Bebelusi de Oct-Noi-Dec 2003 (29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Vilma, ce a patit mandra ta? Sper ca nu ati avut probleme prea mari!

Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Ven,
urmaresc de mult timp mesajele tale si am inteles ca ai probleme cu poponetzul bebelului.
Cand am fost la dr. mea, mi-a dat reteta pentru o crema "minune" (zic eu!) care mi-a fost de ajutor dintotdeauna. Se face la farmacie, asa ca sotul tau trebuie sa se apuce de lucru!

Cloramfenicol 1 gr
Nistatin 0,3 gr
Vit. A 1/2 fiola
Apa distilata 15 ml
Baza unguent 30 gr

Sper sa-ti foloseasca!
Sa-mi spui ce parere are sotul tau!

Va pup si va urmarim cu interes zi de zi,


Adriana si Mihnea (11.11.03)
http://community.webshots.com/user/adriana_mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaR spune:

Elena, sa stii ca si Codrin a vomat prima zi de la Danonino, dar am fost convinsa ca eu am gresit. Prima data i-am dat imediat dupa ce a papat legumele si el nu se astepta la alt gust, asa ca din cauza surprizei a dat afara cam un sfert din legume. L-am lasat in pace, si dupa un sfert de ora de joaca, am incercat din nou si a mincat fara probleme, inca deschidea gura ca mai vrea. De atunci tot asa fac, adica ii las o pauza intre pireu si iaurt si maninca fara probleme.

Liliana, nu-ti fa probleme cu greutatea lui David, e drept ca Codrin are peste 8 kg la 6 luni, dar el a pornit de la 3.600 kg si este peste medie la virsta lui, desi nu arata prea gras fiindca e si lung. Finul meu a avut 9 kg si ceva abia la 1 an, si de aia tot e bine mersi, vioi, sanatos, n-are nici o problema si nici nu arata prea slab. Asa ca fiecare cu ritmul lui. Daca kiar te deranjeaza asa tare, da-i mai multe cereale, ca alea ingrasa, desi nu ajuta la dezvoltarea fibrei musculare.

Ileanoooo, mama, mai poti ?

Vikinga, felicitari pentru papatul iaurtelului

Ven, si la Codrin am constatat azi dimineata un kk mai moale ca de obicei, dar nu e diaree (inca ), era doar pasta, si nu stiu de la ce, ca in rest nu are absolut nimik. Poate le dau dintisorii ? Kiar dak nu se vad sa iasa, gindeste-te ca dintisorii aia trebuie sa strabata tot drumul pina in virful gingiei, deci mai au de inaintat pina isi arata coltii

Izzy, am citit in carte ca se incepe cu 3-6 lingurite de carnita, apoi se poate creste treptat pina la 10 lingurite, asa ca eu zic ca poti sa-i dai mai multa carne. Si lui Codrin mi se pare ca i-a iesit un pic buricul afara, dar nu cred ca trebuie sa ne alarmam. Si Codrin nu e un pligacios, kiar deloc.

Ana, imi pare tare rau de Sandra, mai da si voi ati tras, nu gluma ...

Carmen, ce mishto e Matei in poze , sa va traiasca ! Am vazut si eu in sfirsit jumperul vostru. Parca e facut pentru noi, ca e cu ratzushca

Ileano, dar mare mai e Luca si taaare dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Fetiliiiii!!!
3 lucruri tre' sa va zic, repede, ca de nu le uit!!!

1. Am pus coletele la Posta. Scuzati ambalajele (mai ales Liliana , altele n-am gasit, si le-am "furat" din farmacie....). Am injurat una buna la Posta (in gandul meu), dar asa-i la POsta Romana. Detalii alta data

2. Adriana, mersi mult de reteta. Esti o draguta. I-a mai trecut putin fundelul lui Markus cu unguent cu galbenel, dar si pt. ca a facut kki mai pastot putin azi-dimi, de la Smecta. Speram sa treaca repede de tot.......

3. Fetelor, singurul aliment la care Markus a cascat gura insistent sa-i dau au fost capsunile. Asa ca ghici ce-a mancat azi? Cpsune (nu foarte mari) amestecate cu cereale. Asta e.......ieri i-am dat una de proba sa guste, pana azi n-a avut nimic, asa ca.......sa speram ca va fi ok. Si vreau sa incerc apoi si cu cirese.....tre' sa le decojesc??? Capsunile i le-am dat intregi, cu tot cu samburii aia de pe deasupra. Oare am facut o mare prostie???

4. Vilma, mersi mult de sfat. Il punem la "dosarul" de retete, leacuri, si alte alea pt. copii.....Da ce-a patit mandra ta Ancuta??

Va

Venera si Markus (10 decembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/rothgross

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:



Ileana, Dana & SimonaR., multumim pt. raspuns!
Nu prea plange ea.. insa si cand o apuca.... mai ales acum cu dintii!

