Israel...
Raspunsuri - Pagina 14
bebi spune:
FETELE, VA ROG AJUTOOOOR!
Stiti cumva vreun magazin in Jerusalim unde pot gasi pusa Barbie Dorothy din Vrajitoru' din Oz? E special request
Daca stiti si un nr de tf de la magazin m-ati ajuta enorm.
Va pup!
Yael spune:
Ce mai faceti? Happy Hanukkah!!! Am recuperat subiectul de prin pagina a 6-a? Nici nu mai stiu...
Ce se intampla, de ce nu mai scrieti!? (cine vorbeste). Insa sunteti bine? Noi suntem bine, plecam duminica in RO si ne intoarcem pe 3. Am fost si noi in Tel-Aviv, a fost tare frumos...
Sara, crede-ma ca nici nu stiu ce e cu eco morfo, schifat maarahot, ultra sound, scan.. Nu stiu care e diferenta... Stiu doar ca in fiecare luna ma duc la doctor si-mi face 'probabil' ultra-sound (ecografie!?), si vedem pe monitor... Si acum, in sapt. 21-22 mi-a dat trimitere la spital, au un aparat super performant (unde o sa vedem si sigur ce e...) si probabil e ce se numeste schifat maarahot (ia toate organutele in parte, sa vada daca totul e O.K.). Si cam atat. Am facut si in sapt. 17 analizele alea importante (inca n-am primit rezultatul, dureaza 10 zile, nu?) -unde am platit cam 40NIS si pt. trimiterea la spital tot cam atata o sa platesc. In rest totul e gratuit.. analize, scan... Tu cum esti, cum te simti? Ce mai e nou?
Saphir!?
Iulia, felicitari! Am vazut si eu emisiunea cand ai castigat! Noi suntem din Ploiesti (nu la mare distanta de Busteni), cine stie, poate ne vedem! Insa o sa-ti poti vizita, vedea si familia?
Salutari si pt. celelalte fete... Mai scrieti si voi!
P.S. bebi, imi pare rau, dar nu te pot ajuta...
Cu drag,
Isabella (19 sapt.) &Yael (1 anisor!)
iulia grosman spune:
nu mai plecam in romania caci biletele de avion + vizele nu erau incluse.poate daca nu mergeam in vara ne-ar fi tentat.insa am fost deja in romania si nu ne putem permite sa luam concediu si in plus o vacanta in rominia e destul de costisitoare.voi cit ati dat pe bilete in perioada asta??
rovki spune:
Buna la toate fetele din Israel.Eu sint noua aici,dar am apucat sa citesc cite ceva din ce-ati scris.DragutFace bine sa mai
poti scrie in romana (eu sint de mult aici).Nu uitati sa intrati pe acest forum cit mai des.Sa aveti o zi buna
ALICE
iulia grosman spune:
buna alice.unde stai?fetele noastre sint cam lenese in ultimul timp,dar de obicei sint discutii de tot felul.
saphir spune:
Buna Alice. Bine ai venit pe
Chiar ca suntem lenese, mai fetelor, nu mai scriem deloc.
Iulia, daca nu mai plecati in Romania, va dau cei de la TVR contravaloarea excursiei sau s-au bucurat ca au scapat de o cheltuiala??
Izzy, ma gandesc ca esti deja in Romania...asa ca iti uram de aici Sarbatori Fericite!
Fetelor, voi va pregatiti de Craciun ?? Eu am facut brad si maine am sa fac papa bun, ca acasa in Romania...dar din pacate nu e deloc atmosfera de acasa, oricat m-as stradui eu.
Eu sunt bine, burtica la fel, la inceputul lunii viitoare trebuie sa merg din nou la US...feciorul creste si cam atat.
Va pupam si va dorim un shabat linistit si Craciun Fericit, celor care tin
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
iulia grosman spune:
saphir ma bucur ca esti bine.eu fac o atmosfera buna.am facut de ieri sarmale,azi am facut piftie,miine chiar de lucrez dupa ce vin fac si 2 cozonaci si ciorbita de perisoare.poate fac si o prajiturica.tot miine fac si bradutul mai pe seara cu copii,iar cadouri am cumparat o gramada.simbata am musafiri pe soacra-mea si prietena mea cu sotul,cumnata-mea cu fi-su si noi 5.cu posturile rominesti de tv.avem o atmosfera f. sarbatoreasca.si mai ales am si multe colinde pe care le ascultam.copii nostri sint mari,chiar daca s-au nascut aici eu i-am invatat despre mos craciun ca vine cu cadouri iar ei si-au facut scrisorica in urma cu o sapt. pt. cadouri. acu ma intreaba in fiecare zi daca mosu stie sa citeasca ivrit sa inteleaga ce-au scris ei.e destul de greu cind ai fam. mica si n-ai prieteni.dar eu in fiecare an am sarbatorit craciunul si am facut totul ca la mama acasa. totul depinde de tine daca stii sa-ti faci sarbatoarea in suflet in primul rind.
saphir spune:
Iulia si noi o sa sarbatorim cu familia sotului meu. Eu maine fac mancarea, ca astazi am facut curatenia. Fac si eu bors, piftie, salata boef, sarmale si dulce fac, eclere. Si totusi...nu-i ca acasa. Nu e zapada, nu sunt luminite pe strada..dar cum bine zici, e sarbatoare in suflet
Pupici copilasilor tai si le doresc sa le aduca Mosul, exact ce si-au dorit ei iar voua, parintilor ce e mai bun pe lume
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
gianna_r spune:
Fetele, am si eu o intrebare: este careva dintre voi din HAIFA? Imi caut ruda si n-o gasesc!Sau poate cunoasteti voi pe cineva in HAIFA!
Pupici si scuzati dc am deranjat!
lilach spune:
gianna_r,
eu sint din Haifa.
Poate pot sa-ti fiu de ajutor.
Fetelor, va invit in Haifa pe 25 decembrie...aici se sarbatoreste si chiar din plin, tot orasul e intr-o verva, vadi Nis-Nas e feeric si toata lumea e in febra pregatirilor de Craciun.
Defapt totul a inceput la inceputul lui decembrie.
Imi pare rau ca nu v-am scris insa am avut probleme cu mahsevul.
Va pup pe toate si un Craciun fericit...iar daca nu apucam sa ne scriem va doresc un An nou fericit si implinirea tuturor dorintelor.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.