inseminare artificiala [IAS] 9

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jonica spune:

Stii, Anis, cred ca mai mult m-am agitat eu decat doctorul ca as vrea IAS, macar sa stiu ca fac ceva concret sa scap de stresul provocat de faptul ca nu mai reusesc sa raman insarcinata...Am avut o perioada foarte grea dupa pierderea sarcinii si nu am reusit sa-mi scot chestia asta din cap pana nu mi-am bagat alta - adica IAS...

Eu am o problema la uter - nu are chiar forma normala, in partea de sus are un fel de adancitura. Asta de fapt nu are legatura cu infertilitatea, ci cu posibilitatea/imposibilitatea de a pastra o sarcina.
Oricum ceva trebuia facut, asa ca am apelat la aceasta metoda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Jonica,n-ai mai ramas insarcinata niciodata?

AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Anis, ba da, am fost insarcinata acum aproape 2 ani...m-am simtit perfect si intr-o zi am inceput sa sangerez si mi s-a pus un cheag de sange pe cordonul ombilical si mi s-a oprit din evolutie sarcina. cel mai crunt moment a fost inainte de a ma duce la chiuretaj, cand am vazut pe ecograf ca totusi avusesem un puiut in mine.

Jonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

As vrea sa stiu si eu daca sunt fete care sunt insarcinate prin prin inseminare artificiala facuta de DR. COCEI?
Am citit ca sunt mai multe care au ramas cu DR. Moisa dar cu Cocei sunt?
Eu in toamna o sa trebuiasca sa fac inseminare artificiala asta fiind o ultima sansa pentru mine de a avea o sarcina normala si ma gadeam sa merg la dr. Cocei.

Multumesc anticipat.

Dana

Mergi la inceput

Dana, eu zic ca ai facut o alegere buna, eu am facut toate cele 7 inseminari cu ea...nu a fost cu reusita pt ca am trecut pe infertilitate cu cauze necunoscute..adica totul perfect si nimik...si ma indrept spre FIv acum in toamna...dar cunosc personal multe reusite atat la Fiv cat si la IAS.

AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Jonica..pacat ca a trebuit sa treci prin o asa experienta..dar cred ca Doamne Doamne are planurile lui.
Dr nu ti-a dat atunci sa faci analize ca sa gaseasca cauza opririi sarcinii din evolutie?

AniS

Mergi la inceput

Anis multumesc de raspuns, eu stiam de tine ca ai facut IAS si ca te pregatesti sa faci FIV poate acum da Dumnezeu si se prinde.

Mai vroiam sa stiu colectarea de la sot cum se procedeaza ca eu nu sunt din Bucuresti. Trebuie sa ajungem cu in jumatate de ora de la colectare la cabinet sau ii colectam acolo? Cu traficul din Bucuresti sigur nu ajung la timp .

Dr. Cocei poate sa-mi urmareasc si sarcina pe tot parcursul ei sau nu se ocupa decat cu partea de inseminare si fertilizare?

Dana

Mergi la inceput

Dana, colectarea se poate face si acolo. Depinde unde mergi la cabinetul privat sau la spital, dar oricum in ambele locuri colectarea se poate face si pe loc.

Nu stiu exact, daca ea urmareste si sarcina, dar cum ea colaboreaza ,face echipa cu Niculescu, banuiesc ca el va fi cel care te va urmari...pana una alta stai sa ajungi tu acolo.. BAFTA!

Multumesc de urarea de toamnade FIv, sa te auda Dumnezeu!

AniS

Mergi la inceput

Mersi Anis de raspuns ! Cand o sa auda al meu sot cum or sa decurga lucrurile cred ca ma lasa in cabinet si pleaca.....El era stresat si de faptul ca a trebuit sa-si faca spermograma si eram acasa da pai acolo cand o sa trebuieasca sa se duca la baie in alta parte decat acasa... Nu stiu cum o sa-l conving sa ramana.

Ai dreptate ca sa ajung eu pana la urmarirea sarcinii...

Dana

Mergi la inceput

Anis, nu, nu mi-a dat sa fac nici o analiza, ca vezi tu, cica asa se mai intampla...tot ce se poate, dar mi s-a intamplat mie si cu o saptamana inainte de Craciun...
De aceea am si schimbat doctorul. Eu sper ca de acum inainte sa fie mai bine.
Luni mergem la primul IAS, nu imi pun prea mari sperante ca va reusi din prima, dar ma simt oricum mai impacata eu cu mine.

Mergi la inceput