Israel...
Raspunsuri - Pagina 12
sara18 spune:
Pupici la bebici si mamici!!!!!!!
azi, eu si sotul radiem de fericire. tocmai ne-am intors de la eco morfologica si totul este ok, multumim Celui de Sus. avem o mandreata de baiat.am primit si pozici pe care promit ca o sa le postez cat de curand. nu pot sa cred cat de bine i se vad trasaturile fetei , chiar si la 21+ sapt.masuratorile arata ca este mai mare cu o sapt. si cantareste 477 gr.,ma uit la pozici si nu ma pot dezlipi de ele, e minunat(daca as putea sa il scot sa il pupicesc si sa il pun la loc!!!!!!!!!)
Saphir,tare curioasa sunt ce este bebe-ul tau, nu de alta dar sunt curioasa (scuze ca ma repet)daca se adevereste ceea ce simti ca e!!!!!.La Amos tot asa s-a intamplat? tot in suspans te-a tinut?
Isabellaeu sunt in 21+ sapt.
Sara si bebe mic
http://community.webshots.com/user/sara18103
saphir spune:
Alina, eu locuiesc in Tel - Aviv. Legat de autobuzele de care vorbesti, de la aeroport, eu nu stiu ce sa iti zic, dar pot sa iti spun ca un taxi de la aeroport pana in Tel-Aviv, nu cred ca te va costa mai mult de 100 NIS. Cred ca in momentul in care ajungi in aeroport si mergi in statia de autobuz, ai sa primesti detaliile ce te intereseaza.
Sara, felicitari !!! Sa pui musai poze si sa scoti albumele de pe privat sa te vedem si noi
La Amos am simtit ca e baiat si la US mi-a confirmat medicul. Prin luna a 7-a mi-a zis "parca e fata?!"...dar eu stiam ca e baiat si la urmatoarele US-uri mi-a confirmat presimtirile. Sa vedem acum, daca ma inseala instinctul....
Cand ne intalnim sa mergem la cumparaturi pentru BB??
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
Julie spune:
quote:
Originally posted by Yael
Am uitat sa mentionez!
Citez: <..Fiind singura care ati scris respectiv deschis subiectul, singurul (auto)raspuns fiind din tot din partea dvs. cu mesajul "TEST"..> cu mentiunea la 'Maculatura' (ca doar nu am deschis subiectul la 'Maculatura), deci asta s-a intamplat DUPA ce am primit e-mail-ul cum ca subiectul Israel... a fost 'aruncat'. Deci nu acesta este motivul pentru care subiectul a fost trimis la maculatura... Pe de o parte, ca pe de alta parte totul e la fel, subiectul continua sa existe
Cu drag,
Isabella (8-9 sapt.) &Yael (10 LUNI)
Isabella, a fost mutat la container subiectul deschis in iunie la forumul de calatorii, si care pana ieri nu primise nici o replica. Avand in vedere ca la forumul "prieteni...", adica asta de aici, exista un subiect activ numit tot "Israel..." si in plus mai exista unul activ despre Israel deschis de Lilach, la "calatorii", subiectul deschis de tine in iunie, la "calatorii"(la care in mai mult de trei luni nu s-a raspuns), a fost mutat la container.
E-mail-ul de atentionare se trimite automat deschizatorului unui topic in momentul in care acel topic este mutat de la un forum la altul.
Sper ca acum lucrurile sunt clare,
J.
sara18 spune:
buna,fetele!ce mai faceti?am trecut sa va citesc ,sa va salut si sa va spun ca am pus poze cu al meu.
va urez o zi buna in continuare si intru mai tarziu sa vad ce mai faceti.
saphir,uite cum ma eliberez putin te sun, vezi ca ti-am pus pozici cu bebe si am deblocat si pozele din album.te pup
Sara si David ,DPN 13-18 feb 2005
Krissias spune:
Nu am avut timp sa intru si uite ca deja ,s-a anulat petrecerea.
Noi o sa mergem miine la Wingatte la picnic ,asa ca daca cineva vrea sa se alature ,tel meu este:0506415035.
Va asteptam cu drag.
krissias si Sandra
http://community.webshots.com/user/krissias
Yael spune:
Fetele....
Julie merci mult pt. raspunsul tau (placut, cald si la obiect).. Deci asta era motivul.. Era deschis un subiect cu acelasi nume si la 'calatorii'.. Crede-ma ca nici nu-mi mai aduc aminte sa fi deschis subiectul acesta si acolo...
Sara, felicitari! -deci diferenta dintre noi (mai bine zis dintre ei bebeii) nu e asa de mare... hai sa zicem 3 luni (maximim).
andas, pe unde te-ai plimbat!?
saphir, daca imi aduc aminte eu bine (pe cuvant ca am inceput sa am probleme cu memoria..), pe la sapt. 20-21 mi-au spus ce e... Si asta cand am facut o ecografie serioasa (a luat fiecare particica de bebe la cercetat...). Tu la ce cupat esti?
Fetele care stati prin Tel-Aviv si imprejurimi... Pe la inc. lui Nov. trebuie sa venim pe acolo si cred ca o sa stam vreo 2 zile.. Aveti idee de niste preturi pe la hoteluri, moteluri.. sau camere prin kibbutz!? Sau mai stiu eu ce... Si unde credeti ca e mai bine... Apreciem orice sfat!
