Fetele din USA, poftiti la o barfa! (22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Conchita, nu ma face, ca iau primul avion.... Si nu ne lasati sa asteptam pozele prea mult.
Las' ca pe mine ma vezi la iarna...

Asha... Io am fost la kief. Kief de romani. La vreo 80 de mile de noi este asa numita "Vatra romaneasca", un centru cultural ortodox care reuneste toate comunitatile romanesti din Michigan. Mey, am dantuit cu micu'-n mana pe niste ritmuri ardelenesti si banatene (cat sunt io de munteanca...) de salta camesa de pe mine. Si-mi crestea inima cat o varza sa vaz atatia romanasi laolalta , cantand, petracand. vorba ceea: Am intalnit si romani fericiti!

Acuma, gata, trebuie sa-mi revin si sa-mi intampin barbatul cum se cuvine. Ca el, ca un responsabil si familist ce se afla, fu la munca in timp ce nevasta se dantzuia de zor! da' am fost cu mama si cu tata.

BTW, Hepi fors ov giulai, fetelor si baietilor! sa ne traiasca patria adoptiva! Hip, hip, hooray!

Yesterday I dared to struggle, today I dare to win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina Stan spune:

Salutari, dragi mamici si dragi tatici! Bun venit, Cherie!
Iaca va urez si eu: sa va distrati cat puteti de bine in zilele urmatoare! Ca sa ne veniti voioase si haioase in cele povestite...
Am terminat cu bine scoala, si sunt mai libera acu sa scriu, nu numai sa citesc(delectez). Nu va stiu eu inca prea bine, dar va pupicesc cu drag pe toate(daca-mi dati voie)!
Sa fiti iubite/iubiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

"...Mey, am dantuit cu micu'-n mana pe niste ritmuri ardelenesti si banatene (cat sunt io de munteanca...) de salta camesa de pe mine. .."
ANDRUSHKO,ma bagasi sub berou asa de dimineatz'!
Happy 4th of July,everyone!

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

ashea Andrule, data viatoare ia aeroplanul si vino!

Happy 4th of July, dragelor, si God bless America+Romania!

Authority Zero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik spune:

Buna fetelor!! indraznesc sa va deranjez si eu cu o intrebare. Am fost acceptata intr-un program cultural numit " AU PAIR" si urmeaza sa merg in curand in SUA. Dosarul meu a fost trimis deja pt a mi se cauta o familie gazda, de a caror copii va trebui sa am grija. Intrebarea mea este daca stiti cumva sa existe acest program si in METRO-ATLANTA GEORGIA, am o prietena pe acolo si as vrea sa fiu cat mai aproape de ea? MERSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Nu stiu exact cum functioneaza programul in care esti tu,dar normal poti sa-ti alegi zona unde vrei sa lucrezi;uite ce-am gasit pt.Atlanta/GA:
http://www.greataupair.com/fastfind.cfm/search/family/aupairGender/0,1/countryList/244/statelist/3741/proximity/1961895
Mult succes!

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik spune:

Iti multumesc Veve pt informatie, intr-adevar am dreptul sa aleg unde sa merg dar spuneau ca e putin probabil sa-mi gaseasca exact acolo familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Ca bine zici Conchitule!
Happy 4th of July si God bless America+Romania!

Cherie ca bine zici cu mine... mey atata vacanta mi se urca la cap. Sa nu radeti. Am intrebat si eu ambiguu ' otzul cand e liber de 4 iulie... mi s-a zis: sapt viitoare... Rezultatul a fost ca mi-am zis ca sapt viitoare adica asta e liber... ceea ce era corect... deci duminica asta ma puteam pregati, nuuu?, . Las ca ma duc la job si voi sti ora precisa de inceput de vacanta.

Macar m-am ales cu mersul si vazutul de artificii!!!
Piciulica punem si noi de o intalnire... ca zau daca-mi vine sa mai iau avionul ... Ma tenteaza fetele acestea pline de zambete si soare dar de atata zburatacit in ultima vreme cred ca am capatat alergii. Si-s atatea fete dragute in N.Y si N.J..... dar pana atunci vrem pozeeeeee!!!

Anne-Sarah si mamica sa Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta spune:

Cum stati cu "mahmureala" dupa 4th of July ca bag seama ca s-au incins ceva petrecanii? Si noi ca tot romanul care se respecta de asa zi importanta am pus de-un gratarel si-o bericica, si-am inchinat un pahar in cinstea patriei adoptive.

Andrushka, e cam tirzior, dar sper sa ma ierti ca n-am fost mai prompta, asa ca iti urez din suflet "casa de piatra", fericire si iubire cit poate cuprinde inimioara ta si inca o data pe-atit, numai bucurii si zile senine alaturi de sot! Asa c-amzis-o si p-asta!

Bun venit si pentru fetele care s-au alaturat gastii! Conchita, sesizasi noile produse de contrabanda? La loc de cinste rahatul si salamul! Atentie fetele care dati o raita pe la Masis: verificati cu mare bagare de seama datele de expirare ca noi ne-am cam fript de citeva ori si zau ca pica greu la stomac!

Am mai facut ceva poze cu gargaricioasa mea http://community.webshots.com/user/allex21/1

Va pup pe toate (salutari fetitei)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

salutare omenire!
pana la urma s-a consumat si restul de 25% din intalneala, ne-am strans asadar zece oameni din care opt romani si doi americani(dintre care unul deja are cunostinte temeinice in lb. romana)
prima repriza fuse in trepte: familia conchita si familia cleomax dis-de-dimineata, cu planuri de a se preumbla in liniste prin zona comerciala de la universal studios(cred ca era universal, cine a dat importanta la detalii?), planuri rasturnate prompt la sugestia ca ar fi mai mijto la daytona beach, zis si facut, pana ne-a dat afara un cer negru de credeam ca cel putin trei tornade se vor lasa spre noi. mai-mai sa luam si speeding ticket in zona de 10mi/hr.
'napoi la orlando astepta familia mir1301, proaspat sositi din ft.lauderdale, asa ca.. hai lume la restaurant! totul bine si frumos pana spre sfarsit cand incearca ospatarita s-o grabesca tocmai pe conchita. norocul ei(al ospatarei) ca si-a dat seama ce gafa a facut si era numai zambet si miere. dupa ce ne-am abtinut eroic de la feliile de tort de fr-un kil, am mai continuat oleaca la piscina, toti minus con+colegu' si intr-un tarziu ne-am decis in sfarsit sa ne retragem fiecare pe unde a putut, ca doara a doua zi o luam de la capat.
a doua zi, fix la unspe, a ajuns si ochi verzi wanabe cu familia, si.....las sa mai povesteasca si altii

super-liuto, pupaceala de la tine am primit-o pe plaja, pacat ca n-ai fost si tu, ce sa-tz faca daca n-ai fost cuminteeedaca se aduna din nou gasca prin septembrie cum speram, poate veniti si voi, desi piticu' o sa fie proaspat de tot, las-ca mai vedem noi.

ana, oana si iulia, nu pot sa exprim in cuvintzele cat de bine ne-am simtit cu voi,dupa euforia si emotiile de inceput totul a decurs natural de parca ne stiam de cand lumea.

Mergi la inceput