Bebelusi de mai 2003 (26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare dragutelor,

noi suntem bine, Thea s-a cam chinuit cu diareea care ba trece ba revine, am tot facut analize de kk care au iesit bine deci concluzia a fost ca s-a sensibilizat burtica dupa vaccin si acuma reactioneaza repede la orice.problema e ca nu i-am mai dat fructe de doua saptamani, e la regim si tot mai face de doua trei ori pe zi desi scaunele sunt normale.
in rest nazdravana ca de obicei, intelege ff multe lucruri, imi serveste din plin istericale cand nu-i convine ceva si uite asa.
ai vostri fac istericale des?ca noi cate o criza doua avem cam zilnic...
inafara lor e tare cuminte, povesteste in chinezeasca lor de bebei si e asa de dulce ca-mi vine s-o pap.
eu ma simt cam aiurea, sunt stressata ca tanti care ma ajuta nu mai vine pina in octombrie la mine, sotul meu lucreaza pina seara si eu sunt rupta de oboseala mai ales ca stam si cate 7 ore pe afara pe zi.
sunt deprimata si ca nu putem pleca in concediu din cauza jobului sotului meu dar mai tasnim noi in week-end-uri...

distractie placuta in concedii fetelor!

va pupam




va pup. sunt franta si bleaga...

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna la fete...!!Ce mai faceti??Eu nu am mai intrat demult..am fost tot plecxata!
Azi noapte la o nunta si am venit acum..sunt rupta!!
Mi-era dor de Angi(Tg Mures) si Cristiana(Cluj)Ce mai faceti??
Stefan e bine..nu facut reactie inca la vaccin..si sunt 6 zile!!!
Va pup si un We placut in continuare!!

Corina mamika de 2 baietzi !!!


http://community.webshots.com/user/korinnay

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Cori scumpa suntem bine, sper ca am scapat de diaree desi mai are si 3 scaune pe zi, sunt normale zic eu.
am stat azi 4 ore in parc dimineata(o imbrac in rochite si flutura cand alearga), ne-a terminat cu alergatura si la amiaza nici vorba sa se culce, scandal rau de tot.mai, iar imi face figuri cu culcatul, da nu ca nu-i e somn ci NU VREA sa se culce ca daca adoarme doarme si 3 ore.da noaptea doarme tare bine!sa speram ca lauda n-o va da iar peste cap:)si papa bine si e o dulce!!
legat de ham ai grija sa nu se obisnuiasca sa cada in el si cand renunti sa dea trante urate...

aici e vreme frumoasa, abia astept sa iesim iarasi.

vreau sa va intreb ceva :voi cum reactionati la istericale?ii luati, mangaiati, sau ii lasati sa urle pina se calmeaza?

subect de discutie

pupicei


cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si o luna)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Dragele fetele, sa stiti ca daca nu in fiecare zi, tot la doua zile tot imi fac timp sa va citesc, dat nici vorba sa mai am energie sa si scriu ceva. De data asta am avut 4 zile libere, 1 iulie ziua Canadei, apoi 2 iulie vacanta obligatorie de la servici (cred ca in loc de 4 iulie, care-i ziua Independentei la bulgarii de la sud de noi) plus simbata si duminica normale, asa ca acu apuc sa scriu si eu ceva. Sper sa nu se ia internetul intre timp, ca se pregateste o furtuna de-aia de zile mari, asa cum avem noi verile pe-aicea, dar macar doua zile dupa aia o sa fie temperaturi mai suportabile, dupa care iar o sa se faca o caldura din aia innabusitoare pina la urmatoarea furtuna, si tot asa..
Dupa ce ne-am refacut joi, vineri am fost la un safari african, am pus si ceva poze, daca vreti sa vedeti. Restul de zile ne-am balacit pe acasa, lucru bun in consumarea energiei si facutul de rost de pofta de mincare si somn, cel putin pentru Paul, ca eu una dorm tare rau la peste 30 de grade (cu factor de umezeala). Am reusit sa ajung la 66 de kile, dar se pare ca nu-s suficiente ca sa trec cu bine peste caldurile verii..
Multa sanatate la bebeii cu vaccinuri, diaree si viroze si multa rabdare si putere la mamici.

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

carrie, pentru evitarea istericalelor noi folosim interdictia urmata de distragerea atentiei (n-ai voie cu obiectul X, dar uite ce frumos si interesant e obiectul Y) si/sau luatul pe sus (obiectul Y mai bine e in alta parte decit obiectul X) si/sau aruncatul in sus, gidilat, etc..

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici! Si Ilinca e bine, mamamca, doarme bine noaptea de la 22-22,30 pana la 9 dimineata. La pranz doarme fara probleme, de fat sunt probleme daca nu o culc la timp. Cand e obosita nu te mai intelegi cu ea, asa ca o pun in pat si ii spun sa faca nani si face si ea aaaa... aaaa in timp ce-si leagana capul, ii pun suzeta in gura si se aseaza pentru dormit. Ziua doarme cam 2 ore, uneori si de doua ori.
Cu privire la istericale, nu stiu daca astea sunt istericale cand se tranteste jos.. si nu te lasa sa o iei in brate adica ridica mainile suus sa nu o poti apuca. Cand face asa o las acolo jos unde se tranteste ea pana se scoala singura. Prefer sa nu o bag in seama si ii trece repede.
Sa va spun ce am patit ieri: am iesit afara la noi in parculet in spatele blocului, stateam de vorba cu alte mamici, o dau pe Ilinca jos din carucior si ma aplec in rucsac sa caut portofelul sa-i dau lui Alexa niste bani ca ma batea la cap ca vrea inghetata.
Cand ridic ochii din rucsac, dau roata cu privirea si nu vad copilu, mai dau o data si intru in panica, Ilinca nicaieri. Maresc raza de aruncat privirea.. si o vad mergand repede si hotarat spre un leagan daparte, trecuse peste o alee pe car uneori mai trec si masini si mergea hotarat spre leagan. Am alergat sa o prind inainte sa-si dea cu el in cap.
Cam asta, a eu visez la plecarea la Varatec, fac liste de bagaje, planuri.. Va las si va doresc zile placute de vara.

http://www.babiesonline.com/babies/i/ilinca
http://community.webshots.com/user/danaf123

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna ziua la mamicile de mai!
Noi...in linii mari suntem bine.Stefan..pot sa ma laud ca nu are crize din astea de personalitate...e alt caracter..fata de Mihai..asta clar!
E mult mai calm,mai sensibil...si mai mamos.Macar un copil sa am si eu mai bun!
De azi a revenit si Mihai acasa..ca fusese plecat de 2 saptamani la tasu.
In rest e bine...
O saptamana ..cat mai racoroasa!

Corina mamika de 2 baietzi !!!


http://community.webshots.com/user/korinnay

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Ne jucam de-a v-ati ascunselea...
Adica KiKi se ascude dupa... perdea . Se infasoara toata, si pe urma face 'BAU' ca sa ne sperie... Si noi o 'cautam' in toata casa strigand-o KiKi, KiKi. Si ea iese de dupa perdea razand in hohote.

Maine avem vizita la pediatru. O sa va zic cat a mai crescut(lingime si greutate). Si sa vedem ce facem cu raceala... ca-i curge nasu... ca la robinet. Deh a racit pe frigul asta. brrrr

Pupici la voinici
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Buna,

Am fost la plaja duminica dimineata, a fost super, am stat 30 minute. Elena s-a bronzat, dar Maria nu prea. S-au jucat in nisip, au mancat ,,nisip,,s-au tavalit...
Cand am ajuns acasa le-am facut un dus si au dormit 2 ore.
Sper sa va bucurati si voi de vremea asta.

Ionela, Maria & Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Si noi vrem sa mergem duminika sau sambata la plaja.Ma batea gandul sa-i cumpar piscinute din alea mici..unde sa-i pun apa sa se balaceasca!
Mihaela..sa stii ca si noi facem bau..da la noi se zice:"BAIIII....BAIIII"..nu ma intreba de ce..eu zic"bau"..el raspunde"bai"....asa vrea masculu!
La noi se baga sub patutul lui..si isi acopera fata cu o sita din aia de plaja pt copii ..de la galetusa si zice:baii...si rade singur cu sughituri..manca-l-ar mama
Acu sa va pove faza.Aseara..am iesit cu mami a mea,cu Cristi???(sotul..pt cine nu stie),cu Mihai si cu Stefan .la plimbare ..undeva intr-un parculet de la malul Dunarii..langa plaja.E la mine in cartier.Si cand ne plimbam..mi se pare mie un copil dintr-un carut..ca parca-l stiam....prea tare semana...Si ma duc si ma iau de biata femeie:"Vai..ce copil dragutz....cati ani are(trec eu direct la subiect).."..la care femeia:Un an si o luna".....asaaaa.."Nu cumva mamika lui locuieste la Bistritza?"..ihihi"Ba da!"..ihihih
Era chiar Dorian...cu bunica lui....
Si asa am stat de eu de vb aseara cu amma Alinei si cu Dori..ihihihih.care s-a conversat cu Stefu!
Cam astea au fost peripetiile de aseara..mai naspa ca Stefan a cazut prin parc si spart buza de sus..si a curs la sange..de m-am speriat1L-a impins un baietel...Si Mihai dupa aia vroia sa-l bata pe ala!OFFF
V-as mai zice ce a facut de obrznicu de Mihai..da mi-e cam rusine....Ne dadeam in balansoar...Cristi intr-o parte cu Stefan..si eu cu Mihai la partea opusa....si cred ca il cam inghesuisem pe Mihai..ca l-a un moment dat a strigat"Coa......ele mele"........m-am facut albastra....nu stiam de unde a auzit asa ceva....Cred ca i-am facut morala o ora!!!
Cam asta e!!!
Va pup!!!

Corina mamika de 2 baietzi !!!


http://community.webshots.com/user/korinnay

Mergi la inceput