inseminare artificiala [IAS] 9
Raspunsuri - Pagina 6
Liana30 spune:
Musete imi pare sincer rau pentru tine dar nu trebuie sa disperi vei reusi pina la urma asculta-ma pe mine vei reusi :CU SIGURANTA!
eu am cazut de atatea ori dar am reusit din mers sa-mi ridic sufletul si sa merg mai departe...nu am lasat suferinta si dezamagirile sa ma doboare..
am pierdut 2 sarcini una la 3 luni si una la 6 luni si iute ca sunt dispusa acum sa incerc sa fac FIV dupa n si n... tratamente..
cu toate ca vad si eu ca poti rata la prima incercare chiar si la a -2-a si la a-3-a si..... nu disper si nu voi renunta pina cind nu-mi voi vedea copilul in brate..
iti doresc din tot sufletul sa reusesti si sa te bucuri de ceea ce iti doresti..
te pup...
numai bine...
Viata merge inainte si noi dupa ea...
Liana
Tia spune:
musete, imi pare sincer rau... ce mult as vrea sa am un raspuns la intrebarea ta, si mie mi se invarte prin cap in mod obsesiv.. dar unii spun ca prin acceptare ne atingem scopul.. asa sa fie?
o florica pentru toate aspirantele fie ele optimiste sau nu.. uneori face bine si o tura de plans, descarca nervii!
Liana30 spune:
multumesc Tia.
apropo : aveti idee despre preturile de la Timisoara?
eu acolo voi face FIV si as dori sa-mi spuneti si mie mai multe daca stiti.
va multumesc!
Liana
Rozi spune:
Tia, Musete, ce mai faceti voi?... Zariti vreo raza de lumina printre lacrimi? E acolo... cand veti putea deschide ochii, o veti vedea... Va asteapta si zile mai bune...
"Nu crede in minuni; lasa-te in voia lor!"
Tia spune:
quote:
Originally posted by Liana30
multumesc Tia.
apropo : aveti idee despre preturile de la Timisoara?
eu acolo voi face FIV si as dori sa-mi spuneti si mie mai multe daca stiti.
va multumesc!
Liana
ti-am raspuns la FIV 15
musete spune:
Fetelor, m-am hotarat. Luna viitoare( ugust), incerc iar. Pana atunci, iau branca ursului, salvie, spirulina, catina +Q10. Mi le-a recomandat medicul de la HOFIGAL. A mai incercat cineva cu chestiile astea??? Oricum, le luam amandoi...
Si mai este ceva.. Pentru aspirantele din Bucure;ti . Exista Biserca Sf. Simon Zilotul( mirele din cana Galileii, la a crui mas[ a fost invitat IIsus si a transformat apa in vin), unde se afla si moastele Lui. Este protectorul familiilor si implicit al nostru, al celor care ne confruntam cu aceasta PROBLEMA-.
Am fost. M-am simtit extraordinar. Merita sa incercati. lunea se face Sfantul Maslu. Puteti da acatist pentru 40 de zile. Eu,am mare incredere.
Va doresc succes.
Jonica spune:
Steliana,
La ce doctor mergi la Cluj? Stii ceva despre sansele de reusita? Nu pot sa cred ca au ramas doar la 10 - 15% asa cum am gasit intr-un subiect mai vechi de pe forum.
Si eu voi face in perioada urmatoare o IAS si ma intereseaza, mult de tot - orice stiti despre doctorii din Cluj.
anis spune:
Jonica in realitate sansele sunt mai mici de 10%, ca de altfel si natural , sa stii ca sunt aceleasi sanse.
Voi ce indicatie de IAS aveti?
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Jonica spune:
Anis, m-am blocat - cum adica ce indicatie de IAS? Scuze...
Eu am pierdut o sarcina acum aproape 2 ani si de atunci nu am mai reusit sa raman insarcinata, desi la analize am iesit bine amandoi.
Dar astept sugestii si ajutor...
anis spune:
Si asta poate fi o indicatie...
De regula indicatiile pt IAS sunt, trompele f lungi, spermatozoizi mai lenesi, test postcoital prost etc..
Dr tau, ti-a sugerat IAS< pt a avea o sansa in plus sau o alta sansa decat natural..
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."