Mamici din Canada (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi_edi spune:

Sper ca ati avut o zi buna, a noastra nu a fost cine stie ce, deoarece tati a lucrat de Ziua Canadei, da' ne "razbunam noi" in week-end...
Simona, de ce nu incerci reteta de socata cu lamiie, daca nu gasesti sare de lamiie (am vazut reteta pe culinar.ro). Se poate face si daca nu tii borcanul la soare ??(noi nu avem soare decit seara pe balcon).
Pupici,
Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Si eu am lucrat dar miine am liber(sic).De parca nu lucram as fi avut ceva activitati in ploaie? Saracii aia de s-au mutat.

Dana si gemenii
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Podeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ne-am intors azi de la Niagara, am stat 3 zile. Multumesc pentru sfaturi si recomandari, din pacate nu am avut timp sa vedem tot ce ne-am fi dorit, dar poate mai ajungem, ca nu e departe.
Am fost la Marine Land, am fost cu vaporasul pana sub cascada, am urcat in Skylon Tower, am ajuns si la Niagara on the Lake, unde am mancat bine si mai ieftin decat la Niagara Falls. Ce preturi mari sunt pe acolo! Noi am prins camera la motel cu 49 dolari/noapte, la 10 minute de mers pe jos pana la cascada, dar spuneau ca pentru week-end vor urca pretul la 169 dolari, ca vine si ziua SUA.
Oricum, a fost frumos, chiar daca am obosit. In seara zilei de 1 au fost artificii si parca toata lumea se bucura la unison. Tare ma bucur ca am reusit sa ajungem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiana30 spune:

Salut mamici!!!

O prietena aterizeaza luna viitoare in Montreal cu un baietel de 13 ani. M-a intrebat de scoala internationala si n-am stiut ce sa ii spun, iar la Calatoriile sufletului , unde am vazut ca se discutase la un moment dat despre asta nu am mai gasit partile 1-8 din subiectul Cu incredere despre Canada.
Daca stie cineva ceva concrect despre aceasta scoala - modalitai , acte de inscriere, conditii, cerinte, am marea rugaminte sa imi spuna si mie.

Multumesc anticipat.

Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beu spune:

Daiana 30, despre scoala internationala pot sa-ti spun ca anul acesta s-a dat examen pe 1 mai ,au fost 40 locuri si 302 inscrisi.Asta este valabil pentru maternelle.Copii mai mari nu intra decat in eventualitatea in care pleaca unul din copii deja intrati si asta dupa o selectie riguroasa.In plus din cate stiu scoala pune mare accent pe limbi straine (se invata si spaniola)si mai putin accent pe stiinte exacte(asta din auzite de pe la altii).Scoala pe care o stiu eu este pe strada Queen Mary la 2 minute de mero Snowdon ,nu stiu daca mai sunt si altele in Montreal.Sa auzim de bine.Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

CATALINA-saru'mana pentru informatie!Am gasit sare de lamaie la Highland Farms.Se numeste citric acid ...
ADI EDI-reteta de socata pe care o stiu eu de la mama mea are si lamaie si sare de lamaie.Am aflat acum ca poti sa inlocuiesti sarea de lamaie cu 2 linguri de otet dar eu prefer pe cea cu sare de lamaie ca iese taaare buna asa!Poti sa faci socata si fara sa ai soare,doar ca se face cam in 4 zile.

Fetelor,cunoasteti un octometrist roman in Toronto?Am mare nevoie si tare as mai prefera sa fie roman...!
Salutari tuturor,

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza spune:

fetele din montreal spuneti-mi si mie va rog unde pot gasi flori de soc aici ca tare as face si eu o socata.

Onutza

Onuta,Bryan Alexandru(26feb. 2001) si Sean Raphael (29 dec. 2003)
http://community.webshots.com/user/onutza_mamicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Simona, ma bucur ca ai gasit. Ramaii "datoare" cu un pahar de socata :)

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

Cu mare placere,Catalina!Am gasit langa mine trei tufe de soc asa ca de acum si pana la iarna nu va lipsi socata din casa noastra...

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_edi spune:

Simona73, ti-am trimis un PM cu optometristu'.

Mergi la inceput