Bebelusi de Aug-Sept 2003 (27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

eu de cand droghez cupilu' cu Peritol si Vitamina B complex si-a dublat portiile, mananca fara probleme si doarme si mai mult si mai bine! sper sa il tina! are 4 mese, dara papa tot din castronel ceea ce nu se intampla inainte de abia manca jumate! laptele il bea tot pacalit adica numai cereale si la lingurita. parca mi s epare si mai greut, ca la 10 luni doar 8.300kg, mi se pare cam putin.
noi am inceput de luni injectiile cu D2, mai avem vineri si gata!
in schimb e vioi nevoie mare, se joaca non-stop se catara pe toate mobilele din casa si il pazesc sa nu se loveasca, dar se lasa usurel si cade in funduletz!

Oana si bb Erik
http://community.webshots.com/user/oana_noemi
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

NicoletaF, nu fii mai suparata cu "ta-ta" ca am citit chiar ieri in "Ghidul mamei grijulii" ca la varsta de 8-9 luni cand bebeii spun "ta-ta" ei se gandesc deopotriva si la tata si la mama. Suntem cam una si aceeasi persoana pt ei, de fapt cred ca pt ei noi, parintii, reprezentam sigurantza si iubirea pe care le-o purtam .

Oana-noemi, ma bucur ca, in sfarsit, ai gasit o solutie sa-l faci pe Erik mai mancacios. Sa dea Domnul sa-l tina tot asa sa mai puna ceva kile pe el

Anny, distractie placuta la mare si sa-ti fie cat mai usor! Sa simti si tu ca esti in concediu ! Totusi....

Dana-ene, fii tare buzoianco si nervi de otel sa-i rezisti piticei tale, cum se poate sa nu pape ea....Vaaaai ce rusinikaaaa!!!
Sper sa treaca repede "faza" asta si sa pape si ea ca lumea.
Si, bafta la servici, sper sa fie macar la inceput ceva mai lejer.

Mai fetelooorrrr care va apucati de prestari servicii catre sotz pt bb 2, eu va urez succese alese si sa iasa cum va doriti!
aveti singe-n vene, nu am ce zice...

danat si bb Radu Stefan

http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Sora mea era sa moara din cauza complicatiilor pe care le-a facut la pojar (dubla bronhopneumonie), a stat in coma 3 zile, avea in jur de 1 an. Pe vremea aceea nu exista vaccin.
Se intampla intr-adevar ca si in cazul in care copilul a primit vaccin, sa faca boala, dar face o forma mult mai usoara. Colegi de-ai Dianei au facut pojar, dar in forma usoara.
Plus ca nu se compara pojarul cu rubeola. La rubeola nu se fac complicatii, e grav numai in cazul femeilor insarcinate, fatul poate ramane cu malformatii. Trece in 3-4 zile, fara febra si rosu in gat.

Ce am citit eu din ce s-a postat pe forum si din alte articole, s-au dezmintit pericolele care exista in legatura cu autismul si problemele digestive.
Eu ii voi face cu siguranta Silviei vaccinul.

Silvia mananca bine inca (ptiu,ptiu), sunt zile cand nu papa chiar tot din farfurie, dar raman numai cateva lingurite. Lapte bea dimineata si seara cate un biberon de 250 ml.


Mihaela, Diana si Silvia
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Anny, distractie placuta si muuuult, muuult soare, apa calda(daca va place scalda)!!!! Asteptam pozici.

Dana-ene, iti doresc reacomodare usoara cu serviciul si cat mai putine griji pentru Oana.

Mihaela, Diana si Silvia
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

fetelor care ati trecut la bb 2: spor la treaba, eu prefer inca prestatul fara a avea un scop asa inalt! de abia astept sa aud cum ploua cu vestile despre bebei noi!


Oana si bb Erik
http://community.webshots.com/user/oana_noemi
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Am pus de la intalnire si cateva din pozele de pe drum in album, la Silvia de la 9 la 10 luni. Va rog sa le vizionati de la coada la cap,asa sunt in ordine cronologica si nu mai am timp sa le ordonez acum.


