FIV 14
Raspunsuri - Pagina 13
Pia spune:
Monica ce faci draga mea, ai luat vre-o hotarare ceva te inscrii si tu pe lista fivului de toamna? Pupici dulci
Pia spune:
Multa bafta Monica ma bucur ca te-ai hotarat, trebuie sa ai rabdare si multa incredere si sa-ti traisca nepotelul.
Am citit ca ai vazut-o pe fetita lui Anemona, ce ma bucur pentru ea, sa fie sanatoase amandoua si cat de curand ne va da ea o veste.
Pupici
tristania spune:
ina,
cred ca de data asta am reusit si trebuie sa-ti multumesc pentru asta, sper sa fie cu noroc!
Pia spune:
Petruta bine ai venit si sedere cat mai scurta aici si sa fie cu noroc. Feteelor Petruta vrea sa faca fiv in toamna dar nu stie unde sa mearga la Medsana sau Giulesti, o sa va spune ea povestea ei cat de curand
Pupici
ilenya spune:
Tia, draga de tine, imi pare rau ca s-a intimplat asa. Tu esti puternica, din mesajele tale nici macar nu banuiam ca s-a intimplat ce s-a intimplat. Cu incredere, inainte!!!!!
Monica, pina la urma ai facut laparo ca sa se pronunte dr. Denisa Protopopescu asupra trompelor tale si asupra FIV-ului?
Ilenya
Monica-Elena spune:
nu iubita nu mai fac nici o laparo din momentce mai multi dr au zis ca trompele sunt asa de intortocheate nu cred ca poate sa le faca ceva plus ca de ce sa ma mai supun la o operatie si o anestezie generala degeaba9sti ca eu nu suport anestezia generala) daca la FIV tot nu are nevoie de trompe. Maine o sa aflu mai multe cand merg la dna dr.
Monica
tristania spune:
Buna fetelor,
Eu sunt Petruta si sunt noua pe acest forum.
Pia mi-a facut "intrarea" cum s-ar zice si ii multumesc.
As vrea sa va spun povestea mea pe scurt si sa va cer sfatul.
Am fost operata de chist ovarian pe partea stanga si nu mai am nici ovar nici trompa. Operatia am facut-o in 1998. De atunci mi-am mai facut analize si totul era ok, dar tot nu ramaneam insarcinata.
Anul trecut am fost pe la mai multi doctori: Tarlea, Niculescu, si ultimul acum cateva saptamani Ancar.
Ancar mi-a dat sa fac HSG si dozari hormonale. La HSG mi-a iesit ca trompa dreapta care a mai ramas este obturata ma mira un pic pentru ca acum 2 ani era ok. Miam facut si dozarile hormonale nu am rezultatul la mine sa va scriu valorile. Dar Ancar a zis ca se vor regla medicamentos, dar totusi ultima solutie este FIV.
ASA CA AM MARE NEVOIE DE AJUTORUL VOSTRU.
DACA A FACUT CINEVA FIV LA ANCAR SI POATE SA-MI DEA MAI MULTE DETALII SI CE MA SFATUIESTE. VA MULTUMESC FOARTE MULT. ASTEPT CU EMOTIE RASPUNSURILE VOASTRE.
ilenya spune:
Monica, BAFTA multa de aici incolo!!!! Sa stii ca dupa ce termin instilatiile si mai fac o HSG chiar vreau sa facem o intilneala cu filme cu tot, cum spuneai tu. Cu toate ca si eu sunt posesoarea unor trompe cam sinuoase si lungi, nu mi-a zis nimeni ca ar fi pb. Poate facem o comparatie.
Petruta, bine ai venit! Eu nu pot sa-ti raspund la intrebare, dar pot spune ca Ancar mi-a propus Inseminari pt. toamna si nu stiu inca unde sa le fac:Medsana (500 EUR) sau Giulesti (vreo 100 EUR)...As inclina catre Medsana, dar e o diferenta mare...
Pupici tuturor!
Ilenya