Mamici din Constanta (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Salutare,

Vrem sa plecam la munte, la Cheia de Prahova.
Ati fost acolo?
Cum a fost prima calatorie cu copilul(copiii)?

Ionela, Maria & Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Salutare mamici!

Cornelia, de mult timp vreau sa te intreb cum sta Maria cu dintii, tot doi are? Ca eu m-am saturat cat astept pe cei de sus sa erupa, din aprilie suntem pe faza, si ... nimic.

Oana, merge bine net-ul? aveti loc toti sa va destrabalati? Sigur Paul sta langa calculator. Da chiar, Paul ce a ales la mot? te intreb asa, nu care cumva sa uiti

Roxana imi cer scuze pentru ieri, mi-a sunat telefonul, si dupa o convorbire luuuuunga s-a trezit Alexia. Cat despre programari, eu vineri sunt la coafor, asa ca tot de luni incolo.

Dady nu ai timp sa iesi in parc, pe aici prin zona noastra, mai aproape, la Far sau la Gara? Mai ai musafiri?

De Narcisa mai stie cineva ceva? Oare ne citeste!? Dar celelalte absente???? cum ar fi Galarina, Cali, Liris, Layla, Marlen.
Astaaaa , asa ca sa strigam putin catalogul!

CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Laura, bine ai revenit mai!:0) Sa pui poze din concediu.
Cristina, merge bine netul acasa, dar eu sunt saturata de el de la servici asa ca de acasa cred ca o sa intru mai putin, asa doar ca sa vad ce mai scrieti voi pe aici, sa fiu la curent.:) Paul sta destul pe langa calculator, ii place mai ales sa vada niste filmulete cu el de cand era mai mic(unul la 4 luni, unul la 11 luni si unul la 1 an jumate). Daca am treaba si vreau sa ma lase in pace ii pun filmele cu el si gata! La mot a luat multe dar prima data un spray dupa cum am mai zis pe aici. Eu nu m-am stresat prea tare cu motul. Cand face Alexia 1 an?
Ma, dar July iar trage chiulul si cam demult.
Ione concediu placut, unde veti sta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Oana s-a rezolvat deci cu net-ul?
Crix, no problem, deci, sa facem invitatia:
DRAGI MAMICI CU BURTICI SI PITICI:
sunteti invitate LUNI, 12 iulie, la o prajiturica, un suc si o cafea la noua noastra resedinta. cu pitici si burtici, bineinteles. nu stiu programul piticilor, asa ca ora 10 e doar o propunere. astept orice alte popuneri de ore, eu sunt free toata ziua. cine vrea ajunge mai tirziu...sau cadem la invoiala ptr o alta ora.

va asteptam cu drag!!
Roxi si individu' Ghindu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

O sa lipsesc iar cateva zile. Va pup pe toate si pe copilasi si pe burtici.
Roxana, nu cred ca o sa pot veni luni, dar transmite-i lui Ghindu' pupicul de la mine si Mariuta.
Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Bonjurica!!
Roxi, multumim de invitatie! Cred ca vin cu Bibi! Mie imi convine orice ora, de casa are grija mama mea. Traiasca mamele din lume...care sunt ca a mea bineinteles11.
Ionela, mare curaj ai sa pleci cu bibitzela asa mici, mai ales ca ai o groaza de bagaje de luat pt. ele. Bravo si concediu placut numai cu evenimente placute si ....poze multe!
Laura, ai pus poze din concediu?
Oana, daca vii la Roxi incerc sa-ti aduc niste cd-uri cu jocuri pt. bb-i mici!
Vreau o informatie ceva: un ap. foto digital in jur 200$max cu rezolutie in jur de2-3 megapixeli si cu zoom optic de 3x.

Va pupic pe toate!!! Poate reusesc sa intru mai tarziu ca ma bat cu Anduta pe calc.

dady+anduta(14 sept'96)+bibi(14 febr'04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty spune:

Buna dragelor,

si eu o sa lipsesc pana marti. Plecam in noaptea sat si ne intoarcem luni noapte xdeci si eu lipsesc de la intalneala.
Sper sa reusim sa facem cu bine drumul asta lung.

Va pupam si va dorim wk pacut si intalnire grozava. Sa faceti poze.

caty si Dinu.

caty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

gagici preferati sa o lasam pe vinerea viitoare de exemplu? ca sa fie mai mult timp la mijloc?
pe bune, nu e nici o problema.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Larular spune:

Si noi cu intarziere uram multa sanatate Tatianei ,sotului ei si bebelului nou venit pe lume ! Sa va bucurati de fiecare clipa traita alaturi de ea pentru ca trec repede si sunt tare pretioase !!!

Noi suntem bine , un pic cam in greva foamei , cred ca din cauza caldurii . In rest ma ocup din plin de santier si asta imi ocupa timpul pe care mi-l mai lasa Andra.

Vrem si noi sa mergem la plaja si cred ca o sa ma duc sambata dimineata sa vad cum reactioneaza tusca !!Oricum ea este gata bronzata din parc .

Azi i-am achizitionat Andrei un jumper , e un soi de leagan care se atarna de tocul usii si care are un arc si poate si sari .A fost super incantata . Ce este foarte misto e ca are moaca de ratusca si cand a vazut-o a inceput sa chiraie si sa rada la ea de mama focului . Ce mai ,a fost dragoste la prima vedere !

Mamici de fetite , voi ati pus cercei la bebite si daca da unde ? Noi inca nu avem cercelusi si am vrea sa ne punem.

Pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Roxi, vreau si eu sa vin la intalnire dar eu sunt la servici pana la ora 16 (unii dintre noi mai si muncesc!:)). Doar vinerea am pana la 13.30. Deci mie mi-ar conveni vinerea dupa-amiaza sau sambata sau duminica....
Ce spuneti de maiine dupa-amiaza sau in week-end? Oricum mai vorbim la tlf cele care puteti sa veniti.
Hai spuneti!

Mergi la inceput