Mihaela, Diana si Silvia
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Am venit si noi de la pasapoarte, ca de mult ne tot chinuim sa ne facem (adica eu, pen'ca mi-am schimbat numele, si cu ocazia asta s-o bag si pe fii-mea pe al meu). Noroc ca ne-au informat ieri niste parinti patiti ca se fac amandoua chestiile o data, altfel le faceam pe rand si dura doua luni. Cu aceasta ocazie am probat (pentru a cata oara?) imbarligatura birocratica pe care trebuie s-o deznozi inainte de a face orice rahat, cat de mic, si am testat nivelul de bun simt al romanului: zero! Nu conta ca io stateam de doua ore cu copilu' (nestamparat, incins si plictisit) in brate, vine o cucoana cu tupeu si se arunca cu bebeul pe usa abia cracanata... sa zica mersi ca n-am luat-o la palme!
Gata, mi-a trecut, m-am racorit.

Adevarul e ca la varsta noastra (ma refer la bebei, nu la babele de noi) cred ca e cel mai nepotrivit moment sa te duci cu copilu' undeva sa astepti la rand. Pitica vrea numai jos, ii place pe scari, ar merge de-a busilea, le trage pe toate tantile de bluze, de bretele, de lantisoare, unghii, telefoane... vorbeste pe toate tonurile si in toate zarile, astfel incat ma-sa si cu tac-su is chiauni si cu capetele patrate dupa juma' de ora. Si mai e si al naibii de cald!

Acu' ne-am revenit, am ajuns de juma' de ora si am pus-o pe ganganie la somnic (s-a trezit cu noaptea-n cap, biata, pe la 10 ), io tre sa vad daca am ceva mancabil pe undeva (mai mult ca sigur, n-am).

In rest gogoasa e plina de elan, am lasat-o libera prin casa de cateva zile, dar trebuie sa ma tin dupa ea, ca se ridica oricunde si mai cade ca bolovanul uneori, si mi-e teama, mai ales pe gresie. Ieri citea o revista in bucatarie sprijinita de un scaun. Ultima descoperire sunt jucariile de sub pat, se intinde ca o placinta pe jos si umbla cu mainile sa si le ia. Si sunt atatea jucarii peste tot (aruncate tot de dumneai), ca intotdeauna ii reuseste figura. De vorbit, vorbeste mult, apa, ata, mama, bata, ete... Ete inseamna uite, cred, ca il foloseste cand vede ceva interesant si o cuprinde entuziasmul, apa nush' ce inseamna (in orice caz, nu ce trebuie), si in sfarsit incepe sa faca pa cu manuta (dar nu tot timpul, evident). Eu sunt fericita ca se maimutareste si repeta ce spun eu (chit ca stalcit), de-acuma o sa inceapa sa invete...

Anny, vacanta placuta, odihna multa, vreme faina si nu in ultimul rand bafta! Vrem poze multe!!!

Dana Ene, bafta cu serviciul, sper sa te obisnuiesti repede si sa nu fie prea stresant.

Cu vaccinul ROR eu credeam ca s-a lamurit treaba, in occident s-a cam terminat scandalul si nu s-a putut demonstra legatura dintre vaccin si autism. Eu nu pricep cum de la noi abia acuma se discuta problema asta (veche de vreo 3 ani) si de ce mai panicheaza lumea aiurea, daca nu exista dovezi clare... ma rog, ca la noi...

V-am pupat, ca mor de foame.

http://community.webshots.com/user/r0isin
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Fetelor, multumesc mult pentru incurajari .
Offf ! Gandul ca reiau serviciul ma enerveaza la culme, dar asta e ! Trebe', dom'le !

Colac peste pupaza, sambata vin meseriasii sa ne puna geam termopan la dormitorul Oanei.
Ne-au anuntat ieri ca vin sambata, asa ca va imaginati ce ma asteapta pe mine sambata si duminica, inaintea zilei de luni cand ma duc la servici ?!
Pfui !

