Mamici din Constanta (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Dady68 iti multumesc pentru invitatia la "mamici de Constanta". Recunosc ca v-am citit pana acum , dar mi-era nu stiu cum sa ma "bag" in vorba.
Am vazut ca te intereseaza un aparat foto digital. Eu am (si sunt foarte multumita de el) Mercury la 3.1Mpixeli, cu zoom digital 4x, 16M memorie si am dat pe el 6.100.000 lei.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pai...hai sa ramina vinerea viitoare? ca sa ne mai stringem? sa fie si Cornelia, si Caty.....Raluca tu nu vrei sa vii cu Anduta? eu am o cunostina bijutereasa, vrei sa mergem la ea sa ii faca gauri in urechi printesei tale?
dupa mine e perfect si la 2, dar ce facem cu bebicii? nu trebuie sa doarma la ora aia?
de aia am deschis subectul, ca vreau sa vina si cele care "mai muncesc"....
Diana, bine ai venit printre noi!! vii si tu la intilneala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si noi am inceput sa ne facem bagajele. Plecam duminica...inca nu stim unde (hahaha) dar speram ca pana duminica aflam. Scaun de masina nu am (decat cel din accident) asa ca daca apuc, cumpar unu nou, daca nu mergem cu trenu. Cred ca destinatia va fi Busteni. Ati fost pe acolo? Cazare, ceva?
poze noi si cu Bia (una) http://community.webshots.com/user/sinzi_ana

Mergi la inceput

Merge cineva la acvariu diseara? Eu am sa fiu pe acolo la 19.00. Daca mai e vre-un doritor...sa ma anuntati!!
Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Hi!
Diana, promta si de data asta.Multumesc pt.inf.,dar de unde l-ai luat si cand?
E putin greu la inceput pana apuci sa ne cunosti.Handicapul asta incerc sa-l depasesc eu la <Bebelusi de ian-febr.2004>.Orice inceput e greu, dar sa stii ca fetele noastre sunt simpatice si prietenoase!Spune-ne cate putin despre tine.
Roxana, tu esti stapana! Cum se hotaraste...asa facem!Eu ma supun majoritatii! Vreu sa-i fac si eu gauri lui Bibi! Unde e prietena ta si cu ce face...ca mi-e mila de mooooor!Andiutei i-am amanat pana la 2 ani si a fost jale- s-a invinetit de spaima!
Sanzi-cum faci mama de arati asa bine? Am vazut ca esti f. activa pe forum. Banuiesc ca asa esti si in privinta conditiei fizice. Brava tie!
Crixia imi este peste mana sa vin in parc la far pt. ca nu am carnet de conducere,desi masina imi staq in fata blocului.Costin merge cu masina de serviciu.Dar sper sa remediez problema in toamna-ii iau urma Oanei.
Raluca, mi-ar placea si mie jumper-ul.De unde si cat???Please!

Tania= Anduta(14 sept'96)+ Bibi(14 febr'04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mai draga Tania, lasa-ma cu stapina...eu vreau sa poata veni cit mai multa lume....Sanzi, tu pleci week end-ul asta? cind te intorci?
DECI:
eu propun vinerea viitoare, 16 iulie ora 14. vi se pare ok? dau un PM si la Julyci care chiuleste la greu....
gravidutze, haideti, va inscrieti? Cali, Marlen, Galarina?
astept inscrierile.
hahahahaha, Crix o sa zica acum "daca nu nasti pina atunci". ha, ca ti-am ghicit gindurile, recunosti?

Mergi la inceput

Roxana, plec sapt asta, dar cred ca venim pana vineri...sa nu ratam intalnirea...depinde, daca vom merge cu trenul, stam mai mult, daca plecam cu masina, venim mai repede!
Tania mie nu mi se pare ca am o conditie fizica deloc buna, sunt lenesa si pofticioasa!!!
Am un aparat care ma place!!! hihihi!!!
V-au placut pozele si cu Bia?
Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Roxana! Hahaha, ce draguta ai fost! Nu-i nimic daca nasti, chiar avem doua motive sa venim!!!!!!!!!!!!!!! YYYYyyeeeess!
Suna mai bine pentru vineri, ca de luni mai are si omu' treburi... si are si timp sa faca programul pentru vineri. Nu-i asa?

Cine este Dianamaria? Bine ai venit! Curaj! Hai spune-ne despre tine: ce faci (lucrezi sau nu), in ce cartier stai, sau ... Hai ca trebuie sa refacem lista, cand trecem la urmatorul capitol"Mamici de Constanta (10), sa avem si noi ceva noutati.

Dady, nu-i nimic ca nu poti veni, ca ne vom vedea noi prin vreun parc!

Sanatate tuturor!

CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Buna... dupa-amiaza,
Dady68 - aparatul l-am luat de la un magazin (nu dau nume, ca sa nu ziceti ca fac reclama)

Sanzi - de ce nu incerci zona Moeciu, noi am fost acolo si anul trecut si anul acesta. Cazare la preturi super bune pensiuni de 2-3 margarete(5-700.000 lei), foarte curate, cu frigider si baie, dar fara televizor spre disperarea copilului meu si satisfactia mea, mancare minunata. Si apoi de acolo te poti plimba in zona si ai ce vedea: Castelul Bran, Peles, Pestera Damboviciora, Cetatea Rasnov, Valea cu struti etc. Noua ne-a placut extraordinar.

Despre mine: am aproape 30 de ani, sunt casatorita de 10 si un baietel de 7 ani(pe care i-a implinit ieri), Tiberiu Andrei

Despre "intalneala" e naspa ora.

Pupici la toate mamicile, nemamicile si puiuti,
Diana

Mergi la inceput

Dianamaria, cum se poate ajunge la Moeciu?
De obicei sotul meu se ocupa de toate traseele, dar acum trebuie sa ne descurcam singurei!!! Si daca nu am harta in brate, chiar daca am facut cu el traseul de multe ori, habar nu am pe unde sa o iau!
Sinzi si David
-

Mergi la inceput