Intrebam, cautam - ordinea sa o pastram :):)
Raspunsuri - Pagina 23
szivarvany spune:
Unde e reteta pt prajitura MERENGUE ??? Nu ma impuscati, da` iarasi am pedalat printre pagini si nu am gasit-o !!!
Va multumesc !!!
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099
nicol78 spune:
Salutare!
Stie va rog frumos cineva reteta de Gofrettes ( napolitane belgiene) se gasesc de cumparat la niste mini mori de vant prin statiuni si sunt ca niste biscuiti mai grosi si se coc intr-o forma ca de saratele dar mai mare?
szivarvany spune:
Fetele,
tot io.
Da` stie cineva vreo reteta de tort cu blatul si crema de ciocolata ??? Da` ciocolata-ciocolata ???
Sar`na !
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099
Marianar spune:
aici sunt mai multe retete:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13929
Sper sa gasesti ceea ce cauti!
narcisa spune:
Stie cineva unde gasesc o reteta de papanasi aici pe forum?
Ufff m-am tot uitat, da si Vivi plinge si nu pot cauta concentrata...........
narcisa
Marianar spune:
quote:
Originally posted by narcisa
Stie cineva unde gasesc o reteta de papanasi aici pe forum?
Ufff m-am tot uitat, da si Vivi plinge si nu pot cauta concentrata...........
narcisa
incearca aici:
Papanshi
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=5762
Succes
coral spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Unde e reteta pt prajitura MERENGUE ??? Nu ma impuscati, da` iarasi am pedalat printre pagini si nu am gasit-o !!!
Va multumesc !!!
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099
Eu am facut dupa reteta data de Lorelai si au iesit super bune. Nu gasesc unde a postat-o...
"Merengue
pt bezele
6 albusuri
300g zahar farin
200 g nuci macinate
Se bat albusurile cu zaharul si cind sint batute tare se adauga nuca. Se coc la foc foarte mic, poate sa dureze coptul si 1/2 ora pe tava.
pt crema
6 galbenusuri
360g zahar
50g cacao
300g unt (daca e romenesc trebuie scoasa apa din el)
Se bat galbenusurile cu zaharul si cacao. Cind sint bine batute se pun pe foc mic (pe tabla sau in bain-marie) si se fierb pina incep sa se ingroase. Se dau de pe foc si incepe sa se adauge untul, treptat, in cuburi. Crema e calda, moale si zaharul nu e complet dizolvat cind se adauga untul dar se intareste ea cind se raceste si se dizolva si zaharul in procesul de incorporare a untului.
Bezelele se unesc doua cite doua cu crema rece, pe partea tuguiata (adica parte plata care a fost pe tava e in afara). La sfirsit arata ca niste rotite albe cu crema intre ele.
E bine de facut intii crema si cit se intareste crema se coc bezelele. Nu stiu cite ies dintr-o cantitate, depinde de cit de mari se fac bezelele. Soacra-mea le face cam de 5cm diametru dar am vazut si mai mititele.
Pofta buna,
Lorelai"
There is a difference between knowing the path and walking the path.
danyce spune:
mari, varza Bruxelles e fff buna fiarta in apa, apoi stropita cu putin ulei de masline dupa ce e scurs si cu putine condimente (eu pun de obicei verdeturi italiene sau/si Aromat), sare, piper, etc.
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
danyce spune:
Sunt foarte bune si sanatoase, Mari. Eu am aproape intotdeauna o punga in frigider in caz ca raman in pana de idei la garnituri.
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451"
]Povestea Almei [/URL]
louisea spune:
baga un ochi aici ca gasesti -
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11368
eu una pun ca-mi cade la indemana (pate, ton, etc) si le pun pe un platou pe care am pus maioneza amestecata cu smantana (sa nu fie gretoasa) si neaparat ornez cu patrunjel
------------------------
poze noi cu Bandit