FIV 14
Raspunsuri - Pagina 14
luli spune:
Vai Tia ce rau imi pare .
Fetelor vreau si eu sa merg la Giulesti in toamna pentru ET sau FIV. Deocamdata suntem in tratamente (sotul) si pe 21 - la mijlocul tratamentului - mergem la Bucuresti petru o analiza la . In functie de asta vedem ce facem.
Deocamdata analiza o vom face la Medsana insa oricat am intoarce-o p toate partile e prea scump acolo. Credeti ca doctorii de la Giulesti nu vor accepta analizele de acolo sau ne vor spune altor teste si analize? Mi-e groaza de timpul care trece, trece fara folos...
Dati-mi un sfat va rog ...
Luli
E si maine o zi!
dinah spune:
Nicole o sa te stresez cu intrebarile.Cum te-a primit Ancar? I-ai aratat analizele vechi sau te-a pus direct sa faci alte analize? Care? Deja te-a programat ptr. Fiv? Ti-a spus cam cat te costa? Unde o sa mergi la clinica? Eu nu am ajuns inca la el dar trebuie sa incep odata.Mersi.
Nounou (Florina) tu cum ai ajuns la Moisa? Si unde a facut sotul tau biopsie?
Mersi. Dinah
nicole74 spune:
Tia imi pare nespus de rau, nici nu am cuvinte...
Buna, Dinah!
La Ancar am ajuns datorita forumului; aici am aflat de el.
Spermograma o refacusem din proprie initiativa la Medsana, asa ca nu a mai fost nevoie sa ne puna sa o repetam.
Restul analizelor le-am facut la recomandarea lui.
Prima data e mai rau cu programarea, dureaza cam 1 luna. Suna la Medsana si fa-ti o programare. Din cate stiu eu in august va fi in concediu. La Spital am fost o sg. data cand mi-a facut HSG-ul.
FIV costa 1.900 EURO fara medicatie, iar ICSI inca 600 EURO. Costul medicamentelor depinde de tipul de stimulare.
Nu ma stresezi. Daca te mai pot ajuta cu ceva, poti sa intrebi cu incredere.
Pupici
inapopescu spune:
Buna fetele, cred ca aprox peste 2 sapt o sa fac fiv-ul.Acum ma injectez, deja nu mai pot au inceput sa ma doara...am emotii nu stiu de ce...care din voi a mai facut mai dati-mi si mie mici amanunte.Pupici
ardit spune:
tia nu am cuvinte nu descuraja, este cel mai rau lucru.. suntem langa tine, chiar daca suntem mai noi..
luli chiar ei m-au trimis sa fac primele dozari la medicover, se pare ca nu numai eu n-am incredere in lab.lor dar nici ei nu au incredere (ca shi laboratorul lor face dozari..)
ardit spune:
nicole nu ai nici o problema in timpul stimularii, al prelevarii (pentru prelevare 1 zi conced.) dar dupa ET tre sa ai grija, daca poti sa iei concediu, nu neaparat ca sa stai in pat, dar sa fi relaxata, sa te plimbi etc
anis spune:
TIa..nu-mi revin...nu pot sa cred...m-am bucurat enorm ca reusisei...off Doamne....
Dar cine stie poate asa a vrut Dumnezeu..si daca a vrut o data..o sa mai vrea si a doua ora...sunt pur si simplu ravasita!
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."