FIV 14

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

punctia se face cu o... seringa sa zicem, cu care impunge peretele vaginului, traverseaze cavitatea abdominala pana la ovar si acolo aspira doamnele ovule (explicat empiric) Nu cred ca doare dar poti sa alegi sa-ti faca anestezie totala. Si pe urma sa zicem ca curge o picaturica de sanga de la peretele vaginului..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

ovulele se recolteaza sub anestezie generala si se face o aspiratie sub microscop, asa ca stai linistita ca nu simti nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

La Giulesti punctia e in pretul de FIV? Mai trebuie sa dai ceva pe la asistente?Cum se procedeaza?

AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

da la giulesti punctia intra in pretul fiv,mai exact 1000$cost fiv( cu punctie, cu echo toate si monitorizare, fecundarea,etc),300$ ET si inca 500$ daca faci icsi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Luli,si eu ma mir ca Ancar nu ti-a dat nimic.Probabil ca tu esti bine si sotul tau are probleme.Si la noi dupa ce sotul meu a facut 3 luni de tratament am inceput stimularile timp de 3 luni.Probabil ca asa va fi si la tine.Eu cand am mers la Ancar primadata i-am spus ca vrem FIV pt ca stiam ca sotul meu are probleme dar am facut tratamente si stimulari si abia dupa 6 luni am ajuns la FIV. Asa ca ,ai putina rabdare si in toamna vei afla rezulatatul in functie de noua lui spermograma.

Pt recoltare de ovocite se face anestezie generala usoara timp de 10 minute .Dupa anestezie si recoltare te simti putin ametita si poti avea sau NU dureri de burta.Urmeaza o zi de pauza si apoi ET.ET este mai putin dureros .

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Luli,eu iti recomand sa mergi la dr.Niculescu.Anis iti poate da mai multe amanunte pt ca eu nu sunt pacienta lui dar fetele spun ca e cel mai bun de la Giulesti.

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Buna, fetele!
Nu stiu de unde ati aflat ca la Cluj este atat de ieftina procedura FIV, ca ia uitati ce scrie aici:
http://www.desprecopii.com/NewsItem.asp?id=578
Si ar fi si ciudat sa fie diferente atat de mari intre Buc si Cluj. Pretul nici unui produs sau serviciu nu difera atat de mult pe teritoriul aceluiasi stat.
Ati sunat acolo? Ca eu din curiozitate asta am sa fac.

Mergi la inceput

Iar despre Timisoara http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=5636&whichpage=1
Nu cred ca putea sa se ieftineasca atat de mult!
Eu zic ca ar fi bine sa va interesati exact!
Pupici

Mergi la inceput

Chiar am sunat la Timisoara si aveti dreptate costul procedurii fara medicatie este de 250 EURO.
Am intrebat de ce e diferenta atat de mare fata de alte centre universitare. Mi s-a raspuns ca este "de stat" si din acest motiv. Dar Giulestiul nu este "de stat"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Foarte interesante preturile de la Timisoara . Dar despre procentul de reusite se stie ceva ? Sau e direct proportional cu pretul ?
Paula.

Mergi la inceput