POZE!
5 LUNI: http://community.webshots.com/album/141806076eocjbs
6 LUNI: http://community.webshots.com/album/154824016XYDEZP

Va plac?

Cu drag,
Izzy si Yael (7 Luni JOI)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Ancuta tuseste mult si de foarte multa vreme. In ultima saptamana s-a inrautatit, asa ca am fost din nou la doctor. I-am facut exudat si analize la sange si in seara asta le iau. Maine merg cu ele la control.
In plus, saptamana asta trebuie sa vaccinam Tudorul.
Dragutzele mele, va urez nopti mai linistite. Adameasco, mama, io daca as fi primar, ti-as face o statuie.
Sper sa va dau vesti bune, da Doamne!
Va pupam.

Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

BUNA!

In weckend am fost la tara,pe mine ma muscat de fata o albina dar din fericire mi-am pus comprese cu apa rece si nu mi s-a umflat.

DAVID a fost foarte fericit,l-am lasat in fundul gol, a mers prin toata curtea cu hamul, a alergat dupa pui si dupa ce a obosit a dormit foarte linistit chiar daca era galagie.

In rest a mincat cirese, de nu il mai puteam opri.

Ii pupam dulce pe bolnaviori!

Mariana si DAVID(11.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Bonsoir!

gata, am imbaiat copilul, l-am parcat si acum bantui si io p-aci... Am fost azi la doctor, are un MINUNAT rosu in gat , nu are nimic la urechi. Dar se pare ca urletele sfasietoare din ultimile 2 nopti au fost din cauza durerilor de gat, nu de la masele. Apropo de masele: l-a cautat dr si a zis ca nu par sa iasa chiar asa curand, ca-i uniforma gingia cand o pipai, nu e coltoasa. Ce ma fac? Ca o iau razna. Doar doar de-or iesi, sa se umfle alte masele .

Vilma, asteptam vesti bune despre Anca. Si merci de intentia cu statuia, dar io ti-as lasa-o tie, ca tu ai doi copii pe cap. Io nu as rezista deocamdata la 2.

SimonaR, am zis io acum cateva zile ca as lua-o razna si as pleca la spitalul de nebuni, dar am ajuns la concluzia ca nu am timp. Asa ca mai pot.

Ven, bine ca ai avut curaj sa-i dai capsuni. Si daca le mai si mananca... De ce sa-ti mai faci griji? Io nu i-as da lu' fi-miu nici daca s-ar tavali pe jos dupa ele. N-am curaj.

Ma duc sa ma uit la teveu. va pup.

Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Yzzy , scumpa foc Yael. Nu imi dau seama daca seamana cu tine sau tati, ca pe tati nu l-am vazut in poze.

Adameasco, sa stii ca o statuie meriti ... de mama eroina .

Ven, multumesc pentru medalia de bb cuminte pe care ne-ati acordat-o ... sa stii ca sunt o norocoasa (pana acuma), copilul e cuminte, sanatos, mancacios, a crescut bine ... sa vedem cum trecem si noi peste episoadele cu dintii.

http://community.webshots.com/user/carmen77102
http://community.webshots.com/user/carmen77104

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Fetelor imi pare rau ca iar sunt bbi bolnaviori,va dorim sanatate multa!

Eu sunt suparata,v-am zis ca am 2 ciini,o cockerita si o corcitura(lup cu maidanez)si asta se sperie rau cind tuna si fulgera iar azi a intrat in casa,eu am luat o matura sa-l scot afara si el ma maraia,atunci cockerita s-a repezit la el si el a muscat-o de ochisor,de pleoapa inferioara cam 3 cm,cind am vazut-o plina de singe imi venea sa-l omor.Am sters-o bine cu ser fiziologic ca nu am stiut cu ce si i-am pus niste picaturi de ochi cu antibiotic.Sper sa nu pateasca ceva mai grav,ca nu am putut sa ma duc cu ea la dc ca eram sg cu Julia.

Ven sa sti ca si eu i-am dat capsuni Juliei si nu a avut nimic,cred ca depinde de fiecare copil.Eu ciresele si visinile i le dau cu coaja.

Vilma sanatate multa Ancutei!Eu cred ca o sa vin peste o sapt sau 2 la Gl,poate ne vedem.

Fetelor vreau sa va intreb daca voi brinza o mai faceti tot cu lapte praf?Ca eu as incerca sa-i fac cu lapte de vaca,eu i-am dat orez cu lapte de vaca si nu a avut nimic sau i-as cumpara de la magazin .
Parca nu are nici un gust brinza facuta cu lapte praf.

Fetelor ati vazut la stiri in seara asta cum un nenorocit si-a violat nepotica de 6 luni???
Eu as omori FARA NICI O REMUSCARE asemenea specimene de "oameni"



Julia23
http://community.webshots.com/user/julia062003

Mergi la inceput