FIV 14
Raspunsuri - Pagina 5
gabid spune:
Eu am facut primul FIV in anul 2000 si ne-a costat 3000 $ care includea si ICSI.Deci costul actual ar fi cam acelasi.La Et am dat 1400$ cu reducere.Eu am cea mai mare stima pt Ancar dar urmatorul FIV il fac la Giulesti.Nu stiu cu cine dar acolo il voi face.Nu ma includ pe lista voastra de toamna pt ca nu voi face in toamna asta ci in cealalta toamna.
Gabi.
nounou spune:
Gabid, nu fi amarata, poate da Dumnezeu si nu vei mai avea nevoie de FIV. Cu optimism inainte, fi pozitiva, ai vazut cate lucruri frumoase se intampla!
inapopescu spune:
Fetele, sambata se duce sotul meu la Arad sa se intilneasca cu d-na Szabo si sa-mi ia menogonul... Sunt fericita ca am reusit sa iau legatura cu ea si sper sa-mi poarte noroc.
gabid spune:
NouNou,cu oligoastenospermie este fff.greu sa concep un copil natural...tot la FIV trebuie sa ajung!
Eu sunt pe forum de 2 ani,ce mai conteaza inca unul...
Gabi.
nounou spune:
Gabid, important e ca nu e imposibil, nu?
Suntem in aceeasi oala, poate eu chiar mai rau (300.000/ml !!), respectiv oligoastenoteratospermie, dar tot sper in fiecare luna sa se intample minunea! Eu am descoperit DC acum cateva luni (putine), mi-ar fi prins tare bine daca il stiam acum 2 ani, cand am aflat prima oara cat de greu ne va fi (atunci chiar ni s-a spus IMPOSIBIL) sa avem copilul nostru, insa speranta e mare!
Trebuie sa credem!
Florina
anis spune:
quote:
Originally posted by inapopescu
Fetele, sambata se duce sotul meu la Arad sa se intilneasca cu d-na Szabo si sa-mi ia menogonul... Sunt fericita ca am reusit sa iau legatura cu ea si sper sa-mi poarte noroc.
Care sambata ? Acum pe 26 iunie?? Ca si al meu sot tot atunci se duce la Dna Szabo, dupa medicamente...sper sa nu ne incurce cu fiolele...uffff
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
nounou spune:
Mai, fetelor .. doua drumuri atat de lungi, nu e redundant?
De ce nu va organizati voi sa mearga unul singur, mai faceti o economie ..?
anis spune:
Are dreptate nounou..inapopescu ..daca apari online da-mi un PM...si daca esti din Bucuresti e super...poate din astea doua drumuri , se va face doar unul..Ce zici?
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Mariaa spune:
Buna fete dragi,
ma bag si eu in vorba chit ca nu sunt pe lista FIV-urilor...
Vreau sa va doresc multa bafta si sa va spun ca va tin pumnii sa reusiti.
Gabitza, frunte sus si ganduri mai bune, o sa vina si "fratioara" pentru Simonica.
Despre mine nu pot sa va spun prea mari noutati,decat ca lucrez pe rupte. Mergem inainte cu tratamentele pentru oligospermie si saptamana viitoare repetam spermograma cred ca a 14-a oara in 6 ani.
Rabdarea incepe sa se cam intrepatrunda cu resemnarea si daca in doi ani nu se schimba nimic o sa infiem si noi un bb.
Inca o data va tin pumnii tuturor care faceti FIV si chiar daca nu mai pot intra la fel de des sa stiti ca ati ramas in sufletul meu.
Rabdarea este cheia fericirii !
Cu mare drag pentru voi si DC,
Mariaa.