Bebelusi de Aug-Sept 2003 (27)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Zbuciumat copil am !
Uitasem sa va spun ca Oana a rupt patutul . Si este din fier !!!!!!
De fapt, a rupt niste zabrele, dar asta a fost de ajuns sa cada in jos una dintre laterale. Asa ca tati azi, dupa ce-a venit de la servici a trebuit sa repare patul copilei. Ha !

Iuliana, jale mare cu copiii astia.
M-am uitat si eu la tot felul de minuni pentru protejarea copiilor de usi si de mobile, dar mie una mi s-au parut cam scumpe, asa ca... stam cu ochii cat cepele pe copila !

Daniela si puiul Oana Maria
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Aaaa, si a inceput sa se ridice si ea in 4 labute. Da sa mearga, misca picioarele, dar nu stie ce sa faca (,) cu minutele. In continuare, umerasele de hainute ramin jucaria preferata, dar mie mi-e tare frica...isi poate da in ochi si tre' sa stau cu ochii pe ea ca pe butelie. Dar daca vreau sa o momesc, astea sint nr.1:)).

Dana_ene, fruntea sus cu serviciul. hhh, cre' ca mie mi-ar fi atre greu sa nu o vad pe emma minutel de minutel.

Roisin, mori cu birocratia in Ro. Si ca sa bag si eu cititul in rana, hai sa iti spun cum i-am facut noi pasaport (separat) Emmei. Ne-am dus la Posta cu toate actele, poza facuta etc, am platit o taxa de urgenta de 100$ pentru ca vroiam pasaportul in 2 sapt, am semnat (totul a durat 10 minutele) si peste 5 zile mi-a venit batut postasul la usa si mi-a dat pasaportul. Totul frumos, elegant, fara pierdere de timp. Bai, ai dracului de americani, astia cum naiba pot sa se organizeze si safaca totul rapid si frumos? Pfiuuu, la noi vor mai dura vreo 20-30 de ani.

http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Mihaela_s, am uitat sa iti spun ca am admirat-o pe grasana de Silvia. Pupicei de la noi. Si zi si mie cum se face spanacul ala de care ziceai tu, cu faina. Ca nu am fost pe faza atunci si ieri am cumparat sa ii fac, ca vad ca face din ce in ce mai multe mofturi la mincare. Pur si simplu nu mai stiu ce sa ii dau. Ieri i-am facut supa de pui cu galuste si nici nu a vrut sa auda.

Vroiam sa va intreb...vit. C nu ar trebui sa ii faca pofta de mincare? Oare nu mai vrea sa manince pentru ca ii dau Pikovit?? Banuiesc ca de la vit. C face kk moale, nu? Ieri ne-am dus sa ii cumparam galetusa si ustensile pentru nisip si don'soara mea s-a gindit ea sa faca kk. Ma duc sa o schimb, dau sa ii pun diapersul, nica...ioc diapers...m-am trezit ca nu am, asa ca i-am pus fetei o babetica la fund care, cind am ajuns acasa, era plina toata de pipi, iar scaunul de masina la fel:))). Asa imi trebuie daca nu verific geanta fetei.

http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Hahahaha Iuliana, minca-o-ar mama pe ea de pisacioasa mica!!! Si pe mamica uituca si frumoasa !!!

ROisin, cred ca faceam revolutie la pasapoarte in locul tau...pai cum sa stai mai cu bebe asa mic la coada? pe caldurile astea? si nimeni nu s-a gandit sa va lase inainte? pfff, ce oameni rai....ce trist...
Cat despre ce face gaza scumpa mai nou, mi-am si imaginat-o citind revista in bucatarie pe jos Cu mutritza ei de ingeras care usturoi n-a mincat, gura nu-i miroase...Cred ca-ti vine s-o maninci cu fulgi cu tot!!!

Dana-ene, moaaamaa da' fortzoasa e Oana ta , vezi, si ziceai ca nu maninca...mai stii ce provizii de spanac are ascunse?!

Asaaa, si acum despre noi: a venit (la cererea mea) in seara asta pediatra lui raducu sa-l mai vada si pe el, sa-l asculte la plamini, inimioara, sa-l inspecteze un pic, ca nu-l vazuse de la inceputul lui aprilie. Concluziile sunt: baiatul meu are 2 ani , da, daaaaa , are 11,5 kg si 82 cm!!! A zis dr-itza ca-i ca un copilas de 2 ani...nu stiu dupa ce standarde lucreaza ei, ca, stiu si eu ca el e dezvoltat mai mult decat ceilalti copii de varsta lui, dar nu chiar diferentza ca de 1 an si 3 luni...ma rog...sanatos sa fie!
Altceva: i-au iesit cei 2 incisivi laterali de sus, deci ne inscriem cu convingere la categoria "vampiri de onoare", si ne-a spus ca va urma o explozie de dintosi dupa cum se prezinta gingia de sus.
In rest, cica sa insist cu facutul kk si pipi la olitza sa-l port imbracat numai in chilotzel si dfoar noaptea in pampers si chiar sa-l las daca face kk si pipi putin sa se simta nasol si sa-i arat ca puuuuteeee, ca ei sunt f receptivi si fac legatura cu olitza si numai asa va invatza sa-si controleze sfincterele (scuze, dar asa mi-a spus) ca alti parinti ii lasa pina la 2-3 anisori din comoditate etc etc. Ma rog, mi-a tinut o teorie ca m-a convins ca de maine sa intram la capitolul olitza
Apoi mi-a spus sa nu cumva sa il fortzez sa mearga singurel daca nu simte el, ca va porni cand se va simti sigur pe picioruse si ca e foarte rau ca am cam renuntzat la masajul de seara ca acela ii tonifica f bine musculatura...aviz lu' maseurul de taica-su.
Si ca e f bine sa mearga (pt inceput) pe varfuri in premergator tocmai pt muschi!
Cam atit imi amintesc acum...a! iar pt muscaturi de tantzari sau alte insecte mi-a dat Fenistil e un unguent cica f bun.

Haide va pup ca ma duc la culcaricaaaa!



danat si bb Radu Stefan

http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanaiascu spune:

Fetelor fetelor , in sfarsit aparem si noi, adica eu ... va multumesc frumos pentru felicitarile pe care le-am primit la implinirea celor 9 luni ( cum trece timpul ) si doresc si eu La multi ani ! tuturor sarbatoritilor din zilele/saptamana trecuta si pupici din partea Lisei.
Sa va spun ca Lisa e la bunici de 2 saptamani, adica, aproape 2 saptamani. M-au inebunit ai mei sa o las pentru 2 saptamani la ei, undeva , intr-un satuc, mai jos de Graz, la 300 km de mine. Din cate imi zice mama, aerul de tara se pare ca ia prins tare bine, mananca foarte bine si doarme cam 4 ore pe zi, 2 dimineata si 2 dupamasa.
Noi ne topim de dorul ei, vai, ca nu am sa o mai las in veci de langa mine, ca direct m-am imbolnavit fara ea si de dorul ei. Cand sun si pune mama telefonul la urechea ei, ea imi spune MAMA PAPA, o fi auzit pe la ai mei, i-or fi zis ca mama e papa si ea tot asta repeta. Abia astept sa vina acasa ...
Dana_ene Spor la munca :))))
Va pupam

lore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Iuliana, oare ne admiram fetele reciproc? Ca si eu am vazut pozele Emmei...ce mai, ai fetita mare, nu gluma! Si frumooaaaasaaaa!! sa faci gard inalt in jurul casei, ca sa nu ti-o fure vre-un flacau (ups, ca in SUA nu's garduri!).
Uite aici reteta de spanac:
1. Spanac
Eu prepar mai des din spanac congelat, dar se poate foarte usor si din spanac proaspat.
Spanacul proaspat se spala, se curata de codite si se fierbe in apa cca 20-30 min. Apoi se strecoara si se toaca marunt.
Intr-o craticioara se pune putin ulei si faina cat cuprinde uleiul, se amesteca bine, apoi se pune spanacul. (pentru o portie de spanac la bb eu pun 2-3 linguri de ulei si cam o lingura de faina). Se pune pe foc mic amestecand continuu si turnand lapte putin cate putin. Consistenta spanacului trebuie sa fie ca a unei smantani groase. Se fierbe asa cca 10 min, turnand lapte la nevoie.
Daca prepari din spanac congelat, in compozitia ulei-faina, pui spanacul congelat si putin lapte, apoi pui pe foc si prepari ca mai sus.
Daca spanacul e tocat prea mare, lasi putin sa se raceasca si il faci ca o crema in blender.
Adaugi un galbenus fiert si pasat cu furculita si..pofta buna!

Daca prepari pentru voi, poti pune cativa catei de usturoi pasati, deodata cu faina, in ulei, iese foarte bun. Eu Silviei inca nu i-am pregatit cu usturoi, daca te incumeti, cum Emma trece deja pe papa de oameni mari, poti incerca asa.



Mihaela, Diana si Silvia
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

m-a luat de la spanacul mihaelei ca e o bunatate, numai fiu-miu n-a vrut sa pape, de aia e silviutza asa bine facuta, ca stie mami retete bune si stie sa si gateasca...
si asa mai danat aveti 2 anisori! bravo! dar sa stii cu olita eu nu prea sunt de acord cu ce a zis pediatra, adica pe cuvant daca mai stii ce sa crezi, in occident spun ca daca ii dresezi sa faca mai repede la olita, pe la 4-5 ani ii apuca protestele si fac pe ei noaptea ca cica le afectezi "pisicu'", zau ca nici nu stiu cum sa fac mai bine
dana_ene spor la servici, si gandeste pozitiv, cu cat o sa iti spui, vai de mine n-am kef de servici cu atat te apuca mai rau disperarea! uite ca oana l-a intrecut la greutate, are cu 200g in plus! eu deocamdata am lipit sertarele cu scotch!

io mi-am facut pasaportul la sectia 6, am stat cam o ora pana a verificat actele noastre, erik imi adormise in brate, ii cazuse capul in piept si l-am trecut pe ambele pasapoarte. a durat o luna pana l-am primit si bineinteles, l-am facut pe noul nume. sper sa la si folosim...
multumim pentru urarile de la multi ani, pupam toti bebelusii si le dorim multa fericire!


Oana si bb Erik
http://community.webshots.com/user/oana_noemi
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Uraaaaaaaa, azi dimineatza am facut primul kk la olitzaaaaaaa . Dupa ce a supt biberonul de laptic cu cereale, l-am pus repede pe olitza si i-am dat ceva jucarele in jur. Bineinteles ca baiatul ar fi vrut s-o ia de-a busilea, dar il tot impingeam la loc pe olitza si ma faceam ca ma odata cu el, si uite-asa in mai putin de 5 minute s-a produs un maaare kkloi si un pisu mic de toata frumusetzea. Nu credeam vreodata ca o sa dau apa la soricei din asa ceva , dar uite ca hormonii astia vad ca-si fac de cap aiurea asa...Deci e marisor baiatul mamii, ce mai!

LA MULTI ANI cu scuze de intarziere sarbatorilor de zilele trecute si cele mai dulci pupaciuni celor de azi!

Moamaaaa, cand ma gandesc ca, in curand, incep aniversarile primului anisor pentru bebeii nostri.... sa fie sanatosi si voiosi cu totii!!!! Sa ne traiasca fetelor!!!!!!!!

danat si bb Radu Stefan

http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

LA MULTI ANI FERICITI sarbatoritilor de azi: OANA - MARIA, ALEXIA - MARIA si voinicului ANDREI-RAZVAN! Sa creasca mari, sa fie sanatosi si norocosi!

Felicitari Raducu pt. primul kk si pisu la olitza! Dana, ai baiat mare, ce mai!
Noi nu am facut cunostinta inca cu olitza, dar intentionez sa-i cumpar si eu una si sa-l pun pe olitza. Daca ar sti el ce-l asteapta....

Noi avem patru dintosi, 2 jos si 2 sus. Inca papam bine. Nu avem probleme cu lapticul. Numai cand vede biberonul isi arunca suzeta sau jucariile si casca gura sa-i dau mai repede biberonul. Ma bucur ca inca ii place. Altfel, mananca dimineata un castronel de branzica (in fiecare zi) iaurt, fructe (banana, nectarina), supika (250 ml ) piureut de legume cu carnita sau galbenus (un castronel plin) si seara si dimineatza cate un biberon cu laptic in care ii mai pun eu cereale. Sambata si duminica ii fac cereale sa le pape cu linguritza. Noi luam cereale de la Nestle cu lapte sau fara lapte.
Cam asta papam noi acum. Apica... nu prea vrea sa bea decat cu linguritza si cate putzin. Ceai...nici nu mai vorbesc....
Vreau si eu sa-l duc la doctoritza saptamana viitoare sa-l cantareasca, sa-i vada putzulika si sa o intreb de vaccinul de un an. Aaa, as vrea sa o mai intreb daca mai pot sa-i dau Ca in lunile fara R. Voi le mai dati?

Oana_noemi, pe noi la cat crezi ca ne puneau parintii pe olitza?!? Io zic ca nu le afectezi mai nici un "pisic"! Pe mine, de exemplu, m-a pus mama la olitza de la 7 luni.


Va pup fetelor!
Sanatate multa la bebei si la mamici!

Mih si bb Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

Ce cascata sunt!!!!!!
La multi ani, cu intarziere, scumpului de Erik si frumoasei Daria!

Sa creasca mari si sa pape tooooottttt!


Mih si bb Matei

Mergi la inceput