FIV 14
Raspunsuri - Pagina 11
Monica-Elena spune:
la clinica de stat de la Timisoara nu se face ICSI nu au aparatura ci doar la Clinica privata a prof. Munteanu. Si mie mi se par diferentele foarte mari. La Medsana un FIV cu medicamentele luate din Ungaria duce la 3000 euro asa-i fetele care au facut FIV cu ICSI la Medsana?
Monica
steliana04 spune:
Fetelor, la Cluj garantat FIV costa 600 E sau 750 cu ICSI. Inseminarea conta 70 E.
Eu sunt din Oradea, merg la cluj pt. Inseminarea nr. 2 dar cred ca pt. FIV voi opta pt. Timisoara, desi nu cunosc medicii din Timi. Cred ca au si experienta mai multa la Timi.
Va pup pe toate și Doamne ajuta la bb.
eva47 spune:
buna Ardit ,
si eu sunt in situatia sa fac fiv in septembrie la Giulesti si te-as ruga mult sa imi explici cum ai reusit sa obtii o rezerva ata de buna la Giulesti ? Se plateste suplimentar confortul sau "la mica intelegere cu doctorul "?
quote:
Originally posted by ardit
ET se face cu o canula (tubusor) subtire, nu dilata colul, dupa ET te ridica cu cearceaful si te transfera pe o brancarda, colul se inchide reflex destul de repede, nu trebuie sa stai culcata mai mult de o ora ca daca se inchide embr.nu are cum sa "fuga" in jos de acolo. Parerile sunt impartite, eu cred ca e bine sa stai linistita,, eventual intinsa ceva timp, dar poti sa te misti, ba chiar e bine sa te misti ca embr.se poate prinde doar pe o anumita portiune mica-mica de pe uter si, miscandu-te, dai ocazia embr.sa ajunga si in dreptul ei ca sa se prinda..
Eu am profitat si am stat vre-o trei zile ca mi-era somn, de cativa ani buni dorm prea putin din cauza muncii si a treburilor, iar daca ma duceam acasa, nu ma lasa inima sa nu trebaluiesc ceva, asa ca am dormit de am rupt patu', am citit romane, si rezerva de la giulesti a fost super super cu toaleta cu dus, apa calda, termopane si aer conditionat, supercurata, poti sa comanzi mancare calda, au o lista pe usa, o femeie care curata non stop, ma rog, mult diferit de restul spitalului.. embrionii s-au prins, din pacate nu a rezistat nici unul, fie pentru ca am inceput munca si implicit naveta mea, fie ca n-a fost sa fie pur si simplu dar.. imi aduc aminte intotdeauna cu placere cum am dormit eu in iulie la giulesti, ce bine m-am odihnit, ce racoare era...
io
luli spune:
quote:
Originally posted by steliana04
Fetelor, la Cluj garantat FIV costa 600 E sau 750 cu ICSI. Inseminarea conta 70 E.
Eu sunt din Oradea, merg la cluj pt. Inseminarea nr. 2 dar cred ca pt. FIV voi opta pt. Timisoara, desi nu cunosc medicii din Timi. Cred ca au si experienta mai multa la Timi.
Va pup pe toate și Doamne ajuta la bb.
Steliana cum e la Cluj? Tb sa te programezi? Cum sunt medicii?
Luli
E si maine o zi!
steliana04 spune:
Luli, medicul la care merg eu este de bun simț. Te programezi, nu aștepti prea mult. Rezultate nu prea stiu, sunt la inceput de drum. Totuși nu cred că au experiența celor de București sau Timișoara. Pe coridorul clinicii am vazut un panou pe care sunt expuse multe foto cu bb obținuți prin FIV, erau multi cate 2 chiar trei intr-o poză.
Nu știu insa procentul reușitelor. La sf. de sapt. merg la inseminarea nr. 2, poate mai aflu noutăți.
Numai bine și noroc tuturor aspirantelor.
maria2005 spune:
Buna ziua. Imi cer scuze pentru deranj.
Fetelor ma intereseaza adrese www a farmaciilor, mai mult in Romania, ce-si expun preturile la medicamente pe siteu ? Ma intereseaza cit costa Gonal 75 acum pentru FIV In Bucuresti, Timisoara, in Ungaria?
Pe Google nu am gasit.
Multumesc
Astept raspuns,
Maria.
Tia spune:
maria, incearca pe link-urile de mai jos (ai si numere de telefon):
http://www.sensiblu.com/
http://www.helpnet.ro/
http://www.igiena.ro/farmbuc.html
http://www.buna.ro/adrese-utile/farmacii/
nicole74 spune:
Buna seara, fetelor!
Imi poate spune careva cat de greu sau de usor este tratamentul pentru FIV (fara menajamente). Se poate merge la serviciu, plimbari, petrceri? Adica in timpul tratamentului de stimulare, viata ta poate continua ca si inainte? as vrea sa stiu asta pentru a vedea cate zile de concediu imi las pentru perioada aceea.
Eu am sa fac FIV in octombrie.
Si probabil, tratamentul am sa-l incep in septembrie. Pe 19 merg la prof. Ancar sa-mi spuna ce ne mai trebuie pentru dosar si sa vad ce-mi spune el.
Pupici si va multumesc din suflet
anis spune:
Anemona....iti tin pumnii...cred ca ai nascut deja...sa dea Dumnzeu sa va fie bine!
Nicole..pana la urma suntem colege si pe luna la FIv, adica si eu il incep in septembrie, si facand procedura lunga, ET , e pe prin octombrie...ce bine mi-ar pare sa reusim din prima!
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
nicole74 spune:
Si mie mi-ar parea bine sa reusim (al noualea cer ar fi prea putin).
Mi-ar placea ca toate fetele sa reuseasca!
Cu toate stim de cate ori ne-am simtit la Pamant si de cate ori am gasit resurse sa ne ridicam din nou. Macar pentru faptul ca suntem niste luptatoare si eu cred ca am dovedit-o...
Sa speram ca Cineva acolo sus ne iubeste!
Pupici, Anis! Si tuturor fetelor!
Luati exemplu de la Anemona, care acum este mamica unei frumoase si sanatoase fetite!