Fetele din USA, poftiti la o barfa! (22)
Raspunsuri - Pagina 3
Veve spune:
'Seara,fete dragute!(inclusiv cea cu codite)
Ma ajutati,plizzzzz,c-o chestie?Taticul meu n-a binevoit sa plece-acasa dupa 3 luni si-a pierdut,normal,biletul de-ntoarcere.Acu' ma chinui sa-i gasesc altu' pt.septembrie,da-s niste scoruri pe net de-am dat pe spate!Cu ce zburati voi spre tara muma?Am tot vazut discutii pe tema asta da' nu reusesc sa le gasesc!
Thanks si pupici de la veverici!
Irina,veve & croko
kim222 spune:
Pentru bilete de zbor in Ro eu apelez la una dintre cele de mai jos:
Dream Tours: 818-956-8397
Lutetia Travel: 1-800-283-1248 (www.lutetiatravel.com)
Kaven Travel: 1-800-503-5924 (www.kaventravel.com)
(714)520-4588
Sau suna la (888)234-5184 intreaba de MIHAELA.
Succes!
bAly spune:
Veve, incearca si aici:
I.B.N. United Travel Inc. tel 773-769-1515
Noi de aici luam de fiecare data.
Alina si Andreea cea nazdravana
http://community.webshots.com/user/zarzarele
mn spune:
neatza' fetelor
as avea intrebari la dvs.
stie cineva ceva babysitter in zona chicago?
cele care aveti babysitter cu cit le platiti?
Am avea nevoie din August pentru www.nistor.info/gallery/view_photo.php?set_albumName=album92&id=127_2754" target="_blank">Andrei
multumiri
--
mn
ocebine spune:
Mn, imi pare rau ca nu stiu pe nimeni asa departe la Chicaco.
Dar vroiams sa-ti spunc ca aveti o mindrete de baiat!!!!Piciorusele mici si grasute sint absolut delicioase!!!!!Frumos foc!
Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex3.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick3.jpg
Laura Takacs spune:
SA-ti traiasca feciorul, Mircea. Dragut foc! Depinde ce fel de babysitter cauti, full time, live in, legala sau "ilegalista".
AC spune:
Vreau si eu pe lista (AC- Andreea Long Island, N.Y.)... gata m-am mutat la voi. Am avut deja si o viroza americana sau de tranzitie toti trei. Intai galusca care n-avea nici un semn... am innebunit cu totii febra oribil de mare si-a pierdut cunostinta, au intepat-o pe toate partile speriati de meningita.
Ehhh si pana sa vina rezultatele de la ultimele teste ne-am molipsit si noi...asa ca ne apucam de sarbatorit.. ca suntem impreuna, ca e totul bine... si revenim si pe forum de-a binelea ca ne pierise toata energia.
Si eu am si intrebari nu doar pupaturi pentru voi... Adica in aceasta tzara rahat din cel comestibil se gaseste? In Olanda aveam magazinele turcesti... da aici?
Anne-Sarah si mamica sa Andreea
Elenalove27 spune:
AC -rahat comestibil gasesti si aici la magazinele arabesti chiar romanesti sau direct la astea spanish.
Elena www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2- 6 luni WOW
AC spune:
Multzam fetelor... m-am gandit eu ca ceva magazine etnice ma vor salva!
Piciulica sari cu adresa pleaseeee, ca tot trebuie sa mergem in oras dupa chestii administrative. Macar papilele gustative sa simta ceva bun. Al meu ' otz vrea salam de biscuiti asa ca.. nu-l pot lasa in suferinta, nu?
Anne-Sarah si mamica sa Andreea