Pierderea sarcinii..."missed abortion"

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Fetelor,
Nici nu-mi vine sa cred prin ce ati trecut toate cu medicii astia din Romania si cu condiitle de acolo. Sincer, sunt fara cuvinte. Si eu care ma vaitam, ca mi-e si rusine acum.

Liana, eu nu prea inteleg de ce faci tu FIV, daca ai putut ramane insarcinata. e vreun motiv?

Florypop, nu vreau sa ma gandesc ca idiotii puteau sa-ti scoata o trompa buna, m-am indignat la maximul.
Si zice Mara sa nu mai acceptati, pai ce puteti face? Ma gandeam ca macar la cabinetele particulare sa fie altfel. Ar trebui ca medicii sa poata sa fie trasi la raspundere pt greselile lor.
cum adica esti constipata? pai te doare altfel cand esti constipata sau de la stomac si altfel de la uter.

nique15...uff normal ca nu ceri prea mult. e trist ce se intampla.
eu nu ma pricep, insa daca ai faza luteala prea scurta asta e clar un indiciu ca ar trebui sa-ti faci toate analizele hormonale, cele din ziua 3, ziua ovulatiei si ziua a7a dupa ovulatie. poate ai ceva deficit de hormoni.

Si eu va admir pt curajul si taria voastra si o sa vedeti ca vom fi toate rasplatite in curand cu bebei.

Mergi la inceput

Fetelor dragi ,
Am uitat sa va intreb ceva, pe voi va consulta cineva cand va da sa luati Duphaston, No-spa, etc? Se fac analize hormonale sau pur si simplu se prescriu pt ca ai sangerari sau ai mai avut o sarcina pierduta?
Ma gandesc ca daca nu se face o analiza hormonala sa reiasa ca ai deficit de Progesteron, e inutil sa prescrii astfel de pastile. Pt ca poate alta ar fi cauza pt care se pierde sarcina. Oare gresesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Felicity, mie mi-au dat No-spa si utrogestan la a doua sarcina "preventiv" cica fara nici un fel de analiza hormonala si oricum a fost prea tarziu.

Flory - viitoare :) (astazi am fost tare binedispusa nu stiu de ce)

Mergi la inceput

Florypop, oi fi insarcinata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Originally posted by Liana30

Buna!
si eu am pierdut 2 sarcini si a fost foarte greu dar am reusit sa trec peste.. acum m-am hotarat sa fac FIV..
aveti idee ce preturi sunt in Timisoara ????
cu

Liana

cauta prin subiectele FIV mai vechi, siguur s-a discutat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

maruta,
cum te mai simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Felicity nici eu nu stiu de ce fac FIV....
nimeni nu a putut sa-mi spuna din ce cauza am pierdut sarcinile..
aaaaaaaaa ..........ba da stii ce mi-au spus......banalul...."Esti slaba de spate".....dar eu nu am facut nici un efort am stat numai la pat si numai prin spital cu tratament in continuu..
sotul meu este in regula,,mie mi se spune ca nu am nimic...de aceea m-am hotarit sa merg la Timisoara sa incerc...nu stiu daca trebuie neaparat sa fac FIV inca nu am discutat cu doctorul...mi s-au facut analizele si mi s-a descoperit acea rana pe col ...dupa ce mi-o vor cauteriza atunci vom discuta...aaa am uitat sa va spun sunt din

Liana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corail spune:

monu ,nu mai exista articolul
"Immunology May Be Key To Pregnancy Loss"?
vroiam sa il printez, dar nu il mai gasesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

offff scuze.. am tastat gresit..
deci asa cum spuneam sunt din Craiova..am fost la o gramada de medici de pe aici am facut o gramada de tratamente si nimic...nimic
de aceea am hotarat sa merg la Timisoara pt ca am auzit si eu ca acest doctor Munteanu este bun...nu am stiut unde sa ma duc,,acum cand am intrat aici am vazut ca as fi putut merge si la Bucuresti dar de acum ce sa fac?

Liana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Liana,

.. ti s-a recomandat FIV dupa 2 sarcini pierdute fara nici o explicatie? aici ceva nu este in regula!

eu te-as sfatui sa faci investigatii suplimentare si sa incerci sa gasesti raspuns la problema ta. FIV-ul nu-ti garanteaza rezolvarea problemei pentru ca nu stii de ce natura este.... pe de alta parte tu ramai insarcinata, doar trebuie sa afli ce nu merge bine dupa.

succes si ai grija de tine

Mergi la inceput