inseminare artificiala [IAS] 9

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Anis, . La Medsana e 500 EURO. Tu spui ca la Giulesti (spital) e sub 100, dar la cabinet la Niculescu cit e?

Ilenya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Floran, eu una nu am auzit de vreunul.
Daca afli, da-ne si noua relatii.
Studiul infertilitatii masculine este abia la inceput.
La femei e alceva ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

Da' bine fete, nu e nici un doctor care sa-ti faca analizele si sa zica cert "tu tre' sa faci FIV sau ICSI sau SEX pur si simplu" ca mie imi venira aia mari si nu mai pot de nervi. M-am saturat sa astept.

Ce-am patit , oameni buni, am luat-o razna?
si eu care ma dadeam cea mai optimsta dintre optimiste

mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Fetelor,pt. infertilitate masculina poate e bine sa consultati un endocrinolog.Mie mi-a placut dr.Neamtu Corina de la Parhon care mi-a dat citeva sfaturi de bun simt si a avut rabdare sa ma urmareasca;dupa 3 luni cu ajutorul lui D-zeu am ramas insarcinata si nu va mai spun pe la citi ginecologi umblasem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Pt barbati , un endocrinolog bun e si dr Ranneti, il gasiti la spt militar sau si la Medicover....
Dr Albu de la Giulesti, lucreaza cu Dr Soare(desi parerile despre el sunt nu prea bune...eu zic ca trebuie incercat..in fine fiecare hotaraste pt el) de ex..pt infertilitate masculina.

Ilenya..la spital inseminarea e, cred ca 2 milioane, la Giulesti, La cabinetul particular e 3 milioane+ 500 de mii monitorizarea eco ,plus medicamentatia.

AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Conteaza nr de spermatozizi si la ICSI.A fost o fata pe forum care a facut tratament de FIV si cand sa-i faca ET nu a avut cu ce.Nici nu i-a faacut punctie sotului pt ca Ancar a spus ca nu are sens...nu are ce scoate.Sotul ei avea azoospermie parca.Cand se ajunge la punctie testiculara trebuie discutat cu dr daca are sens sa se mearga mai departe pt ca sunt situatii in care pnctia nu face nimic.Va inchipuiti prin ce a trecut fata aceea!Ii recoltase ovocite si ...

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Cine a mai reusit ci oligospermie natural?

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Anis, , concediu placut si ...fructuos..ca nu se stie niciodata.. Cind te astepti mai putin se intimpla!

Ilenya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

ilenya merci frumos si pupici

AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Buna, fetelor, sunt eu, Musete,
Nu stiu daca va mai amintiti de mine... Am facut cea de a treia inseminare la Moisa...
Va datoram un raspuns.......... Acum intelegeti care este, nu ????????
Va rog sa nu incepeti cu clisee ,, nu dispera, fii optimista......!
Nu. Pentru ca vreau sa stiti toate ca sunt extrem de nefericita!!!!!!!!!!!!!!!

De ce????? De ce atata suferinta???????

Scuze,
Pupici, Musete

Mergi la inceput