Fetele din USA, poftiti la o barfa! (22)
Raspunsuri - Pagina 7
Laura Takacs spune:
Buna seara fetelor! Vad ca ati avut spor la scris de cand n-am mai intrat eu pe forum. AM fost plecati la Mystic in Connecticut, eu inca mai am concediu saptamana asta, asa ca mai duc copiii pe ici si colo. Ieri am fost la cules de visine, multam de tip Anamaria! Am cules 40 lbs de visine, din care am facut 5 litri de visinata, si restul dulceata, ce mai ca in vremurile vechi. Am vazut si americanii la cules, o punguta cu visine pt cherry pie si nimic mai mult. Nu ca noi cu galetile, care mai de care. N-am iesit in final mai ieftin cu absolut nimic, pt ca visinata m-a costat $1.50/lb de visine plus $20/litru de alcool rafinat. Dar a meritat "distractia" si experienta. Cu borcanele a fost mai nasol, ca n-am mai gasit mason jars nicaieri in jur, asa cam-am dus la $0.99 store si am luat de la ei din alea cu garnitura si inchizatoare de metal, bune si alea.
Mai sa va fie de bine cu intalneala. Da' cu mine cine se intalneste in decembrie cand venim la Orlando cu familionul? Sper sa mai fie amatoare pana atunci.
Laura Takacs spune:
Am o intrebare, poate imi spuneti si unde pot sa o postez. De la ce firma se pot inchiria in Germania (Frankfurt aeroport) masini cu care sa se poata merge in Romania. Multe dintre companiile pe care le stiu interzic trecerea granitei cu masinile de inchiriat in Ro. Multumesc!
conchita spune:
quote:
Originally posted by Laura Takacs
Mai sa va fie de bine cu intalneala. Da' cu mine cine se intalneste in decembrie cand venim la Orlando cu familionul? Sper sa mai fie amatoare pana atunci.
in mod sigur ca te vei intalni cu mine, daca vii la intalnire. :))
Authority Zero
silvia_popa spune:
Va multumesc tare mult de raspunsuri.Noi avem o saptamana in care intra si drumul cu masina din Wyoming,asa ca daca facem diferenta nu ramane foarte mult.Deci o sa mergem undeva in nord(cred).
Nu am vazut fete din Colorado aici, dar am auzit ca este sarbatoare romaneasca sambata asta in Boulder.Vine cineva?
Va pup,
AC spune:
Laura.. dincolo de ideea de a intreba nemtoaicele mai multe...
Am si eu una. Ungaria e in EU, deci nu pot interzice masinilor sa ajunga in Ungaria. Si ideea ar fi sa luati din Ungaria spre .ro alta masina. E ceva trafic intre cele doaua tari...deci e sansa mai mare. Deci doua masini, nu una de inchiriat.
Sa stii ca eu nu-i condamn ca nu vor... is niste gropi... pe inceput de primavara mai ales...
Anne-Sarah si mamica sa Andreea
ocebine spune:
Vad ca se fac mereu intilniri in Orlando dar nu putem avea una mica si pe la New York? Ca devin geloasa rau .......
Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex3.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick3.jpg
Ferigutza spune:
Salut guys!
Am o intrebare la voi, poate stiti sa ma ajutati cu un raspuns.
Este neobisnuit sa ai concediul 2 saptamani in timpul verii? Sa ma explic un picut. Eu si sotul meu vrem sa mergem in concediu in Franta. Cum respectiva tara nu e aici peste gard, ne-am decis sa stam cam 2 saptamani, daca tot facem efortul sa zburam atatea ore peste ocean. Toate bune si frumoase (mai putin preturile biletelor)..si bum, seful lui ii zice ca nu vrea sa ii dea "attttaaaata" concediu. Mi se pare ciudat, cu cat nu a cerut tot concediul pe care il are (3 saptamani). Intr-un final a acceptat, mai mult fortat decat de buna voie, dar tot cu fite ca de regula ei nu fac asa ceva.
Deci..revin cu intrebarea..este neobinuit sa ceri 2 saptamani? Sau e ceva extraordinar, de necerut..etc?
Va pup acum
Delia
PS: Ati postat pe undeva poze de la intalnire?
Laura _Oprescu spune:
Ferigutza, e ok sa ceara si alea trei saptamani...e adevarat ca daca are pozitie cheie astia mor incet ....dar nu are dreptul sa il refuze...Adi a lipsit o saptamana cat a fost la o conferinta in Nasville si vp a rasuflat usurat zicand:"ei acum ca sistemul e pus la punct ne putem permite si noi sa rezistam fara probleme"..deci temerea era....insa nu au dreptul sa il refuze...asa ca Go in France si sa aveti o vacanta frumoasa!
T, te rog sa ma luminezi si pe mine cu visinele...cum si de unde ai gasit? nu visinata ma'ntereseaza cat dulceata de visine..si o sa te mai rog sa nu ma uiti cu leusteanul...fetelor, am cautat lovage-cuma ti zis peste tot...efectiv nu am gasit.... in toate raioanele de perennials ...m-am intors cu patrunjel si marar pe care oricum le iau de la magazin oricand...
in alta ordine de idei, eu inca nu am nascut...dar ma pregatesc temeinic luna asta...sa imi tineti pumnii sa am un copil sanatos ...va pupic
ocebine spune:
Laura O....visinile sint la o livada in Freehold, NJ. Te duci, iti culegi din pom, platesti si pleci. Daca vrei adresa, da-mi un PM.
Leusteam am eu in curte, daca vrei un rasad nu stiu cum ti l-as putea trimite, dar seminte sigur iti pot trimite cind se fac anul asta.
Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex3.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick3.jpg
Ferigutza spune:
Laura O,
Multumesc tare mult de raspuns si iti urez sarcina+nastere usoara.
Seminte de leustean iti pot trimite si eu, sau daca ai drum pe aici mergem la o amica de a mea si iti dau rasad.
In legatura cu visinele, eu iti sugerez sa cauti "U-pick farms" si sa mergi acolo sa le culegi. Uite ce link am gasit eu pt. tine in Indiana.:
http://www.state.in.us/oca/fruit.html
Te pup
Delia