Bebelusi de mai 2003 (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

...hihih...scuzati cacofonia...din viteza mi-a scapat!

daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

dragele mele, tocmai am iesit de la exam, a fost relativ ok, sper sa-l iau.dar luni nu ma duc ca nu mai poci invata, sunt saturata asa ca imi raman 3 pe toamna dar pot intra cu ele in anul 2.insa nu le-as lasa ca la anul am si diploma asa ca...

Thea e ok, i-am stabilizat kaki(nu stiu de ce insa face eritem la cate un scaun parca ar fi super acid, suspectez fructele dar nu stiu care), i-am facut si analize si trebuie sa le duc la un dr nou ca dupa cum v-am dr mele i-am declarat razboi.asta mica a cam stat pe regim zilele astea dar e ok.doarme tare bine, se agata de patut cand ii e somn, o pun in pat singurica, mai povesteste putin si nani...ma tot repet ca inca nu realizez minunea

alycia, se face ea cumintica in privinta asta dar recupereaza in nazdravanii afara.m-ai terminat cu Mircea la biserica, Doamne ce dragut trebuie sa fi fost.

Alina, Dori e un barbatel in toata regula, ce scump e cu lemnul acela, deja il vezi imediat prajind gratare.cand plecati la mare?iti doresc sa iei decizia corecta legat de fimoza!

a!mai vroiam sa va zic ca Thea a facut primul kaki pe olita.am inlocuit-o pe cea sofisticata pe care o ura cu una simpla de 20000 lei a stat cu scutecel dar a facut si a urlat cand am luat-o de acolo...

si tot ca premiera a avut rau de masina!am vazut-o ca se inmoaie toata si vomeaza de-mi umple scaunul.si mergeam in Metro, am crezut ca mor!si uite asa a ramas numai la body gagalicea!oare e ereditar raul asta ca si eu am?

ione, legat de cazaturi si noi avem cateva mai zdravene la activ de cand am renuntat la ham care oricum era decorativ.copila mea nu umbla ci fuge asta e problema.

Lumy cum e cu tati acasa?
ce zice de performantele micutzei?

kori, sanatate lui Stefu mic.io zic sa nu te grabesti sa-i scoti amigdalele, e totusi prea mic cred eu.

ok, va pupam acuma


cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

quote:
Originally posted by alycia



Adita cum ai rezolvat cu cazutul din patut?



Am "rezolvat-o" cam aiurea: s-a mutat la noi in pat. Chiar nu stiu cum sa fac, as pune grilajul la loc, dar e foarte greu, ca l-am demontat de tot, ar trebui sa intorc patutul cu fundul in sus si dimineata si seara ca sa pot sa-l pus seara si sa-l dau jos dimineata. Cred ca dupa ce ne intoarcem din concediu o sa incerc s-o pun in pat cu Antim, ca e foarte mare patul lui si ar avea loc si trei copii in el.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Buna dimineata fetelor
Noi suntem bine, ne-am vindecat. Insa cand trebuie sa il spal inca face figuri si nu ma lasa. Si nici nu pot sa il curat bine pentru ca nu merge pielicica in jos. Pana venim din concediu o sa luam si o hotarare. In rest suntem toata ziua la plimbare iar cand ajungem acasa pregatim bagaje. Spre surprinderea mea nu am luat atat de multe cate ma asteptam

Korinna ai fost la medic cu Stefu? De la amigdale vomita? Sa stii ca Dori nu a facut febra deloc. Ti-am spus il deranja doar cand facea pisu.

Alycia cred ca v-ati distrat :))) Noi nu am facut reactie la vaccin da asistenta a zis ca intre a 5-a si a 12-a zi apar reactii posibile ale vaccinului. Chiar cand plecam Asa ca degeaba m-am chinuit sa il fac inainte ca daca o fi de reactii tot atunci le face. Uneori imi vine sa strang pe careva de gat cand vad cat de in plus sunt unii medici.

Carrie ai vazut ce fetita mare ai...gata doarme singurica :)))
Vezi sa nu fie portocalele vinovate. Multa sanatate. Noi pe 30 plecam in concediu iar la mare ajungem pe 7 si stam pana pe 14. Veniti si voi?
Felicitari pentru kaki.

Lumy ramane sa ne vedem in Constanta pe 7 cand ajungem. Sa imi dai si tu numarul si eventual sa stabilim cat de cat o ora. Ca locuri ti-am zis noi o sa ne plimbam pe la Cazino si pe faleza de la plaja Modern.

Va pup ca azi am zi scurta

http://community.webshots.com/user/aalinador

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Aalina, sper sa ne vedem la mare, cred ca in aceeasi perioada o sa plecam si noi, cam pe 8. Din pacate noi inca nu ne-am hotarat in ce statiune sa mergem, dar mergem



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Superr. Noi o sa fim in Saturn. Poate facem o intalnire de grup a bebeilor de mai

http://community.webshots.com/user/aalinador

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Daca ati sti ce bine au dormit copiii mei, amandoi in acelasi pat, m-am odihnit asa bine, ca nici nu s-a mai trezit Elena decat o data



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Fetelor..eu va urez un we placut!!
Aseara a vomat aira Stefu..azi vad ca nu a debordat deloc.Sper sa se faca bine.Am vazut un promo la ANTENA 1,despre o emisiune care o sa fie duminca la 17,30 "CUTIA NEAGRA" si este vb de un vaccin controversat facut la copii....Oare nu cumva taman de ROR-ul asta o fi vb?
sa va uitai si voi!!!
Numai bine si sanatate!

KORINNA mamika x 2


http://community.webshots.com/user/korinnay

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Ba de ala e vorba Korinna ca am citit acum pe site-ul lor. Noi probabil o sa fim la padure la ora aia da cine reuseste sa se uite sa ne zica despre ce e vorba.

Azi i-am indreptat freza lui Dori. Prima data nu am vrut sa insist prea mult pentru ca era matait. Azi insa a stat cuminte si imi tot vorbea probabil imi dadea indicatii :))) Tare ii place sa se mangaie acum pe cap, cred ca il gadila firele alea scurte :)))

Pupici

http://community.webshots.com/user/aalinador

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Aalina sa stii ca si Stefan de cand l-am tuns tot asa se mangaie pe capushor..nu stiu de ce..cred ca-l gadila perisoru ala scurt!!!!
Azi..noi acasa..ca a plouat ceva de groaza dimineata!In rest mai bine..deseara terminam tratamentul.Marti ne ducem la vaccin.Am sa ma uit sa vad ce zice la tv de vaccinul asta!

KORINNA mamika x 2


http://community.webshots.com/user/korinnay

Mergi la inceput