Fetele din USA, poftiti la o barfa! (22)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ba la noi in NJ are chiar la ShopRite. Trebuie doar sa te uiti atent, il tot muta... In zona deli, sau la mincare etnica (la evrei, alea kosher),
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Multzam fain pentru "toante indicatiile pretzioase" !! :):) Abia astept sa dau turul magazinelor si sa fac familionul restrans fericit. O sa caut, Andrada, si un ShopRite pe la mine la tzara sa vaz de gasesc, asa ca sursa continua pt salamul de biscuiti, la care unii sunt addicted. Dar acum oricum merg la NYC, deci inca o data Piciulica.

Anne-Sarah si mamica sa Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Bine atzi venit AC si Piciulica

Gabbriela & Julian web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cherie spune:

Buna tuturor!

AC, daca nu ai fost inca la cumparaturi, sau pentru data viitoare cand ajungi in Sunnyside: de la magazinul de bauturi fa cativa pasi mai la dreapta si cam a 3-a usa (dupa un bar si un coafor) ai sa dai de un magazin de mezeluri demential. Sunt romani-sarbi si vand mezeluri facute de ei. Daca vrei amanunte intreaba-ma. In Astoria mai este si Muncan, tot cu mezeluri. Rahat comestibil ai sa gasesti la Masis si mai este un magazin mic turcesc pe 43rd Ave (aceeasi strada ca si Massis dar mai sus cateva strazi, pe la 46 st) Sunnyside grocery. Mic da' bun, masline turcesti cu $2.99/lb si o multime de dulceturi si alte minuni pe tot peretele din dreapta (dulceata de trandafiri anyone?).

In alta ordine de idei poate ma ajuta si pe mine fetele din Boston, unde plec maine seara si poimaine (marti mergem pe Cape Cod intr-o vajaiala). Duminica seara o sa mergem sa vedem artificiile dar luni ce sa vedem din Boston? Mai bine zis ce sa nu trecem cu vederea, ca asa am citit cateva ghiduri. Aveti vreo carciuma preferata? Unde e cel mai bun lobster rol, clams, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

AC,Piciulica,Cherie,welcome!
Restu' lumii,pupici grabiti de la noi!

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Cherie bine ai venit

Gabbriela & Julian web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Multzam Veve
Cherie bine ai venit! Si tu Piciulica. Cum sunt noua in State nu va prea stiu.. da se rezolva asta, nu?

Cherie n-am fost inca, mergem maine. Sper sa fie deschise magazinele, dar oricum vom mai merge asa ca detalii culinare delicioase... numai ochi si urechiuse. Sunt la panda.

Anne-Sarah si mamica sa Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cherie spune:

Multumesc tuturor de primire.

AC, nu cred ca ai ales cea mai buna zi de mers la cumparaturi. In locul tau as suna inainte. Cele 2 numere de mai jos, si asta e de la mezelarie (care se cheama Sunnyside Meat Market - vezi ce usoare sunt titlurile la noi?): 718-786-2626, Iti dau si nr de la Muncan (este pe Broadway pe la 42-43-44 st.) 718 417-5095 ca poate astia-s mai vrenici si lucreaza de 4 iulie. Daca-s deschisi, de obicei duminica au program doar de dimineata, pana pe la 1-2.
La Nita ai sanse sa gasesti deschis, ei sunt deschisi mai mereu de sarbatori - si n-o sa-ti para rau daca te duci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

s-a consumat 75% din marea intalneala de 4 iulie. adica azi si-au facut de cap rodica(cleo) cu iulia (mir) si cu moa, plus familiile noastre, maine se alatura si oana(oana b)la start. am numarat un total de 10 persoane haioase la culme, super misto, pe care regret teribil ca nu le am mai aproape zi de zi. viata langa ele, ca prietene, ar fi un deliciu total.

Authority Zero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Mai fetelor ma bucur ca sarbatoriti 4 iulie impreuna dar sa stiti ca mi-e si ciuda ca nu pot sa vin si eu la intalneala. Distractie placuta , sa puneti poze sa le vedem si noi si pupati-o pe Rodica din partea mea iar ea sa va pupe pe voi ... tot din partea mea.... uff ce singura ma simt !!!

mamica fericita a unui baietel!

Mergi la inceput