I-am cumparat lui Yael de la Fox Baby niste adidasi super! Au incaltaminte super acolo.. Nu stiam ce sa cumpar! Si pentru noi, colectia Fox de iarna e super -ma rog, nu totul o sa ma incapa...! Insa am pus ochii pe o bluza de trening (sa zic, insa e ca o jacheta, lunga) deci lunga.. Si au si blugi cu material sus! Apoi am mai vazut la TNT niste geci de iarna (imi tb., pt. RO), tot asa lungi.. Aproape de genunchi! Foarte frumoase...
Hai ca va las acum, sa aveti parte de o saptamana excelenta!
Cu drag,
Isabella (9(10) sapt.) &Yael (10 LUNI)
saphir spune:
`neata si de la noi.
Izzy, la cap. hoteluri nu te pot ajuta, ca nu stiu preturile. Eu sunt la meuhedet si pe 13 am programare la medic. Probabil ca am sa fac din nou US in saptamana 20-21 si atunci a sa stiu ce sex are BB. Oricum nu conteaza prea tare
La Fox nu am vazut ghetute pentru Amos, dar eu am langa mine un depozit mare Fila si i-am luat lui Amos ghete marimea 20, or sa ii fie bune la un an, cu 59 NIS. Nu mi-a venit sa cred, era reducere, si ghetele sunt faine , de piele asa ca le-am luat. Pentru el, acum, shlav 1 la papucei, am vazt cu 200 NIS , m-am socat, inca nu i-am luat, dar trebuie. De la Fox Baby eu ii cumpar haine lui Amos si au niste super modele. I-am luat deja pentru iarna cateva chestii si va trebui sa ii ma iau. La Fila nu au cine stie ce haine elegante pt copii, au mai mult treninguri si pijamale. I-am luat un trening cu 80 NIS si pijamale cu 40 NIS.
Sara, am vazut BB, e frumos taaaare si se vede tare bine
Eu trebuie sa ma duc azi la 11 la tipat halav. Saptama viitoare ne mutam intr-un alt apartament, vis a vis de cel unde locuim acum, dar mult mai mare, cu 3 camere, ca deja nu mai incapem si mult mai frumos. Am fost ieri si l-am vazut, e super, abia astept
Va pup s mai vorbim.
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
Yael spune:
Sara, ce bine se vede bebele tau! Nu-mi vine sa cred.. Multa sanatate! Tu la ce cupat esti?
saphir, eu tot la meuhedet sunt... Insa cand am facut ecograful ala important (sapt. 20-21), mi-au dat trimitere la spital (Puria daca ai auzit, se zice ca e cel mai bun la capitotlul maternitate) si acolo am facut.. Aveau un aparat super dotat.. Nu ca ala de la meuhedet... La meuhedet ma duc o data pe luna (la fel si la Tipat Halav, insa pana acum nu m-am dus) si mereu imi face US.
Ce super de tine ca te muti.. Si eu vreau... Imi trebuie o schimbare... Ati cumparat apartamentul sau e cu chirie? Noi avem un salon mare (cu bucatarie), dormitor + camera lui Yael. Deci si noua o sa ne trebuiasca un apartament mai mare, cu inca o camera...
Pe adidasii (de la Fox) ai lui Yael am dat 40.00NIS (si sunt marimea 4). saphir, cum adica papucei cu 200 NIS!? Sa lesin, nu alta... Nici la Shilav (unde se zice ca e cel mai scump, insa si au lucrurile cele mai de calitate) nu gasesti cu pretul asta. In vara i-am luat lui Yael niste sandalute de la Shilav cu doar 30 NIS.
Eu am mai cumparat hainute si de la H&O. Ai incercat aici? Au si incaltaminte Fila; imi trebuie pt. Yael ceva 'serios' pt. la iarna, in RO...
Julie... mi-am citit mesajul (primul, cu care am deschis subiectul) si uite ce am scris la P.S. <Am pus subiectul si la Calatoriile sufletului......> Ce sa mai zic.. Am uitat!
Cu drag,
Isabella (9(10) sapt.) &Yael (10 LUNI)
sara18 spune:
pup toate fetele si va multumesc tare mult pt. aprecieri. si eu ca si voi am fost frumos surprinsa cat de bine au iesit pozele cu bebica, cat de clar se vad anumite trasaturi. ce mai, o dulceata de baietel!!!!!!!
Isabella,si eu tot la Meuhedet cotizez si pot sa spun ca nu sunt foarte multumita de serviciile lor iar cea din urma eco( la 21 sapt.- eco morfo)am facut-o la spital, avand trimitere. bineinteles ca am platit pt. asta cu toate ca am si asigurare suplimentara, o suma mai mica iar rezultale au fost acele pe care le-ati vazut: poze bune cat si masuratorile la fel de bune.oricum pot sa va spun ca sunt tare fericita si il iubesc pe bebe de nu mai pot, imi e atat de drag!!!!!!!!!
Saphir, ma bucur alaturi de tine ca te muti!!sa fie intr-un ceas bun !de abia astept sa ne vedem sa stam mai mult la taclale!!!mai da-mi putin ragaz te rog,'sa ma adun", o sa iti povestesc eu !!!!!
ma insel sau vad ca s-a animat atmosfera pe aici prin Israel??????!!!!!!!!!!iofiiiii!!!!!cu aceasa ocazie salut pe toata lumea .
Sara si David ,DPN 13-18 feb 2005