FIV 14

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Pai noi am fost la Ancar si in urma rezultatelor pe care le aveam ia dat sotului tratament 3 luni si sa revenim in septembrie si atunci in functie de evolutie discutam: inseminare sau FIV.
Mie mi-au iesit la histero trompele permeabile dar subtiri. Prima data Ancar a spus ca ar fi necesare niste instilatii iar a doua oara ca nu e nevoie, e bine. Evolutia foliculilor pare a fi buna ( ziua a XI a 17,7 mm ) numai rezultatele hormonale au fost cam aiurea la mine (LH si FSH din ziua a 14 putin cam mici si Prolactina din ziua 21 cam mare – 34,90 fata de 24,20 max). Faza e ca mie nu mi-a dat nici un tratament. Sotului pentru oligospermie severa si astenospermie moderata – 6,24 mil/ml cu mobilitate la 4 h -10% - I-a dat sa ia timp de 3 luni, Cartirec, Undestor si Vit E. In paralel mai ia si Branca ursului si capsule cu napraznic (astea nu sunt de la Ancar) iar eu iau tinctura de cretisoara si branca ursului.
Cam asa stam...

Luli
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Pai spuneti-mi si mie cum ati ajuns la ei; v-ati dus pur si simplu si le-ati spus ce vreti sau cum? Sincer nu prea sunt umblata pe la doctori si nu stiu uzantele. La Ancar am ajuns prin prisma serviciului ca altfel ... vai de capul meu. Decat sa merg la dr mai bine ma bati.

Luli
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Luli,eu am facut anul trecut 2 inseminari la Giulesti si acum luna asta voi face fiv cu dr Laura Dracea, Eu merg de un an si ceva la ea mie mi se pare o tipa super atenta, foarte draguta cu pacientii, iti explica tot,eu sint foarte multumita. Ea este medic sef coordonator al laboratorului de vitro de la Giulesti.Mie mi-a fost recomandata de o prietena care a facut fiv cu ea si acum are un baietel de 1 an.Pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Luli la prolactina 34 nu ti-a dat Ancar nimica? Ma mir mie tot la valorile astea mi-a dat Dostinex si la mine cu trompe lungi si f intortocheate el spunea ca sunt OK mi-a mai dat si 3 luni de stimulari si cand am mai aratat filmele de la HSG si la alti dr au zis ca nici pomeneala sa raman cu trompele alea natural asa ca mergi la alt dr ca Ancar se pare ca, cam da chixuri in ultimul timp. parerea mea

Monica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by inapopescu

Luli,eu am facut anul trecut 2 inseminari la Giulesti si acum luna asta voi face fiv cu dr Laura Dracea, Eu merg de un an si ceva la ea mie mi se pare o tipa super atenta, foarte draguta cu pacientii, iti explica tot,eu sint foarte multumita. Ea este medic sef coordonator al laboratorului de vitro de la Giulesti.Mie mi-a fost recomandata de o prietena care a facut fiv cu ea si acum are un baietel de 1 an.Pa

Nu m recomanzi si pe mine?

Luli
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

luli daca faci FIV nu conteaza cum sunt tropele, poti sa nici nu le ai! asa ca poate de asta nu ai facut instilatii..

si ce mai faci tu?

inapopescu
adica laura dracea ce face practic? face punctia? face fecundarea in lab.(adica este embriolog)? face ET(embriotransferul)? daca nu, cu cine lucreaza? merci

io

Mergi la inceput

daca vrei iti dau nr de tel de la cab ei particular..sa te programezi sa stai de vorba cu ea

Mergi la inceput

laura dracea este medicul principal si ea face et,lucreaza cu cei 2 embriologi dr cocei si dr...monica dascalescu.Dar ea imi coordoneaza tot fivul ,medicatie, etc
apropo dupa ET tre sa stai in pat ? si cit timp?.Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

ET se face cu o canula (tubusor) subtire, nu dilata colul, dupa ET te ridica cu cearceaful si te transfera pe o brancarda, colul se inchide reflex destul de repede, nu trebuie sa stai culcata mai mult de o ora ca daca se inchide embr.nu are cum sa "fuga" in jos de acolo. Parerile sunt impartite, eu cred ca e bine sa stai linistita,, eventual intinsa ceva timp, dar poti sa te misti, ba chiar e bine sa te misti ca embr.se poate prinde doar pe o anumita portiune mica-mica de pe uter si, miscandu-te, dai ocazia embr.sa ajunga si in dreptul ei ca sa se prinda..
Eu am profitat si am stat vre-o trei zile ca mi-era somn, de cativa ani buni dorm prea putin din cauza muncii si a treburilor, iar daca ma duceam acasa, nu ma lasa inima sa nu trebaluiesc ceva, asa ca am dormit de am rupt patu', am citit romane, si rezerva de la giulesti a fost super super cu toaleta cu dus, apa calda, termopane si aer conditionat, supercurata, poti sa comanzi mancare calda, au o lista pe usa, o femeie care curata non stop, ma rog, mult diferit de restul spitalului.. embrionii s-au prins, din pacate nu a rezistat nici unul, fie pentru ca am inceput munca si implicit naveta mea, fie ca n-a fost sa fie pur si simplu dar.. imi aduc aminte intotdeauna cu placere cum am dormit eu in iulie la giulesti, ce bine m-am odihnit, ce racoare era...

io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_72819 spune:

Fetelor, cum se recolteaza ovulele, unde se face punctia ? E foarte dureroasa?

Mergi la inceput