Ca urmare, maine o mut pe Oana iarasi la parintii mei, fiindca nu va putea sta in casa cand o sa fie santier.
---------------------------

Zilele trecute nu i-am mai dat iaurt, iar in seara asta i-am dat un borcanel de Danone Natural amestecat cu un borcanel de smantana si vad ca l-a papat bine. Doamne-ajuta !
Cu laptele tot n-am avut succes .
In schimb mananca bine tot felul de combinatii cu fructe (mai putin banana). Are si o noua preferinta: piersica ! Yammy-yammy !
---------------------------

Aseara am fost si la tanti doctorita, sa ne vada nitelus inainte de cele 10 lunisoare.
Oana a mers pe holuri, in cabinet, a topait, a comentat si a tot cantat, de am iesit de-acolo uda toata din cauza efortului de a o tine.
Una peste alta, e sanatoasa tun, asa ca sunt fericita.
Greutatea e tot de frunzulita, dar macar a mai pus ceva pe ea luna asta, asa ca a ajuns la 8,500 kg. Eh ! Eu sunt multumita !
----------------------------

Pupam dulce pe bebeii care s-au serbat zilele trecute, Daria si Erik !
----------------------------

Mihaela, am vazut pozele. Ce frumos ! Foarte reusita calatoria voastra, a meritat !

Roisin, aoleu ! Urasc fazele astea cu birocratia . Nici nu vreau sa-mi imaginez ce-a fost de voi cu Miruna la coada. Brrr !
Stii, ieri am vazut in oras o fetita frumoasa foc, de vreo 10 anisori, si m-am tot uitat luuuung la ea, ca mi se parea cunoscuta. Pe urma am realizat ca de fapt nu o cunosteam, dar semana bine de tot cu Miruna si mi-am imaginat-o pe papusica ta la varsta fetitei acelea. O PAPUSICA, FRUMOASA FOC !


Daniela si puiul Oana Maria
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Tzaranul tot tzaran ramine (adica eu)...am uitat sa multumesc, in primul rind lui reby pentru gazdiurea intilnirii, cit si voua, fetelor. Sinteti extraordinare!!! Si tati a fost incintat si chiar s-a mirat cum de am reusit toate sa tinem legatura atita timp. De abia acum a inteles el de ce frec atita timp pe forum. Imi pare rau ca nu am reusit sa vorbesc cu fiecare dintre voi, dar mitza asta mica nu m-a lasat si, cind am luat si eu un brake, m-am pus pe haleala...mama ei de foame:))). Imi pare rau ca nu pot sa va vad asa de des.

Si am o intrebare: cine a facut poza aia cind eram eu cu Emma si Blajinul (Erik:)) in brate, ca o vreau si eu.

Acum treaba e pe bune, trebuie sa ma duc sa cumpar minuni din alea sa inchid dulapurile. Azi Emma si-a prins un degetel exact linga unghiuta si ce a mai plins.

http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Uuuuffff, Roisin, sa nu mai aud de acte (buletine si pasapoarte)!!
Noi din martie umblam dupa ele si e JALE!!! In martie am fost sa ne programam, buletinele le-am scos in aprilie, iar la pasapoarte am fost programati sa depunem actele in mai(dupa 2 luni!!!). Ca norocu' ca am stiut ca dureaza asa mult si am fost rapizi. Altfel riscam sa nu mai plecam in concediu. Sotului meu i-au eliberat pasaportul la sf de mai, adica in 3 saptamani. Dar mie, pentru ca trebuie sa ia actele de la vechiul pasaport din alt judet (asta zau daca am priceput-o!!) dureaza 2 luni pana imi termina pasaportul. Acuma eu le-am spus ca le aduc in 3 ore actele, ca atat dureaza drumul pana la Zalau si inapoi, dar mi-au zambit nonsalant ca "nu se poate, trebuie sa vina cu posta militara!" .Care face drumul de 3 ore in 2 luni!!! Asa ca eu stau frumusel cu pasaportul in asteptare de 4 luni, sepr ca luni, cand sunt programata sa-l scot, sa fie gata, ca altfel ratez plecarea in Budapesta pe care o avem de facut vinerea viitoare (o asteptam pe mama la aeroport)si o sa imi vina sa-i mananc pe toti cei de la SUPER serviciu pasapoarte. Si apoi ne miram de ce sa da atat mita in tara asta!
Noi le avem pe fete puse separat, eu o voi avea pe Diana si sotul meu o are pe Silvia.
Hai ca am terminat, m-am ambalat iar, cand mi-am amintit de birocratia asta nenorocita.

Mihaela, Diana si Silvia
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput