Bebelusi de Aug-Sept 2003 (27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

de acord cu tine Tigresa. oricum ale noastre sunt minunate si noi am fost primele cu tricouri. Poate s-au inspirat si altii de la noi. Cine stie?????????????

Nicoleta si bb Andrei Catalin

http://community.webshots.com/user/andreicatalin
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

Hopa si io dupa vreo 3 saptamani. Ma mai cunosteti? Cine o mai fi si ratacita asta?

Vai fetelor ce v-am mai cautat, eram disperata, nu gaseam subiectul. Ma gandeam: m-am tampit in asa hal incat sa nu mai tin minte? Si totusi, parca erau aici ultima data.Intr-un sfarsit, cand aproape ma resemnasem a vazut neuronu meu obosit clubul scutecelor si mi-am zis: aicea e de noi!

Ce mai faceti fetelor, n-am apucat sa citesc tot ce-ati scris, cred ca mi-ar trebui o saptamana. Ce fac bebeii? Mai puteti, mai puteti? Ca eu am stat 2 zile cu fi-mea (acum e la Ploiesti, la ai mei) si am obosit ingrozitor.
Nu mai are stare o clipa, vrea numai sa mearga tinuta de manute, tipa si se cearta cu mine daca nu-i dau ce vrea si mananca numai cu pacaleli.
M-am delasat de tot, rusine sa-mi fie si mama denaturata, n-am mai facut copilului poze! Serviciul asta m-a tampit, muncesc cam 10h, ca uit sa mananc si sa mai plec acasa. Am fost 2 saptamani la niste cursuri, dar parca au fost 2 luni. Mi-am pierdut notiunea timpului, dar in schimb pot sa-mi vad mai des copilu' ca e aproape.

Ce-ati facut cu pozele cu tricouri? Le-ati trimis? Vreau sa le vad si eu. Eu n-am apucat sa fac poza,dar daca nu e tarziu promit sa o fac saptamana viitoare.

Va las ca incep sa va plictisesc cu logoreea mea si vreau sa mai citesc ce-ati scris.
LA MULTI ANI ! bebilor nascuti azi si multa sanatate Dariei(off mititica, ce-a patit?). Mi s-a rupt sufletul cand am citit ca are piciorusele in ghips. Multa bafta sa treceti cu bine!

Pupici pt. cei mici si mamici
Florentina & bebita Alexandra
http://community.webshots.com/user/alexuta2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Iaca si eu, dupa un secol juma'

Inainte sa ma apuc sa citesc inca din urma, m-am gandit sa va salut si sa va zic ca noi suntem bine si voinici si ca sper sa va gasesc si pe voi tot asa.

Petra merge din ce in ce mai hotarat, vorbeste intr-una (fara sa zica totusi inca celebrul mama sau tata), tipa si rade la comanda. Adica a invatat sa rada nu spontan si teatral. E mortala, a inceput sa imite tot, daca razi rade si ea cam pe acelasi ton cu tine, daca tusesti tuseste si ea. Astazi i-am luat ham si nu s-a speriat de el. Nu are totusi curaj inca decat sa faca un pas doi fara mainile mele, oricum un progres este ca daca ii pun hamul merge tinuta doar de o mana. Deci ne cocosam mai putin.
In schimb s-a dus vremea culcatului la 8 seara. Imi faceam probleme ca ne vom culca la mare odata cu gainile degeaba! Domnisoara a trecut pe program de vara, se culca (cu tipete si proteste) pe la 21:30. Intr-un fel ne bucuram ca avem mai mult timp cu ea insa cine ar mai dormi dimineata??? Mai ales cand mami se grabeste sa ajunga la munca. Cred ca ar dormi pana pe la 9 daca as lasa-o. Iar in timpul zilei, la fel, si-a cam redus pofta de somn, sunt zile in car doarme doar o data.

Pentru ca noi nu am ajuns la medic la controlul de 10 luni inca, vreau sa va intreb pe voi:
- noua ne-a dat sa luam 15 picaturi pe zi de fier timp de o luna. Din ce am citit eu pe prospect pare destul de mult, mai ales ca nu stiu daca e anemic ditamai bebele. Voi cat dati?
- bebelusii vostri inca papa doar lapte si dimineata si seara (sau lapte cu cereale) sau ati inceput sa le mai dati si altceva. Asta mica nu protesteaza dar ma intreb cum sta ea cu burtica numai cu lichide de la 6 seara cand are ultima masa serioasa pana a doua zi la 13.

Hai ca ma mai uit sa vad ce ati mai facut si voi si daca imi mai tin ochii deschisi revin.

http://community.webshots.com/user/sisi03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Noi am fost plecati ca de obicei in weekend . Ieri la noi era foarte innorat, asa ca ne-am hotarat sa vizitam Gradina Zoologica din Oradea. Si daca tot am fost pana acolo, am luat costumele de baie cu noi si colacele, iar pe la ora 16 a iesit soarele. Asa ca am dat o fuga pana la 1Mai si am facut si o baita. Silvia a fost ca de obicei super-bucuroasa de apa, nu prea i-a placut in colacel ca nu ajungea cu manutele sa pleoscaie, asa ca am stat cu ea in brate.
Azi a fost soare si frumos, dar Oradea e prea departe ca sa mergem asa des, asa ca am fost aici la 30 km, unde este un lac si plaja cu nisip ca la mare (poate va amintiti, acolo mergeam si anul trecut sa-mi arat burtoiul ). Apa e rece, asa ca am dus cu noi bazinul gonflabil si fetele au stat mai mult acolo. Silviei i-a placut in apa, mai greu a fost dupa ce s-a plictisit si a ajuns la nisip si-l tot baga in gura . Una peste alta, a fost obositor si m-am gandit la fetele care au fost sau vor merge la mare ca nu e deloc usor, dar ai satisfactia ca bb a stat la aer si la apa.

Tango, ii trimitem Dariei, scumpa de ea! Ce cumintica e!

Iuliana, de pe care o pregatesti pentru aniversarea Emmei. Spor la treaba!

Eu am inceput azi sa-i dau Silviei lapte integral Dorna. A mai trecut cineva pe lapte de vaca la bb? Vad ca Silvia nu are probleme, l-a acceptat usor, dimineata i-am dat 100 ml, iar acum seara 150 ml, restul pana la 250 fiind din cel praf.

Ieri s-a produs la noi primul "bravo" al Silviei, tocmai in gradina zoo. Mi-a venit mie asa sa-i spun cand se uita la caluti:"bravo" si numai o vad ca bate din palme, iar de atunci a repetat figura de mai multe ori, chiar ii place sa fac asa.

Mihaela, Diana si Silvia
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

io mi-am luat tricoul cu sigla sitului.. dar il astept sa apara.

Deci in esentza pt botez, din ce vazui eu la fimea am nevoie de :

prosop pt preot
prosop pt copil
haine noi de schimb
pampers (daca mai poarta)
lumanare si florile adiacente

cadou la copil - hainutze si .. bratzara sau lantisor cu cruciulitza sau cercei?

astept si alte idei...

Freia si Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

Mihaela-s Dorna este prelucrat s e mai bun decat laptele luat direct de la vacuta. Eu i-am facut lui Andrei branza dulce din lapte LaDorna abastru incepand de la 4 luni la sfatul medicului.
De trei zile ii dau sa bea cam 300 ml pe zi LaDorna rosu.I-am dat si Lady milk ca are Ca si D3. Vad ca ii place si nu a avut nici o reactie. Tu il mai fierbi si il indulcesti?

Sisi Eu ii dau Fe lui Andrei 9 pic /zi timp de o luna. Am consultat 2 medici. Al doilea mi-a zis sa-i dau 10 pic, dar nu mai mult si in 2 reprize / zi, dar eu il dau tot dupa masa de pranz. se da in fctie de kg, dar 15 pic cred totusi ca este mult. Andrei are o mica anemie. Eu ii dau cu Vit C.- tot la recomandarea med.

Nicoleta si bb Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Nicoleta, eu i-am dat lapte Dorna rosu. Nu il fierb(scrie pe cutie ca nu necesita fierbere) ci doar il incalzesc putin. Nici nu il indulcesc.
CONCEDIU PLACUT! Unde plecati?

Mihaela, Diana si Silvia
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby spune:

La multi ani sarbatoritilor din aceasta saptamina, sa creasca mari si sanatosi!

tango: pupici Dariei si tinem pumnii sa treaca repede perioada asta

Danat: hai ca vin si eu cu felicitarile pentru primul kk, si sa stii ca si eu inca sunt la faza de pindire, dar tot nu reusesc decit dimineata performanta la olita

mihaela_s:vroiam sa-l trec pe David pe lapte din comert in curind, asa ca astpetam impresiile de la tine si de la altii

freia: pentru botez mai stiu cadou un banut de aur (in ultima vreme se poarta si de argint in lipsa de ..)

nicoletaf: concediu placut

dana_ene: care sunt impresiile dupa intoarcerea le servici, sa stiu ce ma asteapta (desi depinde si de servici, la mine e oricum groaznic)

iuliana: ai un meniu pe cinste, iti tinem pumnii sa-ti iasa toate excelente si un pupic de la David pentru Emma in asteptarea primului anisor

roxana77: bine-ati revenit din concediu, ce bine de Maria ca a fost la mare si i-a placut

David este in faza in care apar dintisorii sus, tot lateralii primii, dar se pare ca si ceilalti din mijloc sunt pe aproape. De mers, merge pe orice se poate spijini dar e curajos in anumite momente si pleaca si mai departe, si e foarte nedumirit cum ajunge jos asa repede.

Toate bune,
Reby si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Fetelor, dragelor, iubitelor... SUNT LA BIROU !!!!!!

Ce sa va spun ?
In primul rand va multumesc pentru incurajari si suport moral .
Inca nu mi-am revenit, dar tot as pleca, parca sunt in vizita !
Oana e la parintii mei, am tot sunat de dimineata dar nu dau de ei.
Probabil ca sunt in parc, caci pleaca de dimineata, pe racoare.

Ieri am fost la bunica mea la tara, intr-un sat din Baragan, cu Oana (desigur !) si cu ai mei parinti. M-am gandit s-o vada si ea pe Oana, caci e batrana si cine stie cand mai ajungem pe-acolo.
Din pacate a fost cumplit de cald, erau 33 de grade cand am revenit in Buzau, dar presupun ca la tara erau si mai multe grade + praf cat cuprinde.
Oana s-a simtit excelent, s-a "certat" cu toate gainile si a "conversat" cu cainele.
Bunica-mea a fost emotionata, iar mie aproape ca mi-au dat lacrimile cand le-am vazut impreuna.

Acasa, cum va spuneam, am santier.
Sambata mi-au pus termopanul la dormitor. Ei au terminat repede, mult mai repede decat imi imaginam eu. In schimb, acum trebuie indreptat peretele, pus ciment, ma rog... treaba de zidarie.
Dar asta face Cosmin, ca nu am chef sa mai dau bani si la zidar, asa ca o sa am cam toata saptamana casa cu fundul in sus, caci nu poate sa faca treaba decat seara, dupa servici.
Rabdare, fato !

Multumim pentru toate urarile !
Ne-am facut fetite mari, auziti.. 10 luni !

Danat, felicitari pentru kk la olitza. Hei ! Mai asteapta, tu vrei acum sa faca baiatul mereu la olitza ?

Oana face si de 5-6 ori kk pe zi. O fi din cauza fructelor noi pe care i le-am dat ?
I-am dat si corcoduse, si piersici, si caise ?

Iuliana, WOW ! ce meniu apetisant .
Dar stiu ca ai de lucru, draga de tine !

Tigresa, nu am primit nimic de la posta.
Saru-mana !
Am vazut mesajul tau, azi mergem noi la posta, sa vedem daca a aparut.
Ma gandesc ca poate s-a ratacit avizul, daca a venit, ca la noi se cam vandalizeaza cutiile postale, asa ca...

Freia, soacra-ta nu-i normala ! Cum sa spuna poezii la 9 luni ?

Ei ! Mai lasati sa vorbeasca lumea fara sa mai ascultati, fetelor.
Copilasii nostri sunt perfect normali pentru varsta lor, sunt cei mai cei !

Roxana, am vazut pozele. Frumoaselor !!!!!!!!!!!!

Daniela si puiul Oana Maria
http://community.webshots.com/user/oana_maria100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Spor la servici, dana_ene! putem sa ne laudam ca nu avem niste copii "constipati" ca si Erik presteaza la pampers tot de de cel putin 4 ori pe zi!!! Asa ca eu il mai astept cu olita si parca e mai simplu la pampers...
Eu ma decis ca dupa un an il trec pe lapte La dorna si ma interesa chiar Lady milk ca e imbogatit cu Ca si D3!

Oana si bb Erik
http://community.webshots.com/user/oana_noemi

Mergi la inceput