FIV 14

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

tratamentul pt fiv este simplu, faci injectii,nu ai treaba cu concediul.Eu fac injectiile dimineata si pe urma ma duc la servici. Dupa ET o sa stau acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

in timpul stimularii nu ai nici o problema, doar ca in fiece zi trebuie sa mergi la clinica pentru injectie.. o sa faci santz daca o sa ai de facut menogon nici n-o sa simti, puregonul este dureros, dar oricum fetele de la Medsana sunt "artiste"... dupa punctie o sa fi putin ametita, eu mi-am revenit intr-un sfert de ora, alte fete mai greu, depinde de fiecare. daca ai un serviciu care nu te solicita fizic, te poti intoarce, dar dupa ET e bine sa stai in casa macar o zi, cel putin mie asa mi-a spus Ancar. ca sa fiu sigura, mi-am luat o saptamana de concediu si am incercat sa stau in pat, dar dupa 4 zile nu mai aveam rabdare sa ies din casa cam asta ar fi..

succes fetelor, tuturor care v-ati "inscris" pe lista de toamna, sa fiti increzatoare si va fi bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Multumesc mult fetelor!
Va pup si de abia astept sa incep.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Tia...cine stie poate o sa-mi porti noroc in toamna ...ca aveai de dat o bere ..macar o invitatie la botez astept

AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Eva47, iti raspund eu pentru ca si eu am facut FIV la Giulesti acum 2 ani si am fost multumita de conditiile de spitalizare. Departamentul de reproducere asistata are un salon de 5 paturi si o rezerva de 2 paturi. Ambele au grup sanitar propriu (toaleta + cabina dus), gresie, termopane, paturi bune, frigider si televizor in camera. In rezerva stau de obicei pacientele dupa ce fac ET si in salon in timpul tratamentului si a punctiei. Nu am auzit sa fie nevoie de interventie la doctor pentru un loc in rezerva. Oricum, mie mi-a placut mai mult salonul dacat rezerva, pentru ca aceasta este f. mica (abia incap cele 2 paturi), se aeriseste mai greu si este vecina cu camera unde sunt copiii nou-nascuti abandonati (in conditiile de stress al unui fiv, nu e amplasarea cea mai fericita...).
Bafta tuturor fetelor care fac FIV la toamna si sa auzim de cat mai multi bb,
Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Buna ziua dragelor, se pare ca listuta pt.Fiv de toamna tot creste
Anemona cred ca ai nascut, sa-ti traisca fetita si sa va bucurati de ea, sa fiti fericiti.
Tia ce faci, cum te simti, creste bebelul creste? Sanatate multa si sarcina usoara.
Nicole tratamentul fiv este floare la ureche, poti merge linistita la servici.
Eva nu platesti nimic in plus daca vrei sa stai la rezerva, daca este libera bineinteles, si eu am stat in rezerva dar exact ca si Vali imi place mai mult in salon pt ca aici este mai mult loc.
Eu unca n-am luat nici o decizie daca mai fac FIV, astept concediul luna viitoare si dupa voi vedea ce decizie luam.
Va doresc la toate multa increde si optimism si sa va realizati mare vis cat de curand.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva47 spune:

Pia si vali va multumesc pentru raspuns si o sa va tin la curent cu evolutia mea (intentionez sa fac FIV in toamna la Giulesti )

Mergi la inceput

fetelor, va multumesc ca v-ati gandit la mine.. uite asa imi dau seama ca trebuie sa va dau vestea cea proasta... am pierdut samburelul in saptamana 5 (de la ET).. nu stim inca ce s-a intamplat, inceputul a fost spectaculos, dar inimioara n-a inceput sa-i bata.. momentan ne pregatim de concediu, de refacerea psihicului si a buzunarului...

va pup si va tin pumnii tuturor, sa nu uitam ca speranta si optimismul sunt rotile motrice in aceasta lupta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Tia imi pare nespus de rau n-am stiu scuze ca n-am mai fost pe forum de ceva timp, imi pare nespus de rau, dar ma bucur ca esti optimista si increzatoare cu siguranta data viitoare va fi bine.
Tia de Ileana mai stii ceva? cum decurge sarcina la ea ca avea ceva probleme.
Pupici

Mergi la inceput

Pia, am vorbit cu ea saptamana trecuta.. a avut probleme intr-adevar, dar sarcina evolueaza bine. pana la urma, asta e important! mai are putin si trece de perioada de risc..

Mergi la inceput