Bebelusi de Oct-Noi-Dec 2003 (29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yael spune:



Carmen, cum nu l-ai vazut pe sotior?
Mai recent, uite-l aici: http://community.webshots.com/photo/154824016/154824899PWBqsB sau aici:
http://community.webshots.com/photo/141805470/141805968mIepNA (4 LUNI: http://community.webshots.com/album/141805470AEXsYm


POZE!
5 LUNI: http://community.webshots.com/album/141806076eocjbs
6 LUNI: http://community.webshots.com/album/154824016XYDEZP

Va plac?

Cu drag,
Izzy si Yael (7 Luni JOI)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Julia, da cum le maruntesti ciresele?? In blender?? Se fac pasta-pasta fina de tot?? Ca flacaul meu numai asa prefera deocamdata, sa nu simta nimic mai "compact" pe limba, ca scuipa afara......cojile nu raman asa, bucatele???
Imi pare rau pentru catelusa ta, si eu mor de mila cainelui si cand vomita cateodata..........dar'mite sa pateasca ceva, saracutul.......
Mersi de raspunsuri! la Julieta!!

Venera si Markus (10 decembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/rothgross

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

quote:
Originally posted by julia23

Eu sunt suparata,v-am zis ca am 2 ciini,o cockerita si o corcitura(lup cu maidanez)si asta se sperie rau cind tuna si fulgera iar azi a intrat in casa,eu am luat o matura sa-l scot afara si el ma maraia,atunci cockerita s-a repezit la el si el a muscat-o de ochisor,de pleoapa inferioara cam 3 cm,cind am vazut-o plina de singe imi venea sa-l omor.Am sters-o bine cu ser fiziologic ca nu am stiut cu ce si i-am pus niste picaturi de ochi cu antibiotic.Sper sa nu pateasca ceva mai grav,ca nu am putut sa ma duc cu ea la dc ca eram sg cu Julia.

Julia23
http://community.webshots.com/user/julia062003



Scuza-ma ca intervin, dar cum poti scoate un caine cu MATURA din casa?????????????????????
Ce Dumnezeu, alte metode nu exista???
Daca iubesti animalele, trebuie sa tii cont si de faptul ca si "corcitura" este un suflet, cu nimic mai prejos decat cockeritza!

Adriana si Mihnea (11.11.03)
http://community.webshots.com/user/adriana_mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Salut fetelor!

E sarbatoare mare! Fiu-meu a dormit toata noaptea!!! Ma rog, poate fi doar o exceptie, oferta promotionala...Partea proasta e ca eu m-am trezit tot la 4 si nu am reusit sa adorm pana pe la 4:30 Vorba lui Luci, Andrei e Pavlov si noi suntem cainii
Ven, eu inca nu i-am dat cirese si visine, dar tare ma tenteaza. Cred ca le fac cu blenderul, sigur se fac pasta! Sau ma rog, un suc mai gros o sa iasa. Nici eu nu pot sa-i dau nimic care sa contina bucatzele, i se face greatza
Vilma, sanatate multa Ancai. Sa ne tii la curent cu noutatile!
Ven, de capsuni nu stiu ce sa zic... Eu nu am avut curaj sa-i dau.Desi teoretic e ok dupa 6 luni, eu stiu ca sunt destul de alergene. Da daca nu a avut nici o reactie...Eventual curatza partea de deasupra care are multe seminte...
Julia, cand i-am facut branza de casa(i-am facut doar de vreo 2-3 ori) am folosit lapte de vaca integral. Problema cu laptele de vaca e ceva proteina care nu e ok la varsta lor, dar aia iese in zar pe care tu il arunci oricum...Asa ca linistita poti sa-i faci cu lapte de vaca integral.
A, vad ca i-ai dat orez cu lapte...Pai daca i-ai dat lapte de vaca deja, de ce te mai stresezi? Eventual intreaba pediatrul.
Atata ne mai stresam mai fetelor, de parca noi numa cu lapte praf am trait si cu fructe fara seminte mici...Ce sa faci, dom'le cu atatea studii pe capul nostru
Julia,dar de ce nu ii cumperi branza de vaci din comertz? Eu ii iau branza Fagaras( e ceva produs de Napolact), arunc smantana de deasupra, impart in pungulitze a cate o lingura mare de continut si pun in congelator. Dimineata scot cate o pungutza si gata...

Bun, azi vine pediatrul sa-mi vada comoara. Noi avem o oaresce problema, cred. S-a facut aderenta la putzulica Ieri am vazut. Cred ca solutia este sa-l las in pace, sa-l decalotez tot asa incetuc, ca pana acum.

Va pup, o zi buna tuturor.

,Dana si Andrei(12 dec 2003)

http://community.webshots.com/user/dpintilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

quote:
Vilma sanatate multa Ancutei!Eu cred ca o sa vin peste o sapt sau 2 la Gl,poate ne vedem.

Fetelor vreau sa va intreb daca voi brinza o mai faceti tot cu lapte praf?Ca eu as incerca sa-i fac cu lapte de vaca,eu i-am dat orez cu lapte de vaca si nu a avut nimic sau i-as cumpara de la magazin .
Parca nu are nici un gust brinza facuta cu lapte praf


Multumim, deocamdata stiu ca are o lipsa de calciu, i-au iesit valori sub normal si la calciul total, si la cel ionic, restul, magneziul, zinc, fier sunt in limite normale, ASLO bun, etc, etc.
Urmeaza azi sa iau rezultatul la exudat.
Abia astept sa ne vedem in Galati, noi saptamana viitoare suntem la mare, pana pe 4 iulie, apoi stem la dispozitia voatsra.
Io lui Tudor nu i-am facut branzica decat din lapte de vaca, in schimb ai dreptate, cea cumparata are alt gust, mai nasol, nici mie nu-mi place.

Imi permit sa o atentionez si pe Adriana, cu prietenie: draga mea, doar n-a spus fata ca a lovit catelul cu matura, ci doar ii arata directia... de iesire. Hai sa nu exageram si nici nu se merita sa transformam topicul in altceva.
Sper sa nu va stricati ziua una alteia si nici mie va rog sa nu mi-o stricati.
Pupici mici la toti bebelusii.

PS: adameasca mea draga, iti propun un parteneriaT de statui: tu imi faci mie una la Buzau, io iti fac una tie la Galati, de acord?
Va pupa mama pe toaTE.

Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Vilma, ma bucur ca i-au iesit Ancai analize bune. Calciul se rezolva, aia nu e problema... pentru voi doua.
Va pupic!
P.S. Julia zicea ca branza facuta din lapte praf nu are nici un gust, nu cea din comertz.

,Dana si Andrei(12 dec 2003)

http://community.webshots.com/user/dpintilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

BUNA!

Referitor la branzica eu i-am facut lui DAVID mereu cu lapte de vaca si nu a facut nici o alergie.I-am cumparat o data si branzica Fagaras dar a mincat doar putin,nu prea i-a placut.
In schimb lapte i-am dat doar formula si o sa ii dam pina la 1 an.

Eu i-am dat ciresele bucatele mai mari,nu la blender,deoarece nu ii mai place sa manince pasta, el vrea sa muste singur.

Va pupam!!

Mariana si DAVID(11.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

salut!

Julia, eu branzica am facut cu lapte praf doar vreo saptamana la inceput, apoi am trecut la lapte de alimentara. Oke sau Dorna.

DanaP, felicitari pt noaptea dormitaaaa!!! Uraaaa!!! Noi nu prea am dormit, dar fata de noptile trecute, azi nopate am dormit o repriza de 3 ore, ceea ce e minunat! M-am odihnit pt inca o saptamana! Nu radeti de mine, fetelor, dar am ajuns sa ma multumesc cu atat de putin somn, incat mi se pare ca m-am schimbat de tot...

Vilma, ma bucur tare ca e bine maimutzica. Iar cu parteneriatul de statui.. Mai discutam. Stai sa vb cu bunicu' lu' Luca, ca-i specialist in constructii.

Eu visinele si ciresele le bag la blender. Mai raman firimituri mici ca sa zic asa de coaja, da le papa, nici nu se simte coaja. Si daca le papa Luca, care e fan orice e pasat, le vor papa si ai vostri fara probleme. In schimb ii place sa pape cu mare placere kiwi bucati destul de mari pe care le mesteca, si piersici la fel.

In schimb cred ca il doare gatul, ca iar vrea doar lapte si atat...

Am uitat sa va zic ieri: evident ca umflatul meu e recupareta inre-o saptamana jumate tot ce a pierdut in 2. Adeca are iar 10.700 kg.

Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

No, daca-s HB (hoasca batrana) si ma lasa memoria ce sa fac? Revin cu completarea intrebarii de mai sus cu ciresele........cu ce le pot combina?? Voi cu ce le combinati??

Azi am papat piersica de la Hipp + cereale .....i-au placut, ma bucur tare.

Noi dormim de vreo 2 nopti toata noaptea iar, cu foieli si zvarcoleli, dar ne trezim pe la 5-6 si trebe sa fim luati in patul "conjugal" unde mai dormim vreo ora labartati, pana trebe tati sa cedeze si sa se dea jos din pat, ca nu mai incape..........avantaj mami, care-i slabuta si se strecoara langa pitic!!



Venera si Markus (10 decembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/rothgross

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Ven eu ciresele i le dau cu visine,banana si mar sau ii mai pun in cereale.Nu le bag in blender,i le dau asa ca ea le mesteca.

Adriana pt mine nu conteaza ca e ciine corcitura sau de rasa,ii iubesc pe toti la fel,dar asta al meu e f rau,el nu asculta de nimeni,si pe sotul meu l-a muscat de fata,daca ii spuneam sa iasa afara nu iesea,se urca direct in pat asa ca am preferat sa iau matura,dar nu sa dau in el ci ca sa il gonesc,plus ca e plin de capuse si nu vreau sa ma trezesc cu ele in pat sau Doamne fereste sa se urce pe Julia,ca de rau ce e nu sta sa il dau cu nimic,sare sa ma muste.Mai nou nu mai sta nici sa il leg si tare imi e frica sa nu o muste pe Julia,ca ea mai vrea sa puna mina pe ei.

Vilma prin iulie ajungem si noi,sa vedem cind ca trebuie sa termine cumnata mea cu bacu si dupa venim.

Fetelor eu ma refeream la laptele de vaca natural,ca mie imi aduce cineva proaspat,dar cred ca daca nu a avut nimic cind i-am dat orez cu lapte nu cred ca o sa aiba nici daca ii fac brinzica.

Julia23
http://community.webshots.com/user/julia062003

Mergi la inceput