FIV 14

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Anis inca nu am vorbit cu sotul meu ca nu a venit acasa, dar ce faci cu atatea fiole? toate odata? de restul o sa vorbim mai tirziu pe la 10-11 diseara.pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Mariutza,multumim!Am crezut ca ne dai vesti bune!Poate ca va fi mai bine de data aceasta.Nu te-ai gandit la inseminare?

Florina(NouNou) si noi speram in fiecare luna!Daca macar 1ar ajunge unde trebuie tare bine ar fi...numai ca se implineste un an si jumatate decand ne chinuim natural pt a doua oara.Inainte de fIV ne-am chinuit 4 ani din DR in DR pana am ajuns la prof Ancar care ne-a recomandat FIv panaa la urma.Sunt convinsa 100% ca si acum tot cu FIv o vom scoate la capat.

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Gabid, daca asta ne e soarta, va fi FIV pana la urma.
Dar si pentru FIV trebuie speranta si credinta, nu?
Si multa dragoste ... o scoatem noi la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_72819 spune:

Fetelor, dragelor, care stiti - care va pricepeti, spuneti-mi si mie cum e cu protocolul lung, prin ce difera de cel scurt si eventual ce medicamente se iau in plus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Protocolul lung ...cel pe care il fac si eu..dureaza mai mult cam 1 luna si ceva.....pt ca se face intai dipherelline-ul si apoi ai pauza aproape 3 saptamani..dupa care incepi cu menogonul..la cel scurt..dupa ce ai facut dipherellinul , faci si menogonul, si asa dureaza mai putin...
La mine din considerente de varsta au ales protocolul lung, si spun ei ca asa pot supraveghea mai bine foliculii , care se vor forma in urma stimularii..
Eu asa am inteles..daca am gresit cu ceva, corectati-ma.

AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Anis,nu cred ca varsta ta l-a determinat pe Niculescu sa fac protocolul lung!Anemona de ex a facut protocolul scurt si a ramas insarcinata.Cred ca este vorba de ovare!Si eu am facut protocolul lung pt ca asa se facea atunci!la mine s-a inceput cu stimulare usoara(1/zi)si apoi am ajuns la 4/zi.A durat 1 luna jumatate.

Gabi.

Mergi la inceput

Gabi, mie asa mi-a spus Niculescu , ca fac protocolul lung din cauza varstei si ca asa poate sa controleze evolutia foliculilor de pe ovare mai bine...acum..fiecare dr cu parerile lui..

Pana la urma cand faci Fiv-ul?

AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Anis, la cei 27 de ani pe care ii vad eu la tine in profil, nu cred ca sunt multe femei mai tinere ca tine la FIV. Poate Niculescu a uitat cati ani ai tu
Sau poate, dimpotriva, varsta tanara este un argument pt protocolul lung, cine stie. Nici eu nu mai inteleg. Cine ne lamureste?

Mergi la inceput

Exact Anemona...asa a zis ,varsta tanara a mea, e un argument pt protocolul lung...eu sunt de vina..n-am precizat si s-a inteles pe dos...

Cand vine bebita?

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Anis, bebita ar trebui sa vina pe 18 iulie si am decis de comun acord cu dna dr sa o lasam sa stea in burtica la mami cat mai mult posibil, ca sa mai creasca si ea putin. Cu cat mai aproape de termen, cu atat mai bine. Daca se vor precipita evenimentele, atunci se poate intampla si mai repede.
Va dau eu de stire cand se va intampla!

Anemona

Mergi la inceput