si Buena Park, Gety Museum un muzeu de arta situat intr-un parc in Muntii Santa Monica (merita vazut!!), apoi Muzeul de Arta Moderna din LA, Muzeul Tolerantei (daca te pasioneaza istoria)
Apoi Universal Studio , California Adventure (linga Disney Land).
Apoi South Coast Platza, unul dintre cele mai mari mall-uri din US (situat in Costa Mesa).
Daca ti-e dor de ocean, este foarte frumos si mai european la Laguna Beach, Dana Point. La Venice Beach este un loc in care poti vedea toti ciudatii, apoi promenada din Santa Monica, Santa Barbara. Dar oceanul este asa de rece incit nici nu poti atinge apa.....
Dar toate astea sint aici in sudul Californiei , despre nord nu stiu nimic...
Si acum ...out off topic , Cristina(Garofita ) ai primit ultimul meu mesaj?
Garofitza spune:
Am uitat sa adaug Balboa Park, (unul poate sau singurul chiar)park-cultural din USA. Cel putin 22 de muzee adunate intr-un park imens. Gradini botanice, si cea zoologica in inima orasului San Diego.
http://www.balboapark.org/
Granita cu Mexicul, respectiv orasul Tijuana este numai la 55 km de centru. Cum spunea si Kim, asta in sudul Californiei. Am facut o plimbare de cateva zile, in sus pe coasta Pacificului, drumul este superb,o tii pe Highway 1, treci pe langa/prin oraselele San Simeon, Santa Barbara, Monterey Peninsula si Bay Aquarium, Golden Gate Bridge in San Francisco. Poti da o tura si prin Napa Valley, Fresno, unde poti face o pauza si-o vizita la vinarii celebre ale Californiei.
Kim, nu am primit nimik. Imi pare rau.