Bebelusi de Aug-Sept 2003 (27)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mei, sa nu ma dati la disparuti....
sunt cu ochii pe voi. am citit printre randuri.

tango, stai linistita, ca venim si noi la oltenita. si sa vezi ce armata facem cu babatiile de la bloc, numa' sa indrazneasca sa cuvante. eu le-am repezit si acum...

marti ma intorc in bucuresti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

danateu, nu fac cu oc iz inainte...sarmalele le fac de luni si le pun infasurate direct sai in oala in congelator, nuumai simbata le scot din congelator si le fierb. Iar pe celelalte le fac cu o zi doua inainte. Nu sint chiar asa d egrele. Si fac atutea ca sa le dau clasa ia o pauzarilor de aici si din cauza ca vreau sa fac ceva special, ca nu de 100 de ori implineste fi-mea 1 anisor:)). La botez am facut juma de mincare singura si la cealalta m-a mai ajutat o prietena, dar pot sa iti spun (botezul a fost tot duminica)...vineri m-am culcat la 5 dimineata si simbata pe la 2 dimineata, asta dupa ce am stat in picioare toata ziua si am trebalauit. Dar iti dau seama c nu am fost chiar asa de obosita de am avut putere sa ma bocesc la biserica:)).

Va pup, noi sintem in vizita acum, dar dependenta e dependenta. ne caran la plaja. Pupam fetele si bebeii.

http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

tango, zona Titan intelegi zona in care este magazinul Titan? adeca in cartierul Balta Alba?... sa stii ca e faina zona, e si parcul IOR, tot acolo sta si Cristina, Raluca si eu. Hasuri sunt blocurile... nu stiu unde vin insa.. ma uit prin zona si revin cu detalii.

Gata, am facut si comanda la mobila din sufragerie.. care vine pe 19 iulie, aia din bucatarie vine marti.. inca putin si termin nebunia... dupa incepe aranjatul cartilor in noua biblioteca si in bucatarie pusu cratitilor si restu obiectelor de bucatarie.

Azi am lasat mandra in sufragerie sprijinita de canapea in picioruse si m-am trezit cu ea in bucatarie in picioare tragand de un sertar... deh.. are ceva cu sertaru ala.. trage mereu la acelasi sertar...

si, in plus, am incercat sa facem pasi singura si ne-am trezit facand buf. Asta e.. asa invatza omu.

Iuliana, apetisant meniu...

nu stiu ce are mandra asta a mea, dar a inceput sa doarma tot mai putin in timpul zilei, iar seara plange inainte de culcare.. incerc sa o adorm in brate nu vrea, o pun la loc in pat plange... sa mor daca mai stiu ce sa-i fac.

ma duc ca ma doare capatzana...


Freia si Alexa


http://community.webshots.com/user/freia_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

uitam.. care stiti ce-mi trebuie la un botez.. se pare ca o sa fiu nasa unei fetitze de 1 an de zile. Idei pt cadou de botez? ceva? help.. pls ca intr-o saptamana o punem de botez.



Freia si Alexa


http://community.webshots.com/user/freia_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Oana-noemi, stai, nu da sigur ca vreau laptele, cum sa nu, atita vreme cat Raducu e de 2 ori pe zi tot pe laptic...dar trebe cumva sa ma recompensez fatza de Erik, ma simt aiurea asa sa primesc, si Mih a fost foarte dragutza si mi-a dat o portie zdravana de laptic, si tu la fel esti foarte dragutza ca nu ne uiti...spune-mi te rog cum as putea sa ma revansez. Pliiiz, ca ma simt aiurea rau!
Cat despre sindromu' cu pricina...pfuaaaa, sa vezi certuri ce-am tras zilele astea si cu sotul, si cu mama, de a terminat mama in concluzia: "las-o Radule, ca-i nebuna..." de parca avea vreo legatura cu Radu Mai nasol este ca la mine aceasta stare se reflecta imediat pe ten, adica imi apar la bubulitze si cosuletze de innebunesc, si tocmai mi s-a terminat batonul corector si nu mai gasesc un distrib Oriflame, ca eu din ala folosesc de ani de zile...

Freia, mi-a parut tare bine ca v-am vazut azi in Cora, si aratai tare bine, erai luminoasa si mai senina decat te-am vazut pina acum...iti sta tare bine cand zambesti

Iuliana, adevarul este ca merita sa muncesti un pic mai mult ca sa rupi gura cucoanelor macar . E ok asa cum faci, in mai multe etape, altfel ai fi scoasa din functiune in ziua respectiva, in loc sa traiesti momentul alaturi de Emma.


Si Radu e mai sacait fetelor zilele astea, eu o puneam pe seama dintosilor care apar si care stau sa apara, dar acum ma gandesc daca n-o avea totusi legatura si cu luna asta plina...sper sa se duca mai repede, sa se calmeze spiritele, ca m-am saturat de stari tensionate!!!

Aaaaa!!! Uitam sa va spun: azi am reusit si eu, in al 12-lea ceas, sa vad filmul "Shrek" si mi s-a parut bestial!!! Am ras cum demult nu am mai reusit! Cu toate ca-n timp ce-l vedeam m-am intrerupt de nshpe ori ca Radu a mai tras vreo juma de ora de sacaieli si plinsete ca nu reusea sa adoarma...Daca nu l-ati vazut pina acum, merita!



danat si bb Radu Stefan

http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica-mamica spune:

deci si la voi e o perioada agitata ? pfiu ! inseamna ca nu suntem singurii cva imi venea sa imi iau campii ! o fi de la caldura ???

Roxana & Marc
reclamaMarc-Antonio
www.babiesonline.com/babies/b/bichelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

ehh.. Danateule, merci mama... da' dupa ce ne-am despartit am tras o cearat cu mnealui si am ajuns neagra acasa... concluzie:" de cate ori zambesc si e si el prin preajma in mod cert nu v-a dura prea mult.

Shrek e bestial... cred ca l-am vazut de cateva ori bune.

ma duc la cupil ca iar nu poate sa adoarma singura



Freia si Alexa


http://community.webshots.com/user/freia_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

lasa, danat ca nu e nevoie sa te revansezi fata de erik, noi vrem sa va facem cadoul si gata!
si eu ma lupt cu bubulitze si cosulete, vreau sa imi cumpar crema aia retin A, ca am citit pe forum ca cica face minuni!
eu m-am certat cu maica-mea ieri la telefon, m-a innebunit, vorbeste gura fara ea, e numarul 1 in demagogie, catavencu ar pali de invidie pe langa ea!
ma gandesc cu groaza ca sunt si eu mama si nu vreau sa o iau pe aratura ca maica-mea, de sa-i vina lui fiu-miu sa isi campii decat sa ma auda pe mine!


Oana si bb Erik
http://community.webshots.com/user/oana_noemi
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

In sfarsit am reparat netu si acum sper sa intru mai des, cel putin pana miercuri cand vom pleca "in concediu". Ne intoarcem peste doua saptamani.

La Multi Ani! sarbatoritilor din aceasta saptamana. Sa creasca mari si sanatosi.

Doamne ce repede au trecut lunile si iata ca bb incep sa implineasca un anisor. Sa ne traiasca si sa ne bucuram de ei. Scumpii de ei.

Iuliana MMMM meniul tau. Noi iti spunem de pe acum Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi. Sa-ti traiasca dulceata de fetita si LA MULTI ANI! Pe 16 s-ar putea sa fim inca plecati si nu vreau sa ratez ocazia de a va felicita pt anisorul implinit.
Andrei ii trimite Emmei multe si dulci. Sa fie fericita si sanatoasa.

Si Andrei a facut cosulete pe gat de la caldura, Medicul mi-a zis sa-i dau cu talc mentolat dar nu a avut nici un efect. I-am dat cu Triderm - si dupa trei aplicari puiul meu e gata reparat si nu il mai mananca. O sa caut si retin A , am auzit ca e buna asa cum zice si Oana_noemi.
Si la noi e perioada agitata, avem si gingiile super inflamate, dar cred ca e si de la caldura.

Freia Sa stapanesti mobila sanatoasa.
O idee cadou botez- multe hainute, sandalute, pantofiori, si pt o fetita de un an o jucarie de plus maaare, f mare sau o papusica maaare. In plus iti mai trebuie chestiile necesare unei nase la botez, dar nu mai stiu exact care sunt toate.

Danat felicitari pt kk. Multi inainte.
Ne-am luat si noi obiectul, dar inca nu l-am folosit. In curand o sa-l familiarizez pe Andrei cu el. Sper sa am succes.

Si Andreiutului ii place sa bea din pahar,din cescuta, se amuza tare cand mai pica apa pe langa. Ii place sa vorbeasca pe limba lui la telefon. Merge tinut de maini. Ii e frica daca ii dau drumul si se agata imediat de mine. Ii place sa stea mai mult in picioare, vai de capul meu la imbracat. Noroc ca e cald si nu-i dau mai numic pe el. Imi aduc aminte de Cristinamh cand spunea sa exersam pusul pampeersului cand bbi stau in picioare.
Andrei nu recita din Eminescu desi i-am citit cand era mai mic si nu spune nici alte poezii. Ii place cutiuta muzicala, mai ales- Azi Grivei e manios....
Toata ziua canta si spune tata, baba, anta(apa),mama, mamae, tatae, aide(hai sa mergem)
Se arunca pe burta si isi ridica fundul sus apoi se taraste. Stie ca sus inseamna sus si jos -jos.
Andrei a inceput sa manance mai bine. Bea si lapte, spre surprinderea mea --cam 300 ml pe zi, atat ii dau, ca mai ia si de la san si iaurt. I-am gatit ardei umplut si nu prea i-a placut in prima zi. A doua zi i-a placut. I-am facut si galuste cu gris de la Knor Puiut si le-a papat f bine. Nu-i plac budincile asa mult.

V-ati cumparat tricoul<< 99/% dependent de despre copii. com?

Dana-Ene Sa ne spui cum te-ai acomodat la serviciu.

Nicoleta & Andrei Catalin

http://community.webshots.com/user/andreicatalin
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

dana_ene: ti-am trimis un mesaj pe adresa personala, ti-am trimis pachetul, cred ca a ajuns demult la Buzau. Tinem pumnii ptr. maine la serviciu!

danat: io eram si teoretic mai sunt distribuitor Oriflame...dar practic nu am mai dat pe acolo de vreo 3 ani... si eu caut un distribuitor ptr. o perie de masaj, asa ca daca aflii anunta-ma si pe mine . Eu am inlocuit batonul corector de la Oriflame cu unul de la "the body shop", care e la fel de bun, dar mai scump ce e drept.

iuliana :yamm. yamm..ce de bunatati, buna ideea cu varza invelita in poleiala...poate o copiem si noi.Si a, sa nu uit, absolut superbe pozele cu Emma, sunt ca de obicei f. deosebite.

Si noi inclinam sa facem petrecerea de 1 an acasa, ceva in stil bufet suedez, ca nu am chef sa pun n-spe mii de mese. Sotul meu zice ca nu prea merge, si ca mai degraba am cauta un local. Voi ce ziceti merge bufet suedez, cum faceti voi?

nicoleta: am vazut si eu tricourile la desprecopii.com, ar fi dragute, dar nu chiar atat de dragute incat sa merite 400 si ceva de mii. Poate daca nu erau albe, si erau mai colorate....in fine. Tot mai frumoase sunt ale noastre.

freia: horia la botez a primit lucrusoare, o cruciulita de aur si un scaun de masina. Nu am alte idei mai deosebite, dar e buna tema de gandire si ptr. mine; noi o sa botezam peste cateva luni un baietel, al finilor nostri.
Multi pupici!

Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro

Mergi la inceput