Mamici din Canada (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Mamicilor din Canada as avea si eu o intrebare am vrea sa incepem sa contribuim pentru education(RESP) insa am vazut ca RESP sint cam de 2 feluri prin banci si un altul prin societatile de asigurari (cum ar fi Canadian Scholarship Trust Plan)

Voi pentru care ati optat?

Va pupici
Dana si Joshua
http://members.rogers.com/joshuas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

Mamicilor, cum ati reusit, in primele luni in Canada, si cu bebeul, si cu serviciul si cursurile de franceza? Cum ati gasit gradinita asa repede si, mai ales, cum s-au obisnuit micutii vostri la o gradinita in care ceilalti, impreuna cu educatorul, vorbesc in franceza sau engleza, limbi pe care ei nu le cunosc deloc.
Multumesc anticipat.
Pupici.

Alina si Andra !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

pt RESP noi am optat pentru Canada Scholarship Trust.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moosy spune:

Buna fetelor...am lispit o luna de pe site ca am avut examene plus mama mea a fost in vizita din Romania.
asa.... stiti ce fac eu? visinata...:) mi s-au copt visinele ...:)
Pe 26 august plecam spre casa pt 2 saptamani numai. Michael va avea 11 luni atunci...Aveti ceva sfaturi pt calatorii cu copii mici?

( o saptamana v-am cautat ptin tot forumul pana am dat de voi)

Anca si Michael

www.barabas-andreea.ca
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=moosy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

quote:
Originally posted by Donia
Noi am descoperit un site care, cred eu, va poate ajuta cu engleza, sunt multe jocuri, poate mai gasiti si ale cantecele (acolo e si "Twinkle..."). Multe din desenele animate de acolo sunt foarte populare in Canada.
www.pbskids.org

Nu gasesc Twinkle, twinkle...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beu spune:

Mamici din Montréal stie cineva un medic oftalmolog pentru copii unde se poate ajunge mai usor? Catalin baietelul meu de 3 ani si jumatate mi se pare mie sau are un pic de strabism asa ca , am decis ca trebuie facut un control.La medicul oftalmolog care mi l-a recomandat doctorita lui nu am putut nici macar sa ma programez caci nu facea programari fiind ocupat pana prin iarna.Mai am o intrebare :unde se ia examneul de conducere mai usor(proba practica)caci am incercat in Henri Bourassa fara succes.Multam de raspunsuri.Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

quote:
Originally posted by Emilly

quote:
Noi am descoperit un site care, cred eu, va poate ajuta cu engleza, sunt multe jocuri, poate mai gasiti si ale cantecele (acolo e si "Twinkle..."). Multe din desenele animate de acolo sunt foarte populare in Canada.
www.pbskids.org

Emilly,

Gasesti oriunde la sectiunea de copii...uita-te cu atentie pe CD-uri..noi am gasit la Toys R Us. Succes in cautari,

Cristina

http://community.webshots.com/user/khristin107

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by Emilly

quote:
www.pbskids.org

Stai ca se trezeste Roxana imediat si o intreb
Eu nu prea stiu unde e.
Hai ca am gasit. E la Teletubbies, apesi pe primul microfon din dreapta, apoi din nou pe primul din dreapta.
Mie mi se face pielea gainii cand ascult, parca e dintr-un film de groaza, mai ales ca se repeta intruna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Multumesc Donia, acum te inteleg...ma gindeam ca e tot cintecul, dar e tare frumusel site-ul.L-am salvat pentru fica-mea!
Numai bine si multi pupici tie si Roxanei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

quote:
Originally posted by ymellda

Mamicilor, cum ati reusit, in primele luni in Canada, si cu bebeul, si cu serviciul si cursurile de franceza? Cum ati gasit gradinita asa repede si, mai ales, cum s-au obisnuit micutii vostri la o gradinita in care ceilalti, impreuna cu educatorul, vorbesc in franceza sau engleza, limbi pe care ei nu le cunosc deloc.
Multumesc anticipat.
Pupici.

Alina si Andra !!!

Alina,ai servici in primele luni numai daca l-ai apucat pe D-zeu de picioare...Daca ai nevoie de cursuri de franceza,asta inseamna ca nu o stapinesti bine si deci mai greu cu angajatul din prima.
Copiii invata imediat o limba straina.Copiii mei (e drept aveau pe atunci 4 ani) au invatat in max 3 luni.Se mai intelegeau si prin semne,mai cereau si apa in romineste...
Gradinita nu se gaseste asa repede decit daca ai noroc sau vreo pila.
Nu stiu insa ce virsta are bb tau si nici nu stiu sigur de la ce virsta ii primeste aici la gradinita.(eu stiam de 1 an jumatate dar la alt subiect fetele au fost mai in tema decit mine)

Dana si gemenii
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Podeanu

Mergi la inceput