Israel...

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Buna fetelor,

cum a fost la picnic?
Poate totusi ne vom intilni?

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia grosman spune:

nu ne-am mai intilnit.poate fixam o data cind pot veni si burticile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Buna fetelor.
Eu imi cer scuze ca nu am postat i ultimele zile, dar am fost tare ocupata, ieri nu am avut calculator deloc.
Izzy, apartamentul e inchiriat...cade cumparat, al meu sot nu vrea, avand in vedere ca nu avem de gand sa ne stabilim definitiv aici. Dar oricum, sunt incantata si asa, pentru ca apartamentul e foarte fain, foarte frumoasa bucataria, cu mobila masiva de lemn in baie si bucatarie, e renovat de curand.
Plus ca scap si de curatenie, in afara de a spala trisurile, ster geamuri, praf si spalat pe jos, nu am ce face acolo. Vinerea viitoare ma mut....apoi va invit la mine
Sara si mie trebuie sa imi faca programare pentru US morfologic dar au spus ca ma suna ei. Trebuia sa platesc 200 NIS si au zis ca poate imi obtin o reducere, dar nu m-au sunat. Iom rishon ma duc la analize de sange si ii intreb si de programare. Apropo de analize, si tu le faci in fiecare luna? ...ca eu m-am saturat cat sange le-am dat astora.

Vreau sa va zic ca aseara am fost la cumparaturi pentru puiul mic si am fost tare incantata ca i-am gasit lucruri dragute si ieftine pentru iarna. Am vazut si geci groase, erau 130 NIS , dar am zis sa mai astept, ca oricum nu vine vajul acum si poate fac reducere.
Izzy, in Tel-Aviv nu am vazut nicaieri pantofiori de piele cu 30 NIS, aici astia baga preturi ca trebuie sa isi scoata banii pe chiriile la spatiu
Sara, cand te hotarasti sa mergi la cumparaturi, dai un tziltzul.

Fetelor, mi-ar place sa ne vedem, dar unde spuneati voi, mie mi se pare departe si noi nu avem masina, asa ca trebuie sa luam monit. Si vinerea eu il scot pe al meu barbat greu din casa, avand in vedere ca el oricum lucreaza pana la ora 14 si apoi vine acasa si se odihneste...
Gata, fetele, ma duc sa pun mancarea pe foc...ca stau si-mi sta norocu`
Multi pupici la toata lumea

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

Buna tuturor!!!!!!!ce mai faceti ? ce mai spuneti nou? nimic? activitate slaba pe aici ...oare de ce?
Saphir, care mai e viata ta? te-ai mutat?ce face micutul Amos? cum a fost la eco morfo, ai fost? de analize pot sa iti spun ca le-am facut o data pe toate pana acum si sa vad ce imi spune joi cand merg la consultul lunar.spune-mi te rog, ce trebuie sa contina bagajul pt. spital aici, tu ce ti-ai luat la tine? astept cu nerabdare vesti de la tine.... si sunt curioasa ,ai aflat ce este bebe? te pup si numai bine.

Fetele si pe voi va astept cu vesti....

Sara si David ,DPN 13-18 feb 2005
http://community.webshots.com/user/sara18103

Mergi la inceput

buna fetelor!
am si eu o intrebare la voi poate ma puteti ajuta cu un raspuns...sunt insarcinata in luna a-6-a si deja nu mai pot lucra,aveti idee, primesc vreo compensatie baneasca prenatala de la bituah leumi in cazul asta?

http://community.webshots.com/user/sara18103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Nu stiu care sint motivele pentru care nu poti sa continui lucrul insa nu cred ca e bine ce faci.
Acum din cite imi aduc eu aminte din urma cu 3 ani...daca intre timp nu s-a schimbat ceva, ai putea sa-ti iei concediu inainte de a naste si atunci nu ai dupa...ceea ce cred eu ca nu e indicat.
Stiu ca exista si posibilitatea de a lua 6 saptamini inainte si 6 saptamini dupa nastere, ceea ce inseamna cele 12 saptamini cit se acorda.

Poate poti sa ne dai detalii, de cit timp lucrezi in acest loc, poate ai concediu de odihna care ti-l poti lua. Te-ai gindit sa nu te mai intorci dupa nastere?
Vino cu citeva detalii.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

are dreptate Ella insa poate daca iti da doctorul in scris atunci cred ca poti aranja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

...n-am mai scris de mult
Ma rupe serviciul asta, nu am timp de nimic... Insa vad ca nici voi nu prea ati mai scris...

Saphir... Ce mult platesti tu pt. US morfologic.. daca imi aduc bine aminte eu am platit ceva de genul 40NIS!? Oricum, cum a fost? Stii ce e !?
In legatura cu pantofiorii.. Eu ma refeream la cei sport.. Asa de vara... Insa uite, ieri.. i-am cumparat niste ghetute Fila (pt. la iarna -nr.22), SUPER sunt.. au brodata o floricica intr-o parte, m-au costat 140NIS. Sunt din piele.. CRED, SPER.
Am aici un super market, "Hiper Neto" poate e si p-acolo (sau sub un alt nume) si au tot felul de treninguri, hainute.. si nu sunt deloc scumpe! Mai e si un magazin 'Keds' -cred ca ai auzit de firma asta... Au reducere acum, 2 treninguri cam 75NIS. Si! Mai e un magazin 'Kishkush' -parca, au fasuri pt. iarna (dintr-o bucata, stii ca un body, nu gasesc cuvantul sa zic -overall?).. si nu numai.. Geci, etc. cu numai 60 NIS.
Sigur mai aveam ceva sa zic... Insa am uitat

Sara! Cum mai esti, stii ce e ?
Uite.. sa-ti spun oarecum drepturile noastre (sau cel putin ce-mi asigura mie compania mea, insa dupa cum spune legea):
1.In primul rand, pt. ca sunt gravida, eu primesc bonus cam 40 de ore platite (cu 'ishur bicur' de la Tipat Halav).
2.Daca, pe motiv de sanatate, nu mai pot lucra ('ishur' de la doctor), am asa: prima zi neplatita, a doua zi 50% platit iar incepand din ziua a treia am 75% din salariu platit... Si asta pana ma fac bine, sau respectiv pana nasc....
3.Apoi, dupa nastere, am 3 luni concediu platit (cam 85% din salariu) si apoi imi mai pot lua daca vreau inca 3 luni concediu (insa neplatit, dar nu-mi pierd drepturile... Adica ai aceleasi drepturi ca si cum ai lucra... ).
4.Cand te intorci la servici, ai o ora bonus (cum am eu acum) -adica: lucrez 7 ore, insa sunt platita 8 ore!

Cam atat, sper sa nu fii uitat nimic... A! Si daca (zic si eu) muncesti ceva 'greu.. fizic' sunt obligati sa-ti dea munca mai usoara, cum ai fi de birou...

, pupici si mai vorbim! Numai bine si o saptamana usoara!

Cu drag,
Isabella (13 sapt.) &Yael (11 LUNI)

Mergi la inceput

Dragele mele, multumesc mult pt. raspunsuri.acum m-am lamurit.sunteti niste dulci!!!!!!
Isabella, eu sunt bine,bebe e tare jucaus si cu certitudine e baietel ( daca ai sa te uiti pe poze ai sa te convingi). la tine cum merge sarcina? ce face Yael? si eu tot 200 nis am platit la eco morfo, am vazut ca tu ai platit mult mai putin, sigur era schifat maarahot ( eco morfo)?
Saphir,chiar, ai aflat ce este bebe? cum s-a finalizat cu eco morfo. ?

pupici la toate

www.babababies.com/view/view.cfm?SiteID=11579" target="_blank">pozele noastre

Mergi la inceput

sara mi-au cazut chiar citeva lacramioare cind l-am vazut pe davidut al tau.mi-aduc aminte in urma cu peste 2ani cind Dorian al meu era in burtica ,iar angela care pe atunci avea 8 ani ma mingiia pe burta si spunea:ce faci dorian?sa ai o zi buna! ehei!!!

Mergi la inceput