Israel...
Raspunsuri - Pagina 15
rovki spune:
Buna fetelor!!!La multi ani!!!(שנה טובה)
Eu stau in Rosh ha Aiyn lucrez in Ramat-gan.Desi sint
de 20 de ani aici si acum imi lipseste craciunul si anul nou.
Prin urmare de craciun cu mic cu mare am plecat in Romania
unde a fost superb.De revelion am fost la Paris unde a fost
si mai superb si ieri seara am venit acasa,ca noi doar
lucram azi.Si daca tot sintem la capitolul anul nou va dau si
voua o reteta:
Reteta pentru un an bun:
Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stres . Se imparte fiecare luna in 28-31 zile, dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an! - Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte veselie si umor. Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, o priza de bun simt si ... o picatura de speranta! Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug! Preparatul gata facut se impodobeste cu un buchetel de curaj si incredere in sine.
Se serveste zilnic, cu bucurie, la o ceasca de cafea invioratoare si cu incredere inepuizabila in Dumnezeu!
Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber, insotita de LA MULTI ANI ....
ALICE
saphir spune:
Bine ai venit Alice pe si bine ai revenit acasa
Si noi am petrecut frumos, cu familia. Masa mare, bucate multe si gustose "ca la mama acasa"...dar super obositor, cel putin pentru mine.
Amos nu m-a lasat deloc sa ma odihnesc, multa treaba, burtica s-a miscat f.f. mult zilele astea, chiar joi, inainte de anul nou, am luat ceva repaos la pat, ca imi era frica sa nu nasc, asa contractii aveam.
In rest, toate bune la noi.
Voi ce mai spuneti???
Sara, pe unde esti?? Pupa burtica de la noi
Izzy, ai revenit din tara? Cum te simti??
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
alice54 spune:
buna dimineata,fetelor!
sper ca ma veti primi si pemine in grup desi sint o bunica deja.
traiesc cu familia de 17 ani in israel ,copii sint in afara casei deja
lilach spune:
alice,
eu inca nu sint bunica si sper sa nu fiu prea repede dar si eu sint de 17 ani in Israel.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.
rovki spune:
Buna fetelor,buna Alice.Si pe mine ma cheama
tot Alice si sint de 20 de ani in Israel.Deci
avem ceva in comun,numai ca eu nu sint bunica
dar sint mamica.
ALICE
alice54 spune:
nu e rau nici bunica ,dar desigur ca tineretea iisi are avantajele ei. ce ziceti ce vreme? ce faceti cu copii pe asa o vreme?
azi asi vrea sa stau in pat si sa citesc toate cartile pem care le am. apropo, unde cititi pe romaneste?
lilach spune:
Citesc carti pe care reusesc sa le aduc din Ro. eu sau parintii mei sau prietenii.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.
alice54 spune:
draga lilah ,bine de tine.eu citesc pe internet,am gasit o biblioteca in care sint multe carti interesante.m_am bucurat teribil pentru ca inca mai am greutati sa savurez o carte in ebraica. desi citesc si in germana si in engleza,romaneste este cel mai bine.
invatati-ma cumsa fac sa deschid si eu album,ma tot uit la pozele voastre, ce frumoase sinteti cu pruncusorii si sotii vostri si vreau si eu album. am scris la admin.dar nu mi-a raspuns
saphir spune:
Buna seara si de la noi.
Alice, daca vrei album, poti sa iti deschizi un cont la webshots.com. Este gratuit si poti sa pui 240 fotografii(parca).
De obicei, adminul de pe desprecopii, deschide album noilor veniti, la sfarsitul lunii in care acestia s-au inscris...asa ca mai ai nitel de asteptat.
Eu as vrea sa citesc, dar nu am timp. Mai cumpar din tahana mercazit, reviste sau ziare, dar imi ia ceva vreme pana apuc sa le citesc, pentru ca pruncul imi ocupa tot timpul. In ultima vreme, chiar nu m-a lasat deloc, mai ales acum, de o saptamana e putin racit, ii curge nasul si e infundat si in seara asta, am senzatia ca are si nitica temperatura.
Va pupam si va dorim o seara linistita